( van onze corrupte justitie redactie)


( gangsters Adrie Bolier, Jan Westerhoud, Tonny Weijn( gangsterin), Pieter Schotte)

“Kwart van Amsterdamse ‘Top’ 600 Volkscrimineeltjes zit vast.Nu nog de GVB-Misdaadgroep.”

AMSTERDAM – NOIR
Het Amsterdamse vervoerbedrijf GVB-misdaadgroep beloont de opgestapte gangster- directeur Adrie Bolier met een fake-baantje als adviseur over de Noord/Zuidlijn. ‘Juristen’ vechten ( kost de Gemeente, u dus ook een klein vermogen) nog over de vraag of hij zijn riante salaris daarbij mag behouden. Daarnaast kijken de z.g. juristen ( Tuig in Zwarte Toga) nog of deze GVB-gangster Bolier naar de Zorg-Misdaadgroep kan , aangezien zijn Buitenzorg- ‘salaris’ van ver over de twee ton bij die Roof de arme bejaarde scheel Zorg-Misdaadgroep de normale norm is.

Burgemeester Eberhard– GVB-misdaadgroep- van der Laan beroept zich op zijn zwijgrecht. Het SBS-OM blijft zich halsterig uitsluitend richten op de z.g. Top 600 crimineeltjes van een jaar of zestien zonder opleiding of geld of een baan of toekomst en heeft geen tijd om de GVB-misdaadgroep te vervolgen ( kuch).

Als het aan Amsterdam ligt, krijgt hij straks in ieder geval niet meer dan de Balkenendenorm.  Kan deze gangster nog zwaarder worden getraft?

Binnen het GVB misdaad-vervoerbedrijf wordt zijn nieuwe functie omschreven als ’chef lege dozen’.  Gangster-Bolier was niet meer te handhaven als directeur, omdat hij grote steken heeft laten vallen. De gevallen directeur weerspreekt de conclusies van een vier ton kostend onderzoek naar de aantijgingen in De Telegraaf, die volgens forensisch accountants waar blijken te zijn.

Eerder verschenen in deze rubriek:
“GVB Misdaadgroep gaat vrij uit met de miljoenen gestolen buit.”
“Hypocriete burgemeester Eberhard van der Laan laat Misdaadbende-GVB Vrijuit gaan.(2)”
“Net Ontslagen GVB-gangster-baas Adrie Bolier krijgt als straf van Burgemeester Eberhard van der Laan Top-baan.”
“Burgemeester Van der Laan verloochend de PvdA en de Rule of Law in de GVB Misdaadbende zaak.”