( van onze Corrupte  Seks News of the World redactie)

“Rapport VVD-Doofpot BING: geen bewijzen voor ‘seksrel’ (Kuch) (4).”

Nu weer een vechtpartijtje met Gangster-VVD-raadslid Wilfred Tates te Zandvoort. ‘Onze’ Wilfred ontkent gezopen te hebben op kosten van de Gemeente:” Doen ze van de VVD alleen in Wassenaar”. “Doe Normaal Jongen”.

Kwade tongen beweren dat Wilfred Tates doorgezakt was bij zijn politieke verwanten in de Wassenaarse VVD-parenclub.

Dat gaat nu zeer moeilijk worden voor de Kleine VVD-Gangsters, die nu eenmaal gewoon zijn te liegen, te bedriegen, te hoereren en te zuipen op kosten van de gemeenschap. De VVD, de echte ‘Vrije  Jongen Bankiers Partij’, met hier en daar wat ‘Pedo- huisjesmelkers’, en voor de rest van het gewone Volk vrolijk je eigen  broek ophouden is hun motto. Pak die onrendabel in de Bijstand keihard aan en laat ons ‘Heren’ in het streepjes pak gewoon ons gang gaan…


(beelden met onze Volks-Verborgen Camera van een Kleine Corrupte dronkenlap VVD-gansgter Wethouder Balje )

VVD-raadslid Wilfred Tates uit Zandvoort heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij zegt dinsdagavond in het raadhuis te zijn aangevallen door een dronken bezoeker die hem een forse kaakslag gaf.

De man was volgens het raadslid ontevreden over diens werk. “Hij begon gelijk te schelden. Ik zou het hele dorp hebben verkloot en ik moest maar gauw opdonderden”, aldus Tates in het Haarlems Dagblad. Uiteindelijk kwam het tot een handgemeen, waarbij de VVD’er “een kaakstomp” kreeg.

Getuigen schrijven op Facebook echter dat het raadslid zich zelf ook niet onbetuigd heeft gelaten. Hij was “behoorlijk opgefokt” en zou de man zelfs naar de keel zijn gevlogen. Het verbaast hen daarom dat Tates aangifte heeft gedaan.

Wij vrezen de VVD-gangstertjes kennende dat het wel weer zal gaan om de één of andere grond en/of onroerend Fraude en dat beide ‘VVD-Gents’ te veel hebben gezopen en gehoereerd met Volkse ‘dames’ op kosten van de Gemeente belasting.

Eerder verschenen in de Kleine VVD-Gangster rubriek:

“VVD- Elite-Gangster Frankie de laaien-lichter’ rooft ongestraft in Amsterdam-Noir”.

“Kleine VVD gangsters”.

“Ex-Amsterdamse politie woordvoeder Klaas Wlltink nu Witteboorden crimineel Woordvoerder.”

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/01/18/ex-amsterdamse-politie-woordvoeder-klaas-wlltink-nu-witteboorde-crimineel-woordvoerder/

Noot:
Open brief

Geachte Burgemeester en Wethouders, leden van de Gemeente Raad van Zandvoort.

ter info:
Wellicht ook nuttig om te weten, aangezien u als Gemeente Zandvoort nu in de belangstelling staat van media: http://demaffiajournalist.blogspot.com/2012/05/misdaadgroep-peter-r-de-vries.html.

Wij wijzen u er nadrukkelijk op in dit verband dat een zeer prominent lid van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ de heer  Bas van Hout  in Zandvoort woont te ………..

En kennelijk van de Gemeente Zandvoort al meer dan een decennia subsidie en/of ondersteuning ontvangt middels een officiële politie-beveiligingscamera etc. (15,000,- euro)

Wij zouden van u willen vernemen op welke gronden de heer Bas van Hout aka ‘Bruine Rat’ Bas van Hout( zijn onderwereld bijnaam) subsidie en/of een uitkering, etc. in deze ontvangt. Ook zouden wij willen weten op grond van het Algemeen belang wie deze subsidie heeft goed gekeurd. Wij zijn namelijk van mening dat deze subsidie zou kunnen duiden dat de Gemeente Zandvoort en/of een ( corrupte) ambtenaar banden heeft met de georganiseerde misdaad in deze.

Indien u kiest voor opzettelijk stil blijven zitten in deze, m.a.w. niet te antwoorden gaan wij er vanuit dat hetgeen hiervoor gesteld m.b.t. Bas van Hout waar is en zullen wij justitie ter zake informeren in deze, etc.

Gaarne uw commentaar

de redactie

Voor meer info ter zake Bas van Hout te Zandvoort:

http://demaffiajournalist.blogspot.com/p/bas-van-hout.html

cc.
joop@zandvoortsecourant.nl  en redactie@zandvoortsecourant.nl