( van onze Elite-gangster redactie)

Klasse Justitie in “ Red Neck Hollandia” (2)

Het Amsterdamse VVD-gemeenteraadslid Frank van Dalen (http://www.amsterdam.nl/gemeente/gemeenteraad/raadsleden-fracties/fracties/vvd/dalen_frank_van_(dhr/  ) aka de Laaien- lichter is eigenaar van een  bouwval-complex in de binnenstad van Amsterdam waarin zonder vergunning een  Brandgevaarlijk hotel wordt geëxploiteerd. Dit heeft het stadsdeel Centrum vastgesteld en er verder niets meer aangedaan.

De brandweer heeft de drie panden aan de Prins Hendrikkade afgekeurd. Als ze over vier weken niet voldoen aan de brandveiligheidseisen voor een hotel, moet de tent dicht. Dat heeft het stadsdeel aan VVD- Gangster Van Dalen laten weten.

In 2009 kreeg het stadsdeel Centrum klachten van omwonenden over overlast van Prince Hendrik Appartement  Laaien-Lichter- Suites. Een inspectie van de dienst Bouwen en Wonen bracht aan het licht dat er een illegaal hotel wordt gerund. ‘De eigenaar is gesommeerd zijn activiteiten te staken’, aldus een zegsman van het stadsdeel.( Kuch)

Niet Verbouwen , Brandgevaar, geen  VVD-probleem in Amsterdam-Noir

 VVD-Gangster Van Dalen diende daarop een aanvraag in voor verbouwing van de panden tot ‘Pees- hotel’ voor Junken en Hoeren. Die vergunning is nog niet verleend. Hangende de procedure zou het stadsdeel niet ingrijpen, mits het hotel zou voldoen aan de brandveiligheidseisen. Bij controles in 2010 en dit jaar, waarvan de laatste deze week, bleek dat de panden nog steeds niet brandveilig genoeg zijn. En zo als altijd bij de Elite-Gangsters greep justitie en politie niet in.  De gemeente had ook geen tijd om in te grijpen , want die is te druk met het lastigvallen van mensen in de Bijstand.

De VVD-Gangster Frankie de laaien-lichter rooft zich al jaren vrijelijk en  een slag in de rondte   met de pen en de wet in de hand ,ongestoord door politie en justitie en de politiek  in  Amsterdam-Noir.

Sterker nog daar waar de kleine “Crimnelen Schlemielen” uit het gewone Volk op grond van het Zero Tolerance beleid van de VVD- Straf de arme maatschappij (http://www.epo.be/uitgeverij/boekinfo_boek.php?isbn=9789064454028  ) voor het kleinste vergrijp de bak in draaien zit deze  Notoire  VVD- Mega-oplichter pontificaal in de Gemeente Raad Amsterdam namens de VVD te krijsen om strenge straffen voor de Arme:

Opspraak,  VVD-Frankie  een Elite-Gangster recidivist.

Het is niet de eerste keer dat  VVD- gangster Van Dalen in opspraak raakt. Hij is een echte  Elite-draaideur Crimineel.

Zijn  Roof-voorzitterschap van COC Nederland eindigde in 2008 in een mistige affaire, waarbij grote verliezen werden gemaakt. In enkele jaren zou de homobelangenorganisatie een tekort hebben opgebouwd van meer dan een miljoen euro. De Amsterdamse Rekenkamer maakte gehakt van de wijze waarop Pro Gay de boekhouding over de Gay Pride van 2007 en 2008 had afgehandeld.  VVD- Gangster Van Dalen was in die jaren Roof-voorzitter van Pro Gay, de stichting die het jaarlijkse homofestijn organiseert. Volgens de Rekenkamer waren inkomsten verzwegen en btw-afdrachten onzuiver verwerkt. Dat is in gewoon Nederlands er zijn tonnen gejat door Frankie.

Geen vragen in de Tweede Kamer Kroeg. Geen hysterische Misdaad-Show, Geen eisen om Honkbal Knuppel Recht, Geen eisen om het Knieschijven schiet Recht.

Nee typisch weer een gevalletje voor het civiel recht van de heersende Klasse.

http://www.scribd.com/doc/34100202/Interview-Steve-Brown-in-Fiat-Justitia )

VVD- Gangster Frankie aka laaien-lichter is een lichtend voorbeeld van de Neo- Liberale stroming(VVD), die nu aan de macht is in “Red Neck Hollandia.”