( van onze Elite-gangster redactie)
 
 
 
 

Oud-burgemeester  Elite-gangster  Wilma Verver (VVD) aka de Witwasser  van Schiedam’

De VVD Elite-gangster Burgemeester Wilma Verver aka de Witwasser van Schiedam is  o.a. betrapt op witwassen en fraude middels de al oude truc van een nep te hoge taxatie rapport. Valt ons wat tegen dat deze VDD-er geen betere  vorm van fraude kon bedenken.

Dat is een dom misdaadtje van de wat kleinere( enkel tonnen)  Fraude waar vele kleine Volks-gangstertjes dagelijks voor de Rechter staan en volledig kaal worden geplukt en in de bak gesmeten.

Maar goed het gaat hier weer eens om een VVD-er  en dus kijkt justitie van de “Demente Pis in de broek Opstelten”  en alcoholist “Pretty boy Bolhaar” zo als gewoonlijk de andere kant op.

Deze Elite-gangsters Wilma heeft zelfs een heuse ex- politieman  Klaas Wiltink aka de beroeps-leugenaar  ingehuurd om haar misdaden in de media wit te wassen.

Fraude bij taxatie burgemeesterswoning

NOOTDORP –  De makelaar die de woning van oud-burgemeester Wilma Verver  aka de Witwasser van Schiedam heeft getaxeerd, is berispt door het Tuchtcollege Makelaardij Nederland. De taxateur-oplichter heeft een te hoge waarde toegekend aan de woning van de in juni opgestapte burgemeester, waardoor sprake is van frauduleus handelen, oordeelde het tuchtcollege in de zaak die werd aangespannen door een Schiedamse aannemer.

De woningwaarde speelt een rol in een privéconflict tussen Verver en de aannemer die haar woning heeft verbouwd. De aandacht van de media voor dit conflict leidde ertoe dat de burgemeester in juni opstapte „vanwege negatieve publiciteit”. De media beschuldigden Verver ervan dat zij haar positie als burgemeester heeft misbruikt, door de aannemer uit te sluiten van opdrachten van de gemeente.

De affaire leidde er vorig jaar toe dat de gemeenteraad een integriteitsonderzoek liet uitvoeren naar de in opspraak geraakte burgemeester. Daaruit bleek dat Verver zich schuldig heeft gemaakt aan onder meer belangenverstrengeling. Een ander woord voor politieke misdaden , die altijd onbestraft blijven in “Red Neck Hollandia” en de Pulp-media.

 De beroeps-leugenaar ex-politieman Klaas Wilting, die het woord voert voor de ex-burgemeester, gaat ervan uit dat de taxateur in beroep gaat tegen de uitspraak. Verder liet hij dinsdag weten dat  de VVD Elite-gangster Verver niets te maken heeft met de uitspraak, omdat deze alleen de taxateur aangaat. Natuurlijk die Taxeert voor zich zelf de Villa van Elite-gangster Verver te hoog . Deed hij ook gewoon nog gratis ook, kuch.

Ook liet Klaas Wilting nog weten te huur te zijn voor een ieder die goed  betaald en alles zegt wat  men wil: Liegen geen probleem. ‘Cash’ ook geen probleem.

Eerder in de rubriek: Kleine VVD

Gangsters: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2011/12/22/kleine-vvd-gangsters/