(van onze Elite-gangster redactie)

Hoge Raad: Berlusconi de volle compagnon van John de Mol betaalde de maffia.
Ex-premier Pedo-Silvio Berlusconi van Italië en volle compagnon van John de Mol heeft ‘aanzienlijke bedragen’ betaald aan de maffia. Dat constateert de Italiaanse Hoge Raad in de vandaag gepubliceerde motivering van een eerdere uitspraak tegen Marcello Dell’Utri, één van de naaste medewerkers van Berlusconi.

Volgens de hoogste Italiaanse rechters was Dell’Utri de ‘bemiddelaar’ van een akkoord tussen Berlusconi en de maffia, meldde persbureau ANSA

Ex-premier Pedo- Silvio Berlusconi van Italië en de volle compagnon van John de Mol heeft ‘aanzienlijke bedragen’ betaald aan de maffia. Dat constateert de Italiaanse Hoge Raad in de vandaag gepubliceerde motivering van een eerdere uitspraak tegen Marcello Dell’Utri, een van de naaste medewerkers van Berlusconi.

Wie zou toch de ‘bemiddelaar’ zijn tussen John de Mol en de Nederlandse Maffia? Peter R. de Vries?

Misschien iets voor ‘Ik hou van Holland’ om uit te zoeken. Of voor John de Mol zijn eigen misdaadjournalist Peter R. de Vries? Of misschien wel wat voor de voorzitter van het College van procureurs-generaal ‘Pretty Boy Bolhaar’?

Hoe het ook zij  Maffia-Boss John de Mol hoeft zich in “Red Neck Hollandia” geen zorgen te maken, want in tegen stelling tot Italia wordt hier de echte Maffia volledig ongemoeid gelaten, behalve dan dat de voorzitter van het College procureur-generaal ‘Pretty Boy Bolhaar’ graag naar zijn grote held en voorbeeld John de Mol zijn Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries kijkt of mee samen werkt.

De Italiaanse justitie houdt al lang niet meer van Holland als het gaat om de Maffia in Nederland.