( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Nieuwe Partij in “Red Neck Hollandia”: ZwartLinks met female commando Hessa Sap’.

Kunduz-coalitie maakt kans, Groen links wordt ZwartLinks.
– Ingrijpende z.g., bezuinigingen en hervormingen Casino-kapitalistische misdaadplannen kunnen alsnog worden doorgevoerd met steun van de zogenaamde Kunduz-coalitie. Nu de politieke samenwerking met de PVV-Bruinhemden is geklapt, blijken D66, GroenLinks en de ChristenUnie bereid over hun schaduw heen te stappen ( kuch).

Daardoor lijkt een deel van het Roof de arme scheel en laat de rijken hun zaken vullen misdaad plannen van VVD, CDA en PVV-Bruinhemden alsnog in de praktijk te worden gebracht. De drie oppositiepartijen willen dat het huishoudboekje van de Staat zo snel mogelijk op orde komt. De burgers zijn het z.g. zat. Welke burgers zijn het zat?

We moeten nu maatregelen nemen die niet leuk zijn, maar wel nodig”, zegt ChristenUnie-leider Slob.

D66-voorman Pechtold voorspelt maandenlange besluiteloosheid door de nieuwe verkiezingen. „De prioriteit voor alle partijen moet nu zijn om zo snel mogelijk de begroting op orde te krijgen”, zegt de sociaalliberaal.

Opvallend is dat ook GroenLinks bereid is om een deel van het coalitiepakket van 14,2 miljard aan z.g., hervormingen en de Roof- bezuinigingen op de arme en zwakkere en gehandicapte serieus te bekijken. „We staan nu voor een levensgroot probleem en moeten een stap vooruit zetten”,  liegt female commando ‘HeSSa Sap’ van ZwartLinks. De werkelijk reden is dat als er nu verkiezingen zouden komen ‘HeSSa Sap’ en haar nep Groen links  partij gehalveerd wordt. Dus dan maar liever in zee met ‘Rat- Verhage’ en ‘Snake Rutte’.

En verandert de partij gewoon van GroenLinks in ZwartLinks en verruilt de ‘Snake Rutte’ de  PVV-bruinhemden gewoon voor de Zwarthemden van GroenLinks, oeps ZwartLinks met female commando ‘Hessa Sap’.