ed657-kuifje252bin252bafrika( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Eerlijk delen van de roof-buit onder de criminelen van de PvdA-hoertjes. Maatregel voor veelpleger ex-Minister  ‘Flapdrol in pak Koenders’ bleven uit? 
Armoede is geen ongeluk; de arme massa is nodig als clientèle voor machtige mannen als Frans Timmermans en Bert Koenders. Hallo Bert in Afrika!
Ooit eiste D’66 opheldering in de Tweede Kamer over een ‘Bert Koenders-Fraude-zaakje’ en daar publiceerde wij en de Volkskrant reeds over: “D66 wil opheldering van minister Bert Koenders (Ontwikkelingssamenwerking) over vier ton subsidie die hij heeft gestoken in een Afrika-film.“

PvdA raadslid Nouhi: PvdA is vergane glorie die zwijgt over Elite Pedo’s.
Het is gewoon niet mogelijk om aan de Top van de PvdA nog een eerlijk mens te vinden laat een verbolgen PvdA-er uit de lagere regionen aan ons weten op basis van strikte vertrouwelijkheid. “Ik verlaat die verrotte partij per direct en schaam me voor al die oude PvdA-ers van vroeger, die echt voor de arbeiders opkwamen”.

Oud-PvdA-minister de Fraudeur Bert Koenders zal zijn partijgenoot minister ‘Top -Showbizz -Vuilnis acteur Frans Timmermans’ van Buitenlandse Corrupte Zaken waarschijnlijk opvolgen als die ‘Graai-Eurocommissaris’ wordt. Een goed ingevoerde corrupte PvdA bron heeft dat maandagavond gezegd tegen een zwarte betaling naar aanleiding van een bericht van RTL Nieuws.

Leden (On)-Veiligheidsraad voor de massa komen naar Nederland voor de Gay-Parade’ en cocaïne.
Jan Peter BalkenendeBalkenende begrijpt nu de Volkse onderwereld uitdrukking: Deze Bolide is een echte Kuttenvanger.
Fraudeur-Koenders was in het vierde ‘Waarde en normen kabinet-Balkenende’ voor de (domme) SBS-‘Kleine Luiden’ dan wel te verstaan corrupte minister voor Ontwikkelingssamenwerking en daarvoor jarenlang gewetenloze ‘PvdA beroeps- graai-lid’ van de Tweede Kamer. Hij is nu Graai-hoofd van de (pedo) VN-vredesmacht in Mali. En  frivole Balkenende scheurt sindsdien als een Duivel in een heuse” Volkse Kuttenvanger” in de rondte als ware een echte Loverboy. Naar verluidt was Koenders in 2012 bij de formatie van het huidige roof de arme scheel  kabinet ook in beeld voor Buitenlandse Zaken, maar de keus viel toen op de huilebalk Timmermans. Het gesprek zal zoals te doen gebruikelijk keurig netjes worden afgeluisterd door de CIA en de NSA, maar dat is geen nieuws voor iedereen, behalve de Staats-NOS. Volgens bronnen bralt Timmermans vandaag in Brussel met alcoholist voorzitter Jean-Claude Juncker over zijn eventuele benoeming tot Graai-Eurocommissaris. De PvdA Top hoopt dat hij niet weer in huilen gaat uitbarsten tijdens dat gebral en gezuip over de verdeling van de buit.

Een betrokkene wijst erop voor de Tokkie-show nog op dat het nog niet helemaal zeker is dat Timmermans de graai-baan krijgt. Dronkelap Juncker zou eigenlijk de voorkeur geven aan een vrouw call-girl voor als hij weer lazarus is, omdat hij nog maar weinig vrouwelijke kandidaten heeft voor zijn nieuwe ploeg om in de kont te kunnen graaien  Mocht Timmermans alsnog afvallen, dan zou de hysterica minister Lilianne Ploumen, Corrupte Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) hoge ogen gooien, wat die is op zich ook niet een al te slechte Soap -actrice. Ook zij is een Top PvdA-hoertje van het eerste uur en laat zich graag door machtige (VVD) ‘Heren in pak’ in de kont knijpen en als het moet zelfs in haar borsten. Alhoewel kwade tongen beweren dat er weinig animo in onder de ‘Hoge VVD- Genst’ voor de hysterica. Alleen de oude ‘Geile VVD-Bok‘ Loek Hermans schijnt wel eens in een dronken bui haar derriere lastig te hebben gevallen. Maar of dat met de verschijning van Ploumen te maken heeft of het feit dat veel VVD heren de voorkeur geven aan jonge Schandknapen is ons niet bekend.