Rob Oudkerk Samosm, Spekman
Hoe lang nog voordat de ‘Mooie Weer Pooier Diederik Samson’ zijn excuus gaat aanbieden aan Jama Nouhi  zoals bij Turkse partijgenoot Osman Suna ?

Standvastig raadslid  Nouhi verlaat PvdA-hoertjes na zijn opmerkingen over de Maffia Gay scene van de’Uber Gay Lord Mark Rutte’en zijn homo betaal relatie. De VVD Pedo Minerva Maffia van Ivo Opstelten en Jorsi Demmink en Ed Nijpels en ‘Captain-Coke-Gordon’ en Onno-schandknapen-Hoes, etc. sloegen keihard terug door met poep (= Hans Spekman) te gooien naar Nouhi.

( van onze ‘Opsporing.nl-PvdA’ redactie)

Amsterdam-Noir- Het Bredase raadslid Jamal Nouhi heeft maandag zijn lidmaatschap van de PvdA opgezegd, omdat hij weigert nog langer te buigen voor de VVD Homo Maffia in “Banana-Fraude-Nederland”.

Nouhi:”Moet de PvdA over mij vallen, terwijl bijv,. de ex partij voorzitter van de VVD en tegenwoordig Burgemeester van Maastricht Onno Hoes open en bloot dronken en zo stoned als een Aap liederlijk een schandknaap in  de lobby van een druk bekend hotel te Maastricht  uit elkaaar trekt. Toen hoorde ik die lafbekken van de PvdA niet, nee die vuile kontelikker van de VVD-misdaadgroep Lodewijk Asscher haastte zich zelfs om het samen met de VVD ‘Uber Gay Lord Mark Rutte’  de sexuele leiderlijke capriolen van  Onno Hoes nog fatsoenlijk te noemen”. Ook stelt hij verbaasd en verbijsterd te zijn dat hij de graai- partij is uitgezet, terwijl corrupte types als Heroine Junkie verkrachter Rob Oudkerk, de oude PvdA Boef en arme dief Henk Kool, Irene Asscher-Philip Morris-Vonk,de Landverrader Vieze Wim Kok ( vergreep zich ook al aan Heroine Junkies),de Koning van de Bestuurs Corruptie Hans Alders en ‘Wachtgeld Zonne-Koning Peter Rehwinkel’ , enz. gewoon prominent lid mogen blijven.

Nouhi verlaat de PvdA-fractie in de gemeenteraad van Breda en gaat als zelfstandige fractie verder.Hij heeft dat laten weten in een verklaring. Het raadslid raakte vorige week in opspraak door uitspraken over  homoseksualiteit  Pedofilie en homorechten  VVD Homo Maffia. Op een internetforum vergeleek Nouhi homoseksualiteit met de Elite VVD pedofilie en had hij kritiek op grachtengordel PvdA mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch, die zich bemoeit met de homorechten in zijn herkomstland Marokko. Graai er maar op los Partijgenoten ( naar geld en arbeiders kinderen) en PvdA-voorzitter  ‘ShowBizz arbeider Hans Spekman’ distantieerde zich van de uitlatingen vanuit zijn tweede villa in Frankrijk alwaar hij de komende twee mannden zomer reces recideert.

„Er is op basis van een bericht meteen een aanval ingezet en stelling genomen zonder fatsoenlijk naar mij te luisteren. Binnen de partij is er weinig ruimte voor een kritische noot als het o.a gaat om het extreem graaien en de elite Pedovielen. De partij slaat wild om zich heen als het extreem beschadigde imago ter discussie komt te staan. De PvdA is vergane glorie en in totale staat van corrupte, verotte ontbinding”, staat in zijn verklaring.