werchangerotterdam(Door ‪WeAreChangeRotterdam)
AMSTERDAM_NOIR- 
(video) In 1997 sprak Steve Jobs de eerste ‘Think different’ reclame van Apple in; “Here’s to the Crazy Ones”. ( In de stijl van deze reclame publiceerde Stefan Molyneux een parodie genaamd “Here’s to the Warmongers” op 11 augustus 2014.  Wij waren hierdoor geïnspireerd en wilden ook in deze stijl eer doen aan de Nederlandse Macht.

In volgorde van verschijning:
Gouden Koets, Maxima van Amsberg, Jozias van Aartsen, Ivo Opstelten, Ruud Lubbers, Neelie Kroes, Hans van Balen, Ahmed Aboutaleb, Lodewijk Asscher, Ronald Plasterk, Emile Roemer, Jeroen Dijsselbloem, ‘De Hermandad’ (met Erwin Lensink en FEMEN), Wim van de Camp, Piet Hein Donner, Jetta Klijnsma, Geert Wilders, Ernst Hirsch Ballin, Jan Peter Balkenende, Mark Rutte.

Dit is voor de machtswellustelingen. De parasieten. De huichelaars. De psychopaten. De wolven in schaapskleren. Degenen die geen integriteit bezitten. Ze zijn dol op nieuwe wetten en regels. Maar ze hebben geen enkel respect voor jouw rechten. Je kunt op ze stemmen, het niet met ze eens zijn, ze verheerlijken of vervloeken. Het enige dat je echter niet kunt doen, is ze negeren. Omdat zij gewapende handlangers hebben, die je kunnen aanhouden en in een cel gooien. Terwijl sommigen hen zien als verantwoordelijke leiders, zien wij het kwaad. Omdat degenen die gestoord genoeg zijn om te denken dat ze deze wereld kunnen regeren, nog altijd degenen zijn, die het doen.