( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Wat u weer niet ziet bij de ‘SS-D66-NPO’: Waanzin en geen Complot: ‘Reptile’- Puppet-Biden spending $1 trillion a year on the U.S. military and 105 Billion to ‘US-Nazi-AZOV-Ukraine’ en 1 van de 5 kinderen lijdt honger in de US en UK en 80 of meer miljoen mensen leven onder de armoedegrens in de US en 109 miljoen in de EU. US-‘Reptielen’-puppets Rutte& ‘GroenLinks-Nazi-Pedo-Rapist- Tom van der Lee(Video):” Onze Furher Biden is Oké en wij doen ook mee, bij ons leven ook 4 miljoen mensen onder de armoedegrens en hebben arme mensen& kinderen& AOW-ers ook honger ,Heil Hitler, oeps Biden”.(Video’s)

Crisis & Woningnood. Niet voor Taxfree- Bloed- Miljardair- VOC-Genocide -King Willem want die heeft drie gratis Paleizen in NL en een Staats-uitkering van 300 miljoen euro per jaar en’ Nazi kunst’ in de verkoop(Video’s)

Democratie, Rechtstaat, nou niet in het Nederland van regime Rutte aka “Dood aan de Russen, Chinezen, arme mensen, Boeren en de waarheid ( Verzetshelden Assange, Baudet,, Steve Brown Dave Ick) : ‘Taxfree-King Willem ‘3 ton boven op zijn jaarlijkse miljoenen Taxfree-uitkering en de Honger bejaarde 10 % gekort door ‘CIA-Trol-SS-D66 Kaag-Anis al Qaq ‘ om miljarden naar het ‘US-Vazalstaatje-Nazi-AZOV-Oekraïne’ te sturen en 300 miljoen per jaar voor ‘Taxfree-King Willem’ en de ‘VIP-Nazi-AZOV-Oekraïense Vluchtelingen’ en de ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’ en eisen tegelijkertijd een verbod op Verzetsgroep -FvD.

Zelfs ‘CIA-CNN’ verbannen uit ‘US-Vazalstaatje -Nazi-AZOV-Oekraïne’ na het tonen van Zelensky&Co- N@zi Salute(Video’s)& US-‘Reptielen’- WEF-Bilderberg-Nazi Boy-Two Face- Trudeau (Video)smijt weer 500 miljoen naar Oekraïne, terwijl de Canadezen zelfmoord plegen van uitzichtloze armoede(Video) en honger( 1 op de 5). ‘Desk Killer-Rutte: “Mijn ‘WEF-Nazi-Prins Bernhard-Bilderberg- gabbers -Trudeau &Zelensky zijn oké, wij doen precies het zelfde en laten het NL Volk ook Zelfmoord plegen ( Dutch-(Rutte)- disease)'(Video) en verhongeren en dood vriezen”(Video’s).

‘CIA- AIVD-Noord Koreaans-CDA-minister -Desk-Killer- Terror-Monster- Staatsgreep-Hanke Bruin Slot’  wil vaart maken met ‘SS-D66 Paternotte- verbod-wet’  op politieke partijen  die haar ‘democratie – Dood aan de Russen, arme mensen, Boeren en de Waarheid(Assange& Icke&Baudet , Gideon van Meijeren en Van Houwelingen& Steve Brown)- ontwrichten’& ‘Nazi-Volkskrant -journalist- Keulenmans’ blijft burgers de ‘Corona- Gif Pfizer- prik’ dood in jagen& Documentaire State of Control in première(Video).

De jaar in jaar uit door de Bende van Rutte beroofde gepensioneerden krijgen per januari 2023 zo’n Nep en Fop- 10% verhoging van de Honger-AOW omdat de koppeling met het Honger- minimumloon in ere wordt hersteld, stelt Louis Oudshoorn.

Eigenlijk zou dit met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2022 moeten worden uitgekeerd omdat de gepensioneerden daar gewoon recht op hebben en nu al zo goed als dood gaan van de armoede en/of kou . Het onmenselijke ‘US-‘Reptielen’-WEF-Nazi Prins Bernhard-Bilderberg- kabinet,-Rutte’ en met name ‘CIA-Trol-SS-D66- minister Kaag-Anis al Qaq van Financiën voor de Taxfree-Ultra-Rijke- reptielen a La King Willem en Queen Exotica , komt met het onzalige criminele dood aan de bejaarde idee om van de 10% AOW-verhoging per januari aanstaande 5% inkomensondersteuning af te trekken, wat uiteindelijk betekent dat de 3,6 miljoen gepensioneerden wederom gepakt en beroofd worden. En dan kunnen die Honger-bejaarde dagelijks in de media zien dat Kaag weer trots stelt miljarden naar het extreem corrupte ‘US-Vazalstaatje-Nazi-AZOV- Oekraïne te sturen en te blijven sturen en reeds 3 miljard heeft uitgeven uitsluitend aan de ‘VIP-Nazi-Oekraïense -Vluchtelingen’.

Ondertussen: Zorgen over de vele WEF-Bilderberg-SS- D66’ers op’ Rat in pak- sleutelposities’ en in de extreem corrupte Gerechtelijk macht(Video) : ‘Hoe komen die mensen daar(Video)?’

Deze reeds onder de armoe grens levende Bejaarde inwoners van ons land heeft in de laatste 12 jaar al 30% aan koopkracht ingeboet en zijn dan straks weer het slachtoffers Gelukkig is er licht aan het eind van de tunnel omdat er in maart 2023 Provinciale verkiezingen plaatsvinden, waarna de Eerste Kamer wordt gekozen. Ik roep alle 3,6 miljoen gepensioneerde Hongerde inwoners van Nederland op om in elk geval te gaan stemmen op de FVD en / of PVV en niet op de de huidige dood aan de arme mensen en bejaarde en Boeren- Nazi-coalitie-Rutte . Dat is de enige mogelijkheid om verandering te garanderen en de ommezwaai te versnellen in het belang van een ieder in ons land en de Wereld Vrede..

Kom in verzet en wordt Lid van Verzetsgroep FvDAlleen Dode vissen zwemmen met de stroom mee!!!!

Iedereen van onze wordt Wakker- redactie en veel van onze Kameraden van de Straat zijn inmiddels lid geworden van Verzetsgroep Fvd. Wij roepen al onze Lezers hierbij op om ook Lid te worden van de Verzetsgroep- FvD om hun te steunen in de strijd tegen de US-‘Reptielen-‘ Machthebbers van de wereld’ en hun politieke puppets de WEF-Nazi-Prins Bernhard- psychopaten – Rutte, Kaag , Hoekstra, Segers en hun ‘Judas-Steunpilaren -PvdA-Hoertjes& GroenLinksRechts-Nazi’s en het grootse ‘DENK.niet-na’ gedeelte van de NSB-Tweede-Slaap-Kamer voordat wij allemaal moderne slaven zijn met een ‘dr. Mengele- Reptielen- Gates-Queen Exotica Maxima en hun Puppet Kaag-DENK-niet.na-Chip’ in ons hoofd en ieder week een Pfizer Gif-prik in je naad .

Uit de oude Doos, maar relevanter dan ooit:

De Underground Presentator van de Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown legt in de reportage hierna uit waarom de meeste succesvolste misdaadgroep van Nederland het Koningshuis nooit zal worden vervolgt:

De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-TV maakte al 2020 als enige bekent dat de energie rekening 11 x duurder ( de teller staat nu officieel al ,op 11 x duurder) zou gaan worden door de ‘US- uitgelokte ‘Proxy-Francking Gas en Wapenhandel- Oorlog’ tegen de Russen in zijn voorlopige laatste’ uitzending die tevens melding maakte dat King Willem met zijn miljoenen n euro’s kostende ‘Corona-Pooier Speed-bood’ tijdens een proefvaart voor IJmuiden honderden arme sloebers bij de ‘PvdA-Kapo-Jetta-Kleinsma-Voedselbank klets nat vaarde , Dolle King Willem pret. BTW: is het u ook al opgevallen dat men bij de Voedselbanken geen enkele Oekraïense- (VIP-NAZ-AZOV- vluchteng aantreft .De stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto Tv met Underground Presentator- ing Steve Brown voorspeelde dus reeds in 2020 als enige dat door de US de gas prijzen in de EU en Nederland 11 x duurder gaan worden ; Nou de Teller staat nu al officieer op11 en wanneer de honger en doodvries winter aanbreekt in september of oktober dan krijgen wij helemaal gelijk , want dat gaat de tellen naar wellicht wel 20x duurder en zit meer dan de helft van Nederland aan de G-Honger en in de Vries kou, ook de al dan niet NSB Mafketels en/of door de SS-D66-NPO gehersenspoelde Makke Schappen met die Oekraïense Nazi-AZOV-vlag aan hun gevel, maar niet Reptiel”- Taxfree- King Willem en zijn Top lakeien de Ministers en zijn Rechters, Ovj’s a La de’ Psycho-Killer Bas van Hout van het Pedo-Rapist-Hoofdofficier van Justitie- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en GroenLinks Rechts & ‘Pedo-RapistD66 &VVD’& CDA-Ratten en CHU schijnheilig en PvdA-hoertjes:

Binnenkort schokkende artikel : ‘Nazipropaganda -Telegraaf’& Volkskrant en Trouw bekennen kleur en zijn weer terug in 40-45: Dood aan de Russen en Leve ‘US-‘Reptielen’- CIA- puppet- Nazi-AZOV-Killer Clown& acteur & Joodse Kapo&Taxfree-Bloed Miljardair- Kleine Hitler-Zelensky. En weer zwijgt nu het ”CIA-Mossad-CIDI en de ‘SS-D66-NPO’ en het ‘US-Puppet- Naziregime Rutte’.

POWER TO THE PEOPLE AND THE TRUTH AND PEACE