( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News)

AMSTERDAM-NOIRVerzetsheld Van Houwelingen VERNIETIGT SS-D66-Kaag ‘Reptielen’- misdaad- -plannen’ voor digitale euro | FVD:

‘ Reptielen-Elite – Taxfree-Misdaad- Banken’ vulden hun zakken met Witwassen van Triljoenen net als op de ‘VVD Zuid-as’ en ‘Corona-Rutte’ scheldt Feyenoord uit(Video’s)

CIA- AIVD-Noord Koreaans-CDA-minister -Desk-Killer- Terror-Monster- Staatsgreep-Hanke Bruin Slot’  wil vaart maken met ‘SS-D66 Paternotte- verbod-wet’  op politieke partijen  die haar ‘democratie – Dood aan de Russen, arme mensen, Boeren en de Waarheid(Assange& Icke&Baudet , Gideon van Meijeren en Van Houwelingen& Steve Brown)- ontwrichten(Video’s)

‘Verzetsheld-Wordt Wakker-David Icke’ sleept corrupt IND van altijd liegende ‘VVD-Gangsterin- Uncle Tom -Dilan Yesilgoz’ voor de ‘SS-D66-Mh17- Doofpot-rechter’ vanwege ‘Noord Koreaans-censuur-inreisverbod’, petitie al bijna 30.000 keer ondertekend en wordt lid van Verzetsgroep FvD'(Video’s).

Rechtstaat, Democratie? ‘SS-D66-MH17-Doofpot-Rechter’ ontploft en loopt boos weg als een psychopaat tijdens ‘Lynch-rechtszaak tegen Willem Engel(Video

The Voice of Rutte1.2.3.4- Pedo-Cratie-Holland’: ‘Asociale-  Taxfree-War Crime- Pedo-Rapist-Metoo- Heersende–King Willem-Klasse-Killer-Elite’ & hun ‘Nazi-Pedo—Metoo-Zwarte Ster-Snelrecht-Gerechtelijke macht’-& OM-Pedo-Rapist -Hoofdofficier Vincent Leenders ’ steeds meer in ‘Borsato-Overmars- PvdA –Gijs van Dijk’& Mick van Wely beeld met als afleiding Oorlog en Dood aan de Russen(Video’s)

Maandag is bij de ‘SS-D66-MH17-Doofpot – rechtbank’ in ”KUTNEGER’-politie-Rotterdam een taakstraf van 180 uur en een celstraf van drie maanden voorwaardelijk geëist tegen Willem Engel voor ‘opruiing’. De advocaat van Engel noemde de eis terecht buitenproportioneel en een klassiek voorbeeld van Lynch-Rechtspraak van een SS-D66- Paternotte-CDA – Staatsgreep-Hanke Bruin Slot verbod op politieke partijen- -Dictatuur’.

Who Rules the Western World: Europarlementariër Kolakusic en Marijnissen Wilders en Verzetshelden David Ice & Baudet& Gideon van Meijeren en Van Houwelingen en Dekker(FvD) en Steve Brown en de Nationale Bond tegen Overheidszaken ontmaskeren de US-‘Reptielen’ en hun ‘puppets- Psychopaten- Rutte, Kaag, Hoekstra, Segers’ en ‘CIA-Dood aan de Russen-Trollen -‘SS-D66-Sjoerdsma’ en ‘GroenLinksRechts-Nazi Pedo-Rapist Tom van der Lee’ ‘ en hun ‘SS-D66-NPO’&’SS-D66-Gerechtelijke macht& ‘SS-D66-NPO ‘verdraait de woorden van Van Meijeren en de hele NPO-MSM en ‘Pedo-Rapist-OM’ stort zich op hem als een stel bloeddorstige Lynchers(Video’s)

Volgens de extreem corrupte officier van justitie van het misdadige type’ Pedo-Rapts-Hoofdofficier Vincent Leenders& Sid Kick Spchyco-Killer Bas van de Vliet-OM-Amsterdam ‘ (Video’s) spoorde hij zijn volgers aan strafbare feiten te plegen door de waarheid te willen stellen of aanvaardde hij bewust de kans daarop. Vorig jaar riep Engel op ‘in liefde te komen’ als mensen naar een demonstratie op het Malieveld wilden gaan. Hij riep daarmee op tot een strafbaar feit omdat de demonstratie verboden was, bralde de schaamteloze en extreem corrupte de officier van de Ministers- ‘VVD-Boef- Uncke Tom- -Dilan Yesilgoz’ en de ‘SS-D66- Pedo-Beschermheer -‘KUTNEGER’- Franc Weerwind'(Video’s) en zijn NSB-‘KUTNEGER’-politie.

Zie de Schokkende Nazi- Rechter beelden van de ‘SS-D66-MH17-Doofpot-Rechter’ die ontploft als een psychopaat: https://www.ninefornews.nl/rechter-ontploft-en-loopt-boos-weg-tijdens-rechtszaak-tegen-willem-engel-wat-een-bizarre-wanvertoning/

Misschien wel heel binnenkort

“Ik ben echt verbaasd dat ik me hiertegen moet verweren,” zei Engel in de SS-D66-rechtbank. “Deze zaak had nooit voor mogen komen, dat is evident.”

Tijdens de SS-D66-rechtszaak gebeurde er iets opmerkelijks. Engel zei dat hij af en toe een aantekening maakt. De SS-D66-rechter vroeg: “Voor later?” De Viruswaarheid-voorman: “Misschien wel heel binnenkort.” Vervolgens liep de SS-D66-rechter boos weg als een psychopaat .

Enorm zwaktebod

“Dit vind ik niet gezellig,” reageerde de SS-D66-Mh17-Doofpot-rechter. Engel stelde dat de onafhankelijkheid van de rechtbank ter discussie staat. “Dat vind ik echt onheus,” brieste de rechter. “Ik vind dat beneden alle peil. Serieus. Dat had ik niet van u verwacht als een moderne slaaf van mijn regime Rutte en ‘Taxfree-VOC-Genocide- King Willem .”

Het Nazi-D66-voorval maakt veel los. “Nog nooit vertoond dit gedrag van Rechters zag men in Nazi Duisland 1933-45 ,” zegt jurist Sietske Bergsma. Verzetsheld- FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren, van huis uit jurist, schrijft: “Wat een bizarre Nazi-D66-Rechter wan en misdadige vertoning doet mij denken aan Nazi-Rechter Freisler’ . Engel is rustig en wil de onafhankelijkheid van de rechtspraak ter discussie stellen, wat zijn goed recht is. Dat de rechter dat niet ‘gezellig’ vindt, is zijn probleem. Had hij maar ijscoman moeten worden. Woedend weglopen is een enorm zwaktebod.”

Experts waarschuwen voor ‘Nazi-regime-Rutte-Kaag& Taxfree-Miljardair- Queen Maxima- digitale-Big brohter-euro’: ‘Dan kom je richting een digitale enkelband voor Jan met de Pet’. De echte grote de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-belastingontduiker- Elite-Gangsters’ op de ‘VVD- Rat in Pak-Zuid-as te Amsterdam hebben er geen centje last van(Viode;s)

Vandaag debatteert de voor het merendeel NSB-Tweede-Slaap- Kamer met SS-D66-minister van Financiën voor de Taxfree-Ultra-Rijken- Sigrid Kaag- Anis al Qaq over de digitale- Big Brother-Maxima- is wachting you- euro. De minister schrijft op Twitter: “Nederland vindt het belangrijk dat de privacy van gebruikers gewaarborgd blijft en dat de EU-lidstaten een doorslaggevende rol spelen bij de mogelijke komst van een digitale euro. Daar zet ik mijn namens Nederland in de EU voor in.”

Wat zij zegt, kan volgens financieel journalist Arno Wellens niet. “Staat allemaal op de website van de extreem corrupte Ratten in pak-Europese Commissie. Er komt een apart inlogsysteem, gefinancierd met coronageld, alles digitaal en geregistreerd. Kaag zet zich in voor iets wat niet kan. Wees eerlijk, dit is al verloren.”

“Het is ook niet zo dat het vaag is en in de kinderschoenen staat. De ECB deed een online enquête, kreeg 100 procent negatieve reacties, dramt toch door en heeft al een invoerdatum,” benadrukt Wellens. De bank mikt op het tweede kwartaal van 2023.

Moeten we niet willen: Democratie, Rechtstaat? Corrupte Kamerfractie’ PvdA-Hoertjes’& ‘GroenLinks Rechts-Nazi’s’& CIA-SS-Pedo-Rapist-Meetoo-D66-criminele organisatie” steunt goudgerande loonsverhoging van ‘Mega-PvdA- Zakkenvuller-MH17- Huil Komediant- Timmermans(Video)& Play-Boy Samsom en ‘SS-CIA-D66-Mega-Frauder Shopie in ’t Veld ‘, terwijl 4’.5 miljoen Nederlands onder de armoegrens moeten overleven en kinderen niet te eten’& AOW-ers doodvriezen en/of verhongeren voor ‘US-Vazalstaatje’- Nazi-AZOV- Oekraïne’ en de ‘EU-Ratten in pak’& FTX partnership with corrupt Ukraine is latest chapter in shady Western-Elite aid saga(Video).

Ook BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen merkt op dat dit wel degelijk een controlesysteem is. “En dat moeten we niet willen. Graag bepaal ik zelf hoe vaak ik reis, welke producten ik koop en of ik wel of niet gezond leef.”

Op het moment dat we overstappen op een digitale euro is jouw geld inzichtelijk bij de overheid, waarschuwde financieel expert Ab Flipse in het tv-programma Ongehoord Nieuws. “Je bent volledig traceerbaar en feitelijk kunnen ze alles sturen.” zie hiet

Financieel expert

@AbFlipse over de #DigitaleEuro#CBDC: “Je bent volledig traceerbaar en feitelijk kunnen ze alles sturen.” Privacy-expert

@BasFilippini stelt: “Dan kom je richting een digitale enkelband.” Kijk hier de hele uitzending: https://npostart.nl/ongehoord-nieuws/22-11-2022/VPWON_1339293

Kom in verzet en wordt Lid van Verzetsgroep FvDAlleen Dode vissen zwemmen met de stroom mee!!!!

Iedereen van onze wordt Wakker- redactie en veel van onze Kameraden van de Straat zijn inmiddels lid geworden van Verzetsgroep Fvd. Wij roepen al onze Lezers hierbij op om ook Lid te worden van de Verzetsgroep- FvD om hun te steunen in de strijd tegen de US-‘Reptielen-‘ Machthebbers van de wereld’ en hun politieke puppets de WEF-Nazi-Prins Bernhard- psychopaten – Rutte, Kaag , Hoekstra, Segers en hun ‘Judas-Steunpilaren -PvdA-Hoertjes& GroenLinksRechts-Nazi’s en het grootse ‘DENK.niet-na’ gedeelte van de NSB-Tweede-Slaap-Kamer voordat wij allemaal moderne slaven zijn met een ‘dr. Mengele- Reptielen- Gates-Queen Exotica Maxima en hun Puppet Kaag-DENK-niet.na-Chip’ in ons hoofd en ieder week een Pfizer Gif-prik in je naad .

Uit de oude Doos, maar relevanter dan ooit:

‘Taxfree- Queen Exotica- Maxima-Sleepnet’ van ‘Big Brother Rutte is watching you’.Politiek is een grote onderdrukking!(Video;s)&  Verzetsheld Van Meijeren’ rekent af met CORRUPTE ‘ Taxfree-King Willem en Queen Exotica- Big-Brother-Maxima& ‘Hofdame -SS-D66- Kaag- Rat in pak-Pedo-Rapist-Elite’ die de ‘Nep en Fop democratie’ structureel ondermijnt. Democratie verkrachters – ‘CHU-Incest Bijbel belt’& ‘VVD-misdaadgroep&’SS-D66’ en GroenLinks Rechts -Nazi’s, ‘Denk.niet-na’ en SP ontploffen en maken zich schuldig aan projectie en noemde FvD en Van Meijeren Fascisten(Video’s) en roepen op tot ‘Dood aan de Russen, Chinezen arme mensen, Boeren en de Waarheid(Assange)’!(Video’s)

Binnenkort schokkende artikel : ‘
Nazipropaganda -Telegraaf’& Volkskrant en Trouw bekennen kleur en zijn weer terug in 40-45: Dood aan de Russen en Leve ‘US-‘Reptielen’- CIA- puppet- Nazi-AZOV-Killer Clown& acteur & Joodse Kapo&Taxfree-Bloed Miljardair- Kleine Hitler-Zelensky. En weer zwijgt nu het ”CIA-Mossad-CIDI en de ‘SS-D66-NPO’ en het ‘US-Puppet- Naziregime Rutte’.

POWER TO THE PEOPLE AND THE TRUTH AND PEACE