(van onze wordt Wakker redactie i.s.m’. Nine for News en FOX News)

AMSTERDAM-NOIR– Flurry of CIA-MI6-AIVD-puppet – Biljonair- Zelesnky -Drones Attacks Russia’s Black Sea Fleet in Crimea en daardoor kan u binnenkort geen brood meer betalen.

NSB-Gevestigde Orde Kranten a La ‘Duivelse-Riool-Ratjes- Trouw& Parool(&AT5)’ gaan ‘Noord Koreaans- Fascistisch’ en eisen verbod PVV, FvD en JA21 en Stem van de Straat en ‘SBS-Kaarsen- aanrander-Zwarte Piet-Derksen’ eist liquidatie Verzetsheld- Baudet op Nationale TV& Russia And ‘US-Vazalstaatje Nazi-AZOV-Ukraine Are Headed For A Winter (Nuclear?) War Of Hell(Video).

‘Rat in pak Rutte’ Boos op Verzetsheld Gideon van Meijeren omdat hij hun ‘propagandist- SBS-Merel Elk ontmaskert heeft als Leugenaar(Video) &Ondertussen gaan de ‘EU-Ursula-Ratten’ in pak 1.5 miljard extra per maand storten naar ‘US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV Ratje- Zelensky-Oekraïne’,terwijl EU Burgers in armoede en kou moeten overleven(Video’s)

AIVD-OM-Politie-informant -Pedo-Junkie-Moordenaar-Peter R. de Vries’: ‘Pim Fortuyn had ‘seks’ met minderjarigen’, net als Kees van der Spek, Top-VVD-ers-Ed Nijpels & Demmink,Leenders, etc.(Video‘s)

Vrijdag meldden de corrupte Gevestigde Orde- Massamedia a La ‘corporate crime -CIA-CNN’ en hun EU Slaven Staats-Outlets ‘ MI6-BBC’ en dr. Goebbels-AIVD-SS-D66-NPO’ en de ‘Dood aan de persvrijheid en democratie- Nazi-dagblad Trouw met ‘Nazi Fascist -AIVD- Touw- Hoofdredacteur Cees van der Laan’ aka “Dood aan de Russen, Chinezen, arme mensen Boeren en de waarheid(Assange) en de ‘SBS-Kaarsenaanrander-Zwarte Piet-Derksen- Riool Ratje -Coca Junkie Merel’ en de enge schoonzoon van Paul ‘freakje-journalist -CIA-AIVD-Trol Michiel Vos”(Video) hysterisch dat iemand de peperdure miljoenen kostende Villa van War Mogols- Democraten” de extreem corrupte voorzitter de stokoude ‘Heks-Nancy Pelosi’ van het voor 90% extreem corrupte ‘War Mogols- Amerikaanse Huis van Afgevaardigden’ in San Francisco wel of niet was binnengedrongen en haar man de Beurs-Oplichter en dronkenlap en oude Konte- bonker-Paul had aangevallen, naar nu blijkt het een van zijn Coca-Junkie-schandknapen te zijn kennelijk met een Mega zwarte Dildo met de tekst: Black Levis matter en dood aan de Russen. En de man was zo goed als zeker een US ‘Onno-Hoes-schandknaap'(Video’s) en/of een ‘Rutte -billenmaatje Junkie-Gordon(Video’s) ‘. Trouwens wij hebben tevens vernomen van onze kwade bronnen dat het Freakje schoonzoon Michiel Vos van Psychopaat–Mega-Beurs-Oplichter- Paul met zijn bizarre hoge piep stemmetje ook in het geniep met zijn schoonvader loopt te Konte Bonke en dat zijn zwak zinnige vrouwtje dat niet door heeft, maar de CIA en de AIVD en de Mossad des te meer.

Op beelden was te zien dat een glazen deur bij het huis was ingeslagen. De weer dronken Konte- Bonker- Paul is geopereerd aan een schedelbreuk en zware verwondingen aan zijn rechterarm en beide handen en een uit gescheurde anus.

Volgens altijd liegende ‘Riool-Ratjes-SBS-Merel-SS-D66-NPO-Massa-mediaberichten’ gelooft de dader ‘in complottheorieën die met name de ronde doen in rechts-extremistische kringen’.

Gefactcheckt door Elon Musk: Gabbard hits ‘Hillary Clinton & Pedo Bill’ with defamation suit over ‘Russian asset’ smear. PvdA-Miss Cow-Sharon Dijkstra namens Rutte2: “Onze Bill -Sigaar-Clinton is Top”(Video’s)

De Levensgevaarlijk psychopaat Viroloog Marc Van Ranst was er als de kippen bij om zijn afschuw uit te spreken. “De onzin die complotaanhangers zoals de extreemrechtse Thierry Baudet of de extreemrare Willem Engel online spuien, kan hun aanhangers aanzetten om ‘de elite’, ‘de reptielen’, of ‘de vaccinmisdadigers’ in de echte wereld te belagen. Gevaarlijk,” twitterde Van Ranst. Waarom is deze Levensgevaarlijk psychopaat Van Ranst nog niet gearresteerd wegen Haat zaaien en Fake news verspreiden met als oogmerk o.a. een moor dop Baudet en Engle uit te lokken net als Derksen en die EX MIVD Boss- Fat- man-Pieter Cobelens’(Video’s) .

Ook voormalig presidentskandidaat War Mongool Hillary Clinton de echtgenoot van “Sigaar Bill” en goede neuk-verkrachters vriend van kleine meisje Elite– Pedo-Pimp CIA&Mossad- informant- Epstein liet zich in soortgelijke bewoordingen uit. Ze schreef op Twitter dat de Republikeinse Partij geregeld haat en krankzinnige complottheorieën verspreidt. “Het is schokkend, maar niet verrassend, dat geweld het resultaat is. Als burgers moeten we ze verantwoordelijk houden voor hun woorden en de acties die erop volgen,” bralde Clinton en ook’ Uncle Tom Obama’ en de extreem corrupte zoon van Joe Biden de Coca-Junkie en heoeren nuker Hunter Biden.

Schijnheilige Konte Bonk-CIA-AIVD- Freakje-Rob Jetten AANGEPAKT door Marijnissen! ‘Spreek jouw DOOFPOTTEN-US-puppet-Pedo-Nazi-Rutte-kabinet eens aan!:

Ze werd gefactcheckt door niemand minder dan Elon Musk, de nieuwe baas van Twitter. Hij verwees naar een artikel getiteld: ‘De akelige waarheid: Paul Pelosi was weer eens dronken en had op de vroege vrijdagochtend ruzie met een Coca-Junkie-Rutte- Gordon-Onno-Hoes-mannelijke prostituee’. Musk heeft de tweet inmiddels weer verwijderd, nadat hij met de Dood was bedreigt door de CIA en door de CIA-Puppet -Zelensky die hem gedreigd had weer op zijn CIA-Nazi-AZOV- Website met Dodenlijst te plaatsen(Video’s).

Heel erg links-Rechts net als GroenLinks van’ Yes we can Boy Klaver in onderbroek'( (Video’s).

Buren beschreven de dader als een dakloze verslaafde die zijn verslaving bekostigde door zich te verhuren als schandknaap in hoofdzaak voor bejaarde steen- Rijke mannen en vrouwen zoals het echtpaar Pelosi en die tot voor kort links Rechts was. “Wat ik weet over de familie is dat het zeer radicale activisten zijn,” zei een buurvrouw genaamd Trish. “Ze zijn heel erg linksrecht net natuurlijk een Nazi-AZOV-Vlag aan de gevel . Ze zijn vol van de Black Lives Matter-beweging. Gay pride, Oekraïne en dood aan de Russen, Chinezen, arme mensen , Boeren en de Waarheid(Assange) . Maar totaal losgezongen van de werkelijkheid.”

De alcoholist en Konte-Bonker in het geniep Paul Pelosi werd veroordeeld tot vijf dagen celstraf voor een misdrijf wegens rijden onder invloed van alcohol daar waar de gewone burger minimaal in de US vijf jaar de bak ingaat nadat hij in mei betrokken was geraakt bij een auto-ongeluk. Toen zou er ook een Konte-Bonk Coca-Junkie-Gordon-Onno Hoes- jongeman” bij hem zijn geweest en had hij toen ook al pijn in zijn anus.

Good morning the CEO Musk of Twitter just told Hillary Clinton that Nancy Pelosi’s husband may have been in a drunken dispute with a male prostitute at 2am at their house have a nice day

Tot Slot:

Het criminele Krankzinnige kabinet – ‘Zorgtoeslag en Pedo Maffia-Boss-Rutte’& ‘D66 -IJskoning- CIA-Trol- Kaag- Anis al Qaq’ is volledig de weg kwijt of juist niet? . Terwijl Nederlanders hun rekening niet kunnen betalen, kinderen honger lijden en sommigen zelfs noodgedwongen in hun auto slapen, stuurt Kaag € 200 miljoen naar de ‘US-Puppet -Slaven Staatje-AZOV-Nazi-Oekraïne’.

Zeer onverstandig en zelfs misdadig , vindt FVD. Dat geld moet naar onze eigen mensen, die inmiddels van de honger geen ontlasting hebben :

De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV is back!!!!!!!!De Incest- Oranjes stammen af van een Moordende en verkrachtende ISIS-Bende. ‘Taxfree- Bloed-Miljardairs-VOC-Genocide-(Video)& Opium-dealer& Slavenhandelaren-Parasieten- King-Willem&Nazi- Bilderberg-Prins Bernard- IG Faber-Joden Slachting& Prins Bernhard- huisjesmelker- familie’ blijkt nu ook nog de Grootste Mega-Pooier en Mensenhandelaar ooit van Nederland met Japanse ‘Oorlogs-Slaven vrouwen en kinderen’ in Indisch Nederland& Prinses Yab Yum Mabel’ verwijst voor commentaar naar haar AIVD(Video)& Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SALTOTV voorspelde al in 2020 dat de energie rekening 11 x duurder wordt(Video) met dank aan de US en zijn Puppet Rutte&Co(Video’s)

De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-TV maakte al 2020 als enige bekent dat de energie rekening 11 x duurder ( de teller staat nu officieel al ,op 11 x duurder) zou gaan worden door de ‘US- uitgelokte ‘Proxy-Francking Gas en Wapenhandel- Oorlog’ tegen de Russen in zijn voorlopige laatste’ uitzending die tevens melding maakte dat King Willem met zijn miljoenen euro’s kostende ‘Corona-Pooier Speed-bood’tijdens een proefvaart voor IJmuiden honderden arme sloebers bij de ‘PvdA-Kapo-Jetta-Kleinsma-Voedselbank klets nat vaarde , Dolle King Willem pret. BTW: is het u ook al opgevallen dat men bij de Voedselbanken geen enkele Oekraïense- (VIP-NAZ-AZOV- vluchteng aantreft .De stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto Tv met Underground Presentor- ing Steve Brown voorspeelde dus reeds in 2020 als enige dat door de US de gas prijzen in de EU en Nederland 11 x of nog veel meer duurder gaan worden ; Nou de Teller staat nu al officieer op 7 en wanneer de honger en doodvries winter aanbreekt in september of oktober dan krijgen wij helemaal gelijk , want dat gaat de tellen naar nog duurder dan 11x en zit meer dan de helft van Nederland aan de G-Honger en in de Vries kou, ook de al dan niet NSB Mafketels en/of door de D66-NPO gehersenspoelde Makke Schappen met die Oekraïense vlag aan hun gevel, maar niet King Willem en zijn Top lakeien de Ministers en zijn Rechters, Ovj’s en GroenLinks Rechts & ‘Pedo-RapistD66 &VVD’& CDA-Ratten en CHU schijnheilig en PvdA-hoertjes:

POWER TO THE PEOPLE AND THRUTH AND PEACE