• koets

( VAN ONZE WORDT WAKKER REDACTIE I.S.M. DE ANDERE KRANT)

AMSTERDAM-NOIR-Extra speciaal voor de ‘(CIA-Trol)- SS-D66-Sjoerd Sjoerdsma -Rusland haters’:

Parool-Moordenaar’-Van Galen’ pleegt na laffe aanslag op Brown nu ook laffe aanslag op Freriks(Video’s)

US-puppets Rutte&Kaag aka “De Mussert& Ratten van den Haag(Video)”: “Wij(NSB=VVD-misdaadgroep) zijn weer in Oorlog met Rusland”& Het is niet oké voor volwassen om te zeggen dat de invasie in Oekraïne “niet uitgelokt” was& Wat niemand lukt !! Dat krijgt Verzetsheld Thierry Baudet binnen 5 minuten voor elkaar. Het hele ‘US-puppet- criminele krankzinnige kabinet-Rutte’ stapt op voor ‘CIA&SOROS-Trol-‘Miljonair-en Zwitserse (Elite-WEF-Bilderberg-Nazi)-onroerend goed magnaat -D66-Kaag-Anis al Qaq. Zo jammer dat ze weer terug zijn gekomen voor het door hen misdadig 12 jaar lang kaal geplukte Volk & ‘Junkie-BN-ers-Pooier-John de Mol zijn ‘Zwarte Piet -Kaarsen-aanrander -Derksen ‘roept op tot Liquidatie Baudet en wordt niet gearresteerd door VVD-Minister van Klasse justitie- Uncle Tom -Dilan Yeşilgöz-Zegerius(Video’s)

Wat u nooit ziet bij de Westerse media a La’SS-D66-NPO’met zijn ‘Ratjes Bas van Hout en Pief Paf Poef-Jeroen Pauw'(Video)& ‘Riool-Ratje SBS -Coca-Junkie- Merel Elk'(Video):’CIA-Puppet-AZOV-Nazi- Zelensky’ Bombardeert scholen, Kerken en weesopvang in Rusland(Video’s) en heeft een Internationale oproep tot Moordlijst van meer dan 4.5 duizend mensen waaronder Roger Walters, kinderen en Tulsi Gabber online(Video)& Rutte&NPO/NOS-Journaal zwijgt over de 2000 vermoorde Palestijnse kinderen tijdens zijn bezoek aan het US-Israëlische apartheid-regime(Video’s)

De de extreem corrupte NSB- Duivelse hoofdredactie van het Fascistische – AIVD- Riool-Ratjes-dagblad Trouw heeft een oproep gedaan om de PVV, FVD en mogelijk JA21 te verbieden. De oproep past in een trend waarin democratie en vrijheid van meningsuiting in Nederland steeds verder onder druk komen te staan.

 Schaamteloos en een Dikke-WEF& Bilderberg groep-Vinger”naar het door hen Kaal geplukte Volk. Taxfree- Maxima’ en haar Hofnarren Kaag, Rutte, Ollongren ,etc. zijn nog maar net terug in privé Jet’s van het ‘NWO-Elite-Nazi-WEF-Duivel Schwab’ voor hun orders of de Geheimzinnige extreem ‘Taxfree-Elite-misdadige-Bilderbergconferentie’ is in alle stilte van start gegaan bij hun Boss- ‘SS- Dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid (Assange) de War-Mongul- Washington DC.(Video’s)

“Haast is geboden met een Noord Koreaans-wetsvoorstel waarmee het mogelijk wordt om bepaalde politieke partijen zoals FvD en PVV die de waarheid stellen te verbieden, die dan zgn. de grondwet met voeten treden”, schrijft de extreem corrupte hoofdredactie van het Noord Koreaanse-fascistische – Duivelse-Trouw in een AIVD-commentaar op 21 oktober. ‘Nazi Fascist -AIVD- Touw- Hoofdredacteur Cees van der Laan’ aka “Dood aan de Russen, Chinezen, arme mensen Boeren en de waarheid(Assnage) vindt het wel prima dat ‘Taxfree-VOC-Genocide-King Willem’ en zijn peperdure ‘Callgril- Queen Exotica Maxima‘ en hun hofnarren& US-WEF-Nazi-Bilderberg- puppets- Godfather Rutte van de VVD-misdaadgroep , ‘CIA-Trol-SS-D66 Kaag-Anis al Qaq’ en’ CDA Ratje in pak- Brievenbus-witwasser Hoekstra’ al jaren de Grondwet schenden door in hun extreem milieu vervuilende privé Jets naar WEF-Elite-Nazi’s in Davos te vliegen. Verzetsheld Van Houwelingen van de FvD heeft inmiddels Kamer vragen gesteld aan Maxima’s Hofnar Rutte: Kamervragen over rol Taxfree-koningin Maxima bij promoten digitaal geld voor de WEF-Misdaadgroep: ‘Dit hoort niet en is in strijd met de Grondwet en zelfs het Wetboek van Strafrecht corruptie), Meer Lezen: https://www.ninefornews.nl/kamervragen-over-rol-koningin-maxima-bij-promoten-digitaal-geld-dit-hoort-niet/

De schaamteloze Nazi Fascist Hoofdredacteur Cees van der Laan legt uit dat Trouw en zijn Master Rutte en de AIVD en dus ook de CIA doelt op PVV en FVD, en wellicht JA21, die hij omschrijft als “de nette variant” van deze partijen. Volgens Trouw is FVD bezig “de parlementaire democratie te ondermijnen, complottheorieën de wereld in te slingeren en politieke tegenstanders verdacht te maken”. Hij verwijt “Thierry Baudet en zijn kornuiten in de Kamer antisemitisme”. Van der Laan: “Hoewel een partij verbieden het laatste is wat je in een democratie zou willen, moeten het voor het merendeel corrupte Bannencarrousel parlement Nep en Fop Christen , GroenLinks Rechts, CHU-Incest bijbel belt en kabinet toch bereid zijn het beest in de bek te kijken en met wetgeving komen, Heil dr. Goebbels”.

Commentator Ab Gietelink, die zichzelf ‘links’ noemt, ziet in de oproep van Trouw juist een bedreiging voor de democratie. Trouw “pleit voor een dictatuur van politiek correcte opinie”, stelt Gietelink. “Hoofdredacteuren die een cordon sanitaire willen opwerpen tegen partijen als FVD en PVV dreigen de democratie een zware slag toe te brengen.” De beschuldiging van antisemitisme aan het adres van Baudet, die een Joodse vrouw heeft, noemt hij “lasterlijk”.

De oproep van het bejaarde NSB-VOD-Trouw staat niet op zichzelf. Vanuit de corrupte politiek en hun corrupte media-Outlets a La dr. Goebbels-AIVD-SS-D66-Npo wordt steeds vaker opgeroepen om dissidenten monddood te maken. Zo hebben Kamerleden van VVD-misdaadgroep, PvdA-hoertjes, GroenLinkRechts s en Denk.niet.na gevraagd om “maatregelen” tegen omroep Ongehoord Nederland (ON) omdat zij de waarheid die zij stellen nier aankunnen . VVD-Kamerlid Pim van Strien sprak van “racistische drek die ON onze huiskamers inpompt op kosten van de belastingbetaler”. AIVD-Trol-Hoofdredacteur van Domme Schapen- WNL kleine Nazi- Bert Huisjes en eveneens extreem corrupte directievoorzitter van hoog bejaarde- KRO-NCRV Peter Kuipers vinden dat ON van de buis moet.

De door niet door het Volk gekozen GroenLinkRechts- Keizerin- Coca Junkie-Halsema zwaar gesubsidieerde  ‘Grachtengordel- NSB-Balie’ aka” Dood aan de Russen en arme mensen”  bij monde van de extreme corrupte Algemeen Directeur  Yoeri Albrecht liegt waarom FvD net als de toen de Stem van de Straat partij uitgesloten zijn van debatten in zijn Outlet het eveneens zwaar  door ‘NWO- Keizerin Halsema’ gesubsidieerde ‘Noord Koreaanse- AT5’.& Oekraïne is een Pretpark ‘vergeleken’ bij Jemen(Video’s)

Ondertussen: Russia And US-Vazal State-NAZI-AZOV-Ukraine Are Headed For A Winter (Nuclear?) War Of Hell(Video)

Wie zich uitspreekt tegen het US-Puppet- Nazi-WEF-Bilderberg- regime Rutte overheidsbeleid op het gebied van corona, US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne of immigratie, krijgt te maken met zware aantijgingen als ‘complotdenkers’, ‘antisemieten’, ‘fascisten’. De Britse schrijver David Icke, die is uitgenodigd om te komen spreken op een vredesdemonstratie in Amsterdam, werd in de media zelfs een “holocaustontkenner” genoemd, zonder bewijsvoering. Kul- Schrijver Uncle Tom-Özcan Akyol stelde in het Riool-Ratjes-televisieprogramma VI van Maffiabos John de Mol&’ Dwergzoontje, Pedo-Rapits-Meetoo-Vrouwenbeuker-Coca Junkie Johnny de Mol’ over de Verzetsgroep FVD: “Je hebt gewoon fascisten in de Kamer. Journalisten intimideren, complottheorieën, antisemitisme en deed hij zo maar omdat hij daarvoor betaald krijgt, die Lafbek en Fascist . Kijk of je die partij kan verbieden. Wat moeten ze nog meer doen om te bewijzen dat het fascisten zijn?” In hetzelfde programma deed de zelfverklaarde kaarsen aanrander-Zwarte-Piet-Johan Derksen een oproep om Thierry Baudet te “liquideren”, wat herinneringen opriep aan de liquidatie van Pim Fortuyn.

SBS- Rioolratje -journalist -Coca junkie-Merel Ek probeerde de uitspraak van haar Zwarte Piet Derksen goed te praten want wie zal het zeggen heeft ook zij zo maar een kaars in haar vagina van die oude demente Gek Derksen door tegen FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren te zeggen dat volgens Van Dale liquideren ook kan betekenen “iemand wegsturen”. Toen Van Meijeren haar op nogal ruwe wijze confronteerde met de onjuistheid van deze uitspraak, kreeg hij massale kritiek over zich heen. De Nederlandse Vereniging voor Journalisten (NVJ) en zelfs premier Rutte veroordeelden de actie van Van Meijeren, maar niet die van Ek.

Schokkend: De krant Toronto Star sprak van ‘dr.Mengele-WEF-Monster -boy Trudeau-‘Hunger Games-achtig- Nazi-sociaal -darwinisme’(Video).’US-Taxfree-Fracking-gas-Exxon- Mobil’ dankzij US-proxy Oorlog tegen Rusland en GroenLinks Rechts& ‘SS-D66’& PvdA-Hoertjes& US-Puppet-Rutte Winst naar Record Hoogte en EU Burgers vriezen dood& Massale demonstraties in de EU tegen US-Proxy Oorlog tegen Rusland , Inflatie en SS-NATO , maar die ziet u nooit bij de ‘SS-D66-NPO’& De waarheid achter CIA-Trol-SS-D66-Sigrid Kaag en de beruchte ‘spy school(Video)

Dissidenten worden ook op andere manieren steeds meer beperkt in hun vrijheid. Artsen worden ten onrechte beboet en opgejaagd door de extreem corrupte Inspectie Geen Gezondheidszorg voor de Massa en Jeugd misbruik als zij uit gewetensnood de overheidslijn van het WEF-regime Rutte in het coronabeleid niet volgen. Sociale media platforms als Youtube verwijderen op grote schaal video’s waarin kritiek wordt geuit op de Covid-vaccinaties, zelfs als die afkomstig is van gerenommeerde hoogleraren. Kritiek op westerse steun voor de US-Proxy- oorlog tegen Rusland in het US-Vazaalstaatje Nazi-AZOV-Oekraïne wordt ook gecensureerd.

Daarnaast worden critici beperkt in hun mogelijkheden om fondsen te werven. ING-Elite-misdaadgroep mag van de rechter weigeren een rekening te voeren voor de organisatie Viruswaarheid van Willem Engel en Jeroen Pols, zo werd vorige week bekend. Viruswaarheid vreest dat zij zal moeten stoppen als dit oordeel in hoger beroep in stand blijft. Engel wordt op vage gronden strafrechtelijk vervolgd vanwege “opruiing”. Betalingsdienst Paypal heeft aangekondigd gebruikers die “intolerantie” promoten te gaan weren. Het Nederlandse kabinet heeft als eerste in Europa een wetsvoorstel ingediend dat banken verplicht alle transacties boven de 100 euro van alle Nederlanders te monitoren in het kader van ‘witwasbestrijding’. Volgens de Autoriteit Persoonsgegevens zal straks “al jouw betaalgedrag centraal worden verzameld en met algoritmes in de gaten worden gehouden”.

De toenemende Noord Koreaanse censuur beperkt zich niet tot Nederland. De extreem corrupte Ratten in pak Top van de EU is bezig met invoering van een wet, de European Digital Rights Initiative, die Brussel het recht geeft het internet te censureren in tijden van ‘crisis’. Brussel kan dan platforms als Facebook, Instagram, Twitter en Youtube dwingen inhoud te verwijderen. In Duitsland is deze week zonder enige ruchtbaarheid een wet door het Parlement gejast die het begrip ‘opruiing’ (‘Volksverhetzung’) verruimt. Aan bestaande wetgeving is een vaag opgestelde paragraaf toegevoegd die het bijvoorbeeld verbiedt om “oorlogsmisdaden goed te praten of te bagatelliseren”. Daarmee wordt kritiek op het beleid van de regering ten aanzien van Oekraïne moeilijker gemaakt.

Uit de Oude Doos: Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland & ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten &Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA & AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-allround-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-Soros-Schwab & Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr. E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen. Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’ ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leenders/Demmink&  ‘Psyo-Killer OvJ- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdam aka ”beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this