( door de ‘Oranje  Boven -NSB-Telegraaf’ en bewerkt door onze waarheid commissie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Elite-Discriminatie’ : Huisjesmelker Haga niet meer welkom bij de VVD-misdaadgroep, maar Huisjesmelker Prins Bernhard Jr. wel welkom(Video). T
Terwijl de misdadige psychopaat ‘Huisjesmelker Prins  Bernhard Jr.’ door een buitenlandse documentairemaker, die een uitzending maakte over de woningnood en Dak en thuislozen in Amsterdam Prins Bernard Jr. wordt genoemd als voorbeeld van één van de gewetenloze, extreem misdadige speculanten in Amsterdam en daar kunt u een deel van zien in:  “Ongehoord, eenmalige De Stem van de Straat ‘Kerst & Happy New Year- Special’ met de Kameraden van de Straat(VIDEO)“wordt de Prins met Kerst door de ‘Oranje Boven-oude NSB mannen-Vod -De Telegraaf’ neergezet als de eervolle hardwerkende familie man, die op een welverdiende vakantie is met Kerst in Florida met zijn familie (van zijn bloedpoen).

Heineken 7 miljoen subsidie&Huisjesmelker Prins Bernhard ‘ 4 miljoen ‘Formule 1 –subsidie’& King Willem 300 miljoen subsidie&Rihanna 100 miljoen subsidie!(Video).

Laf ‘Lynch-Riool-Showbizz-arrestatieteam’ van corrupt OM-Amsterdam mishandelt zus Taghi en haar kind(Video).
Wrang dat uitgerekend de Telegraaf die recentelijk Taghi hysterisch neerzetten als Volksvijand no. 1(Video)(eerst was dat Holleeder), waar welbeschouwd de gemiddelde burger geen cent last van heeft nu ‘Huisjesmelker Prins Bernhard’ neerzet als de eervolle huisvader op vakantie met zijn familie, die verantwoordelijk is voor het feit dat de gemiddelde burger geen woning meer kan huren en/of kopen in Amsterdam en dat er 15 duizend burgers, al dan niet met hun kinderen op straat liggen te creperen.(zie:” Stem van de Straat ‘Kerst & Happy New Year- Special’ met de Kameraden van de Straat(VIDEO‘).

€300 miljoen Yab Yum billen van Prinses Mabel in beeld & Oerdomme Linda de Mol(Video).

De’Psycho-Prins’ veroorzaakt ongekende maatschappelijke ellende voor honderdduizenden burgers en zou daarvoor op grond van het natuurrecht tot levenslang moeten worden veroordeelt.Volksjurist Steve Brown’ legt hierna uit waarom extreem misdadige ‘Taxfree-Royal Prinses Amalia – Parasieten’(Video) als ‘Huisjesmelker-Prins Bernard Jr.’ nooit zullen worden vervolgd, laat staan veroordeelt:

Lees hier het walgelijke ‘dr. Goebbels- Oranje Boven-propaganda-Prins Bernhard Jr.- artikel’ van de ‘NSB- Telegraaf’. In dat walgelijke artikel hoereert  de Psycho-Prins zelfs zijn vrouw en kinderen en maakt ze daarmee tot ‘Publiek- BN-Hoertjes-figuur’.