( van onze VVD misdaadgroep redactie)
AMSTERDAM-NOIR- Beloning 500.000,- Levend of Dood Steve Brown & Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr. & VVD-kamerlid Haga slaan weer toe in De Pijp(Video).
‘VVD Tweede Kamerlid bendelid- Huisjesmelker Wybren van Haga’ is eindelijk bij hoge uitzondering de VVD-Bende van altijd liegende  ‘Godfather Rutte’ uitgegooid door” Two Face- Dijkhoff”, maar Huisjesmelker Prins Bernhard Jr. blijft wel welkom bij de VVD-misdaadgroep een in Amsterdam van Burgemeester Halsema& haar man Loverboy, de van wapen bezit verdachte Ninja-SM-Oey(Video) . 

 

 

Huisjesmelkers Prins Bernhard & VVD-er Haga & Multinationals beleven Gouden Tijden dankzij Rutte &Co(Video).

De Stem van de Straat: Gele Hesje Vermoord en Snuivende Geile Prins Bernhard Jr.met ‘Junkie-Hoer’ geschaakt(Video). 

Corrupte VVD Senator Duthler weigert op te stappen net als Tweede Kamerlid ‘Huisjesmelker Haga’(Video).

De VVD-misdaadgroep wees Huisjesmelker Van Haga dinsdag de deur omdat hij zich, tegen de afspraken in, opnieuw met zijn ‘Vast-Goed Maffia- bedrijf’ te Amsterdam heeft bemoeid. Hij twijfelt nog of hij zijn corrupte ‘Lieg&bedrieg-VVD-Kamerzetel’ teruggeeft aan de grootste  en corruptste regeringspartij of alleen verder gaat in een nieuw op te richten partij:” De Royal-Prins Bernhard Huisjesmelker&ex VVD- Voorzitter-Mega Fraudeur -Henry Keizer-Lijkenverbrander– Partij” met als Persvoorlichter de aarts Leugenaar&Haatzaaier tegen Ruslandex VVD Minister Halbe Zijlstra  .

VVD-Commando-Huisjesmelker Haga‘ dreigt zich af te scheiden van de VVD-Misdaadgroep(Video).
Als Van Haga zijn ‘Lieg&bedrieg-VVD-zetel’ behoudt, verliezen de  ‘Pluk de arme  kaal regeringspartijtjes’ het ‘Nep en fop  Christen -CDA’, D66 DDR66 en de VVD-misdaadgroep en de’ CU-incest-Bijbelbelt’  hun Kamermeerderheid, maar die hoeven zich geen zorgen te maken, want of GroenLinksRechts van ‘Boy Klaver & Elite-Maffia-Familie  Halsema ’(Video) steunt ze wel ,dan wel de PvdA-Hoertjes van de arbeiders verrader  Asscher(Video).