( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze  wordt Wakker Redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD-misdaadgroep omarmt ‘Labbekakken-koers’ van fractieleider “Two Face”- Dijkhoff na draai om hun corrupte oren van ‘Boy Baudet’(Video).

De corrupte altijd liegende VVD-senator Anne-Wil Duthler weigert op te stappen uit de extreem corrupte ‘Twee- Petten-Eerste Kamer’. De VVD-misdaadgroep maakte gisteren bekend dat ze wilde dat de altijd liegende corrupte ‘VVD -Fraudeur- politica’ haar biezen zou pakken. Daar geeft ze dus geen gehoor aan.De VVD Senator Duthler  weigert dus op te stappen net als de corrupte altijd liegende Huisjesmelker-Haga en altijd liegende extreem corrupt en laffe Rutte aka “de Doeners- King en de & Mega Fraudeurs Keizer& Wiegel en ex Ministers de aartsleugenaars  Zijlstra , Van der Steur en Opstelten en de ‘Gifgasmoordenaar Bolkestein’,etc. (alle zes zijn nog steeds lid van de VVD-misdaadgroep).

Weer een VVD Bendelid ‘Doener-Anne-Wil Duthler’ betrapt op een misdaad. Rutte het is Oké(Video)!

Het Vaasje van Rutte: VVD al 7 jaar de partij met de meeste ‘Misdaad-schandalen’ met o.a. nu weer ‘Senator/Doener-Duthler’(Video)

De ‘Doeners-psychopaat Duthler’ bralt en liegt huilend  tegen De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir hoogst verbaasd te zijn dat haar ‘misdaad-partij’ van haar af wil. „Ik ben nog een beetje beduusd, maar ik blijf, want wel bebouwd ben ik de minst criminele VVD-er, hihihihihihihih en wat denken ze wel dat ik mij laat behandelen als een Labbekak , nooit, mooi niet dus.”  De VVD-misdaadgroep wilde haar de deur wijzen na een rechtszaak die zij tegen het blad Quote had aangespannen en de draai om de oren die tijdens de State Verkiezingen om hun corrupte  oren hebben gehad van ‘Boy- Baudet‘ . Het blad meldde in maart dat er voor 900.000 euro beslag was gelegd op ‘Witwas& Fraude-bankrekeningen’ van het  ‘Nep en Fop- bedrijf’ van de  corrupte VVD-politica en haar ‘VVD Rat-in pak-man’.

Ex VVD Tweede Kamerlid Berckmoes vertelt over de angstcultuur die heerst binnen VVD-misdaadgroep van Rutte en Zijlstra(Video).

 

‘VVD-Commando-Huisjesmelker Haga‘ dreigt zich af te scheiden van de VVD-Misdaadgroep(Video).

Quote bracht daarnaast aan het licht dat de corrupte en altijd liegende  VVD-politica in de Eerste Kamer meerdere malen het woord had gevoerd over onderwerpen die een van haar ‘Nep en Fop-bedrijven’ of een van de ‘Nep en Fop-bedrijven’ van haar eveneens corrupte VVD- man aangaan.Duthler wilde dat Quote het artikel zou rectificeren. Over de artikelen in Amsterdam-Noir zwijgt zij angstvallig  Er zou sprake zijn van smaad volgens haar. De rechter maakte daar gisteren echter op vernietigende wijze gehakt van. Voor de Waterdief van Almere Annemarie Jorritsma(Video) met ook al een corrupte Rat in pak- VVD-man uit de bouwfraude , fractieleider van de VVD-misdaadgroep  in de Eerste Kamer, was de uitspraak reden om Duthler aan de kant te zetten.

Duhler: “Er wordt met twee maten gemeten. De een mag jatten en liegen wat hij wil en de ander niet”.

Duthler reageert daar verbolgen op. „Het was nog maar een voorlopige uitspraak van de rechter. Ik heb geprobeerd om Annemarie onze Waterdief  te begrijpen, maar geen goed antwoord gehoord. Ik blijf dus in de senaat net zij .”Het besluit van Duthler heeft gevolgen voor de ‘Pluk de arme kaal- coalitie’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’. Die verliest namelijk per direct haar meerderheid in de Eerste Kamer. Het aanblijven van de corrupte politica kan nog grote politieke gevolgen hebben. Door de huidige Eerste Kamer moet namelijk nog een ‘coalitie-misdaad-plan’ worden behandeld. Dat gaat om de ‘Wurg-renteverhoging’ op studieleningen van studneten uit de laagste Klasse( Labbekakken(Video)) en lage  Midden Klasse. In de Tweede Kamer stemden alleen de corrupte en laffe  ‘Judas-coalitiepartijtjes’ de ‘Nep en fop Christen CDA’, D66 DDR66 en de ‘Incest-Bijbelbelt-CU’  daarmee in. Wat Duthler gaat doen, weet ze nog niet. „Ik moet eerst even van alles bekomen voordat ik weer verder ga ‘Graaien& Naaien’,hhihiihhi en wie doet mij en mijn ‘VVD -bendeleden wat, niet Justitie want daar zit onze corrupte  Minster Dekker(Video).”

Tot Slot: Wij hebben deze zoveel corrupte VVD politici  ‘Graai& Naai-senator Anne-Wil Duthler’ per omgaande om het “Elite Gangster Billboard”  gesmeten waar zij zich als een vis in het corrupte water voelt  .