(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘Taxfree-Royal-Huisjesmelker Prins Bernhard’ stapt in het Mediapark in Hilversum met ‘Witwas-miljoenen’ van de ‘ING-Misdaadbank(Video)‘. ‘Taxfree-Royal-Elite-Maffia-Vastgoed-Witwas & Fraude-bedrijf- Pinnacle’, waarvan de misdadige Prins mede-eigenaar Katvanger van is, heeft het park ‘gekocht’ van Europa Capital. Financiële details van de duistere transactie zijn niet bekend gemaakt en welke duister rol de ‘Oranje-Boven PvdA NSB Burgemeester Broertje'( Video) hierin speelt wordt ‘Staats-geheim’ gehouden. Ook weigert de Prins bekent te maken van welke Misdaadbanken hij zijn hypotheken tegen 0 procent rente verkrijgt, maar dat is de ‘Royal-ING-misdaadbank’. Onder meer de Staats-NOS, ‘RTL-Riool’ en het voormalige  failliete bedrijf van ‘Maffiaboss John de Mol  ‘Witwas-Talpa’ maken hun ‘Fake- news’ en hersenverpulveraar programma’s op het Mediapark. Het terrein omvat ruim 150.000 vierkante meter bedrijfsruimte voor mediagerelateerde corrupte bedrijvigheid. Er werken 6000 voor het merendeel kleine ‘dr. Goebbels-mensen’ die net als de ‘Junkie-BN-hoeren'(Video) hun eigen moeder voor geld verkopen.

Geen contact met ‘Prins weet van geen kwaad’ is een Leugen. Het Duivelse Pact tussen de Pulp-Media-Maffia en het Koningshuis in beeld:’Yab Yum Prinses Mabel’ & ‘Oerdomme Linda de Mol'(Video).

Volkert van de Graaf: “Ik heb de verkeerde politicus vermoord.Pim was extreem links vergeleken bij huidige Lieg en Bedrieg Kabinet(Video). “

Het corrupte Britse Europa Capital wilde het Mediapark al meer dan twee jaar verkopen, maar vroeg een bloedprijs. De gemeente Hilversum heeft geen contact gehad met’ Huisjesmelker Prins Bernhard’ bij het sluiten van de duistere deal, liegt Wethouder Wimar Jaeger van ‘Rat in pak Economie’, ‘Fake News-Media’ en ‘Cultuur voor de Elite’ in een toelichting. ,,Er is een einde gekomen aan de onzekerheid met betrekking tot de toekomstig eigendom van het Mediapark, daar ben ik blij zo blij mee als een kleine Prins, nee geen ‘Vastgoed-Maffia -Prins’,hihihihihhi’’, aldus de corrupte Jaeger.De afgelopen tijd is er gewerkt aan een Duivelse toekomstvisie voor het Mediapark om zo de locatie een levendige campus voor digitale media te maken(kuch). ,,Het Mediapark moet een prettig (Duivels)-nest worden voor nieuwe oude  Fake News- en hersenspoel media en wie kan dat beter als onze Prins Bernhard Jr”, aldus Jaeger’

‘Wit-was-Circuit Zandvoort’. Stem van de Straat: Zwarte Piet steelt niet, maar Rutte wel &‘Yab Yum Billen’ Prinses Mabel(Video) in beeld(Schokkend).
De ‘Duivelse Prins Bernhard’ beschikt over een ruime ervaring als Elite- Maffia-ondernemer net als ‘Prinses Yab Yum Mabel’. Naast zijn ‘Maffa-vastgoedactiviteiten’ in Amsterdam is de ‘Prins in het kwaad’ ook eigenaar Katvanger van de ‘ING-Witwasen -Fraude-Bank- Circuit Zandvoort. Hij is tevens mede-oprichter Katvanger van het eveneens duistere ‘Witwas&Fraude- ict-bedrijf Levi9’.