(door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-‘Junkie & Hoerenloper& Politie-infromant-informant- Peter R. de Vries’ wekt weer hoongelach op Twitter, maar John de Mol & Parket-Generaal houden hem op de TV(Video).
Holleeder is wel heel erg dom geweest om zijn testament toe te vertrouwen aan  De Vries, want voorafgaande aan die periode riep ik al jaren van de daken dat Peter R. de Vries een dubbel spel speelden en nog speelt als beste betaalde Politie-informant van Nederland. Aan het Riool-Lynch Showbizz proces tegen Willem Holleeder is een geluidsopname toegevoegd van een gesprek dat Holleeder in 2011 vanuit de gevangenis had met misdaadjournalist zijn toenmalige ‘Pr-Loopjongen Peter R. de Vries’.

Hoeveel betaald Justitie aan Peter R. en zussen Holleeder om Willem levenslang te bezorgen(Video).
Het was de periode dat De Vries in alle bral-programma’s altijd beweerde dat Holleeder een ‘goede jongen’ was en dat het  helemaal niet vast stond dat hij Endstra had afgeperst of wie dan ook vermoord.Peter ging zelfs zo ver om meineed te plegen voor Holleeder. Justitie vervolgde de Vries niet voor die meineed en dat is logisch want hij was en is immers hun beste Politie-Informant ooit.

Alle (Kroon)-getuigen tegen Holleeder plegen  straffeloos meineed en/of zijn‘ Ros & La Serpe & De Vries &Zussen Holleeder-Roddelaars’(Video).

Tja, het kan verkeren met ‘Media-Pooier& Judas Peter R. de Vries’.

Ex-kantoorgenoot van Astrid Holleeder bevestigd wat Volksnieuws al jaren stelt dat zij Liegt. Peter R. de Vries woest(Video)

Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over de perverse afwijkingen van Peter R.de Vries e.a.(video)

De geluidsopname bevat, voor zover uitgelekt, geen bekentenissen voor moord, maar zou wel een goede indruk geven van de ‘Volkse Kruimel- criminele organisatie’ waartoe Holleeder behoorde, samen met de vermoorde Stanley Hillis (in 2011) en de voor moord veroordeelde Dino Soerel. Naast vijfvoudige moord is lidmaatschap van een ‘Volkse-Kruimel-criminele organisatie’ een zeer belangrijk deel van wat het ‘Riool-Showbizz-Lynch-OM’ samen met hun polite-informant Peter R. de Vries en zijn ‘Judas-Hoeren’ de zussen Holleeder Willem feestelijk met boeken en TV-series en films ten laste legt.

Volgens het ‘Openbaar Riool-ShowbizzLynch-Ministerie’ bevat de ‘Testament-geluidsopname’ van ruim een uur een ‘belastend’ gesprek en valt het niet onder bronbescherming van de journalistiek en/of advocatuur.Het is het gesprek dat volgde op de strikt vertrouwelijke brief die domme Holleeder vanuit de gevangenis had gestuurd aan zijn toenmalige Pr-loopjongen ‘Insluip-Geilneef -Junkie Peter R de Vries'(Video). Die mocht dat alléén naar buiten brengen als Holleeder zou zijn vermoord. Zeg meer een soort Testament die men pas na het overlijden geopenbaard wil hebben voor de familie. Nou, daar veegt de ‘Lijkenpikker-Peter’ zijn corrupte laffe reet mee af.

Cruciaal voor de reclame van de boeken en films van Media-Pooier Peter R de Vries en zijn Judas-Hoeren de zussen Holleeders.’

De ‘Judas & Lijkenpikker-Peter R de  Vries’ heeft de brief in het voorjaar laten toevoegen aan meer dan 1 miljoen pagina’s tellende Holleeders dossier, omdat hij zich niet meer gebonden voelt aan de vertrouwelijkheid(kuch), omdat Holleeder hem zogenaamd met de dood heeft bedreigd( heeft De Vries zelf verzonnen)  en omdat Holleeder hem openlijk heeft verweten samen met (met name) Holleeders zussen Astrid en Sonja een gelogen ‘verhaal in elkaar te hebben gezet om hem levenslang te bezorgen en ten gelden te maken, wat natuurlijk ook zo is, dat weet zelfs een klein kind inmiddels wel . De inhoud van de nu ingebrachte geluidsopnames komt sterk overeen met de inhoud van de op 8 juni 2018 in de rechtszaal besproken brief. Holleeder wees er in de rechtszaal al op dat De Vries dat gesprek had opgenomen, maar die wilde de geluidsopname nog niet eerder inbrengen. Waarom toen niet en nu wel?

De Vries komt op een opmerkelijk moment met het materiaal. Het is al ruim zeven jaar oud. Het proces tegen de Heineken-ontvoerder was, zo leek het, gevorderd tot het onderzoek naar de persoonlijke omstandigheden van Willem. Het horen van getuigen was klaar. Het OM, maar ook de verdediging van Holleeder geeft nu geen inzicht in de waarde van de opname. Holleeders advocaat Sander Janssen liet via Twitter weten het vervelend te vinden dat de zaak tegen zijn cliënt zo buiten de rechtszaal wordt gevoerd. Men moet zich afvragen welk duister belang partijen als De Vries en zijn ‘Judas-zussen Holleeder’ hebben om steeds via de media te spelen, aldus Janssen. Zondagavond begon op RTL4 ook de zesdelige ‘Riool-Lynch-tv-serie’ ‘Judas’ gebaseerd op het gelijknamige’ Leugen-boek’ van Holleeders jongste zus Judas-Astrid’ en haar ‘Media Pooier-Peter R. de Vries ‘. Het ‘Leugen-Judas-boek’ was al een bestseller voor Nederlandse begrippen. De ‘Riool-sensatie-Lynch-Judas-Fantasy-serie’ lijkt gelet op de eerste kijkcijfers, er keken 1,2 miljoen mensen bejaarde sensatiebakken naar de eerste levering. Tja, ‘Media Pooier Peter R. de Vries’ (en zijn ‘Judas-Hoeren’ de zussen Holleeder) melkt zijn voormalige Baas Holleeder nu hij in de cel zit compleet uit tot op het bot en in die zin is de lafbek De Vries Willem beetje bij beetje aan het vermoorden en ten gelde aan het maken. Maar waar wij nu helemaal niemand over horen in de ‘MSM-riool-media’ en van de laffe en corrupte Vakbond van Journalisten is dat de zogenaamde misdaadjournalisten moord en brand schreeuwen als de politie een gesprek afluistert met een(criminele)bron van hun, terwijl hun grote ‘Leider De Vries’ zo’n gesprek  nu gewoon vrijwillig inlevert bij Justitie wanneer het Peter R. de Vries en zijn bazen van het OM uitkomt. Kennelijk is het bewijs tegen Holleeder filterden en is er nu voor deze laatste Peter R de Vries Noodsprong gekozen.

En wie mocht deze zoveelste vuiligheid van de Junkie-Vries weer recht ‘Brallen & Liegen’ gisteren in de Staats-MSM bij de ‘Subsidie- Miljonair-Pedo- #Metoo- Matthijs van Nieuwkerk’?(video)  Dat was natuurlijk zijn ‘Gabber in crime ‘de misdaadjournalist ‘Media-Huurmoordenaar John van den Heuvel ‘ van het ‘bejaarde Vod-De NSB-Telegraaf’ & ‘RTL-Riool Boulevard’.