(van onze Godsdienstwaanzinnige redactie)

AMSTERDAM-NOIR-100 jaar SGP. SGP was Godsdienstwaanzinnig en blijft Godsdienstwaanzinnig.Rutte prima Club mannen die mij altijd steunt!(video)

Het Reformatorisch Dagblad van de ‘Zwarte-Incest-SGP-Mannen’en de ‘CU-incest-Bijbelbelt ’heeft een advertentie over de volgens hun ‘Duivelse-homorelaties’ toch afgewezen. De advertentie was bedoeld als een reactie op een eind maart met de krant verspreide flyer. Daarop staat een advertentie van het kledingbedrijf Suitsupply van zoenende mannen, maar op de flyer staat er een groot rood kruis en een halve Islam maan doorheen.Deze flyer, van de Godsdienstwaanzinnige christelijke stichting Civitas Christiana, was een protest tegen ’de onsmakelijke reclame’ van Suitsupply. Naar aanleiding daarvan was activist Jasper Klapwijk een crowdfundingsactie begonnen om een advertentie in het RD te krijgen die positief was over relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht. De Godsdienstwaanzinnige Krant en Klapwijk hadden er twee keer overleg over. Maar de krant plaatst deze advertentie dus toch niet.Deze flyer, van de christelijke stichting Civitas Christiana, was een protest tegen ’de onsmakelijke reclame’ van Suitsupply. Naar aanleiding daarvan was activist Jasper Klapwijk een crowdfundingsactie begonnen om een advertentie in het RD te krijgen die positief was over relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht. Krant en Klapwijk hadden er twee keer overleg over. Maar de krant plaatst deze advertentie dus toch niet.De corrupte Duivelse Commercieel manager Cees Hovius  wiens familie berucht is in de Bijbelbelt voor incest: „De advertentie heeft het over onvoorwaardelijke liefde en suggereert daarmee dat er ook intieme liefdesrelaties moeten kunnen bestaan tussen mensen van hetzelfde geslacht.” En: „Naar onze overtuiging biedt de Bijbel en de Koran alleen ruimte aan liefdesrelaties ongelijke  verhouding (Man de Boss) binnen een huwelijk tussen ‘man-Boss’ en ‘vrouw-slaaf’ met heel veel kinderen. Daarom moeten we de advertentie afwijzen net als dat ISIS dat gedaan zou hebben.”Jasper Klapwijk is teleurgesteld, zegt hij in het NPO1-radioprogramma Dit is de dag. Hij spreekt juist van een ’prachtige foto’ waarop twee mannen elkaar omhelzen en liefdevol naar elkaar kijken. „Ook mensen die kiezen voor een homoseksuele relatie kun je gewoon liefhebben. Ik had gehoopt dat die ruimte voor deze advertentie er zou zijn in de krant.”

 

Teleurgesteld

De krant stelt dat het verspreiden van de flyer het RD destijds op veel kritiek is komen te staan. Hoofdredacteur Steef de Bruijn betreurt het vooral dat homo’s, ook in de lezerskring van de krant, zich door de illustratie op de flyer gekwetst voelen.