(door Links Huftertje en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuk Jort Kelder’ & Mark Rutte(Video).
DeNPO-VVD Pr-Vat-Jort Kelder’ liegt over o.a. zijn  afkomst. Voelt hij zich daarom zo aangetrokken tot “leugen-misdaad partij VVD” en Topleugenaar Rutte ?De website van Jort Kelder staat vol met leugens. Het geboortejaar van Jort op zijn Cv klopt niet en ook liegt hij over zijn geboorteplaats en seksuele geaardheid net als Rutte. Hij is vol’ Gay in de Kast’. Daarom zien we dat ‘Leugen-stelletje Rutte en Jort’ vaak samen in een ‘poep-bootje’ dobberen door de Amstel. Jort heeft het liegen jong geleerd als Pers Voorlichter bij de ‘JOVD-Ratjes in pak'(ook met bretels).Grote dronken ‘VVD-LOL’ ten koste van de Labbenkakken!

Liegen als een man vrouw om je leeftijd en om interessant te doen liegen dat je in Finland geboren bent.
Op zijn Fantasy- (Fake News)- website is te lezen dat het geboortejaar van Jort Kelder 1969 is, maar in werkelijkheid is dat vijf jaar eerder. Ook staat er dat hij Rovaniemi, een Finse stad, is geboren. In werkelijkheid is hij op 22 september 1964 geboren in Gouda. In het radioprogramma Kunststof erkent Jort dat hij niet helemaal eerlijk is. Hij zegt dat hij ’69 een mooier getal vindt dat ’64. Ondanks dat hij nu openlijk heeft toegegeven te liegen, verandert hij de tekst op zijn website niet. Hij is dus knettergek en lijdt zwaar aan een minderwaardigheid complex en dan pas je naadloos bij de VVD-misdaadgroep en de ‘Staats-NPO’ en de AVTROTROS van de Voorzitter Top VVD-er ‘Rose Pedo Ed Nijpels’.

‘Nep en Fop Accent’.
De ‘NPO& AVROTROS -Leugen- presentator’ lijkt zich nog meer te schamen voor zijn afkomst. Hij is geboren in Gouda en opgegroeid in het boerendorp Oud-Beijerland in Zuid-Holland. Zijn ‘bekakte’ accent heeft hij dus niet sinds zijn jeugd. ,,Mijn ouders zijn geen kakkers. Meer ‘Kelder-Leugens- Lezen’.

De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).