(van onze dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- No Fake News: Three ‘Super-Elite-Gangsters’ and it is not Poetin Own More Wealth Than Bottom Half of US Combined(Video).
De verspreiding van Nepnieuws is een gevaar voor “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Shell-Rutte&Co’ en dat klopt. Het bestrijden ervan heeft een grote prioriteit, aldus ‘Minister & Mega-Fraudeur Ollongren’ van Binnenlandse Corrupte Zaken. De altijd liegende, corrupte  ‘Witwas-Shell-Bewindsvrouw(Video)’ wijst daarbij nadrukkelijk in het ‘Elite-Fake-News-Vod FD’ naar Moskou en niet naar haar ‘dr. Goebbels Staats-NOS'(Video), die gespecialiseerd is ‘Fake-News’ van en door de Gevestigde Orde. Moeten wij nu echt oppassen voor ‘Fake- News’ van Poetin? Is het feitelijke nieuws m.b.t  ‘D66-Yuppie-Fascist’ Minister Ollongren en het altijd liegende ‘Christelijk’-Shell-Rutte 3 niet schokkend genoeg:

Ollongren in afscheidsbrief: Amsterdam is door mij een ‘Stad –Pretpark’ voor Yuppies&Expats& ‘VVD-Vastgoed Maffia’ geworden (Video)”.

Rusland de ‘Kop van Jut’ voor de MSM van de Moordende US en EU Elite(Video).

No Fake News: Een Stem op de’ US-Little-Gaylord-Rutte& Co’ is een Stem voor Paradise-(papers)(Video) on Earth for the Elite-(Pedophiles)(Video) and Hel on Earth for the common people.