(van onze ‘VVD-Pedo- Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In het corrupte gedeelte van de Amsterdamse Gemeenteraad is wrevel ontstaan bij de VVD-misdaadgroep over het ‘Flying Squad’-team van de gemeente. In het team zitten zeldzame eerlijke, menselijke ambtenaren die Amsterdammers die van de honger geen ontlasting meer hebben te stimuleren zo veel mogelijk armoederegelingen aan te vragen waar zij gewoon recht op hebben.Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown legt in de video reportage hierna uit dat veel arme sloebers niet meer de kracht hebben om zelf een beroep te doen op al die verschillende ingewikkelde regelingen waar zij recht op hebben om in leven te blijven:

D66 Wethouder Ollongren in afscheidsbrief: Amsterdam is door mij een ‘Stad –Pretpark’voor Yuppies&Expats& ‘VVD-Vastgoed Maffia’ geworden(Video) .

Poot woest: Gratis geld moet altijd naar onze ‘Taxfree King Willem’ en naar mijn VVD-bende (Ratten in pak(Video)) en onze ‘NSB-stemmers’.
Het VVD-Raadslid& Gansterin Poot valt over een publicatie in NRC Handelsblad, waar een team-lid over ‘gratis geld’ spreekt. Geld dat teruggaat naar de gemeente wordt ‘zonde’ genoemd. „Deze opmerkingen botsen met hoe er wat er wat ons betreft moet worden omgegaan met geld van belastingbetalers dat primair door andere Amsterdammers wordt opgebracht en dat geld geven wij graag aan onze lokale VVD Vastgoed Maffia ”, bralt Poot. „Bovendien draagt een sterke nadruk op de armoedevoorzieningen van de gemeente wat de VVD betreft niet bij aan een activerend armoedebeleid dat mensen echt uit de armoede helpt, want ons beleid id er juist opgericht om extreme ongelijkheid in stand te houden en die Labbenkakken de Stad uit te jagen .”De leden van het Flying Squad-team geven uitleg over de voorwaarden van alle regelingen voor Amsterdammers met een Honger- laag inkomen. Zo vertellen zij bijvoorbeeld hoeveel inkomen, spaargeld en waardevolle spullen iemand mag hebben. Ook delen zij folders uit.

 

Verantwoordelijk wethouder Arjan Vliegenthart (SP) is net als wij juist blij met het team, dat hij in opdracht van de gemeenteraad heeft opgetuigd. „Geld is nooit gratis, dat zou ik zelf niet in de mond nemen, maar het is wel geld waar minima recht op hebben”, zegt Vliegenthart. In totaal geeft de stad jaarlijks zo’n 108 miljoen euro uit aan armoedemiddelen. „Niet iedereen heeft er recht op, maar dit team brengt het wel onder de aandacht van mensen. Ze gaan bijvoorbeeld naar scholen en naar wijkcentra toe om daar presentaties te geven”, zegt Vliegenthart.Het corrupte en onmenselijke Raadslid Poot vindt dat de „sterke nadruk op de armoedevoorzieningen” er juist voor zorgt dat minima niet gestimuleerd worden op het vinden van een niet bestaande baan. Ze wil dan ook weten of de medewerkers van Flying Squad ook vacatures onder de aandacht brengen van de bezoekers van de bijeenkomsten. Als dat niet gebeurt, wil ze vragen dat in de toekomst wel te laten geschieden. „De beste manier om uit de armoede te blijven is het vinden van een baan“, die er gewoon niet is en in volgens historicus  en auteur Philipp Blom binnen(Video) tien jaar helemaal niet meer zijn.Daar moet Vliegenthart het geld aan uitgeven. Niet aan doekjes voor het bloeden voor de Labbenkakken(Video), want ook die poen steken wij liever in onze eigen zak.

Opmerking:Stem op de Stem van de Straat Partij: ‘Wat op het spel staat’ (Video).