(door de Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Harvard research suggests that an entire global generation has lost faith in democracy.
Ollongren is één van die corrupte politici van de zogenaamde” Weak Democracies from the USA and EU Elite” die van Crisis naar Crisis hollen en alleen de belangen van de Elite dienen en erbij gebaat zijn dat uitgebuite groepen tegen elkaar worden uitgespeeld. Daar gaan we als Stem van de Straat een einde aan marken met ons vijf punten Programma; “Wat te Doen”(Video)! De Wethouder ‘Gangster Eric van der Burg’ (VVD-misdaadgroep )is de nieuwe ‘Loco-Fraude-Burgemeester’ van de Amsterdamse Elite. Dat schrijft vertrekkend ‘Loco-Fraude-Burgemeester Kajsa Ollongren’ (‘D66-Yuppie-fascisten’) de hoofd verantwoordelijk van de ‘Mega-Fraude -Stedelijke Museum-Beerput’(Video) in haar ‘Judas-afscheidsbrief aan de voor het merendeel corrupte en laffe gemeenteraad. ‘Duivelse Ollongren’ heeft de Stad Amsterdam mede volstrekt onleefbaar gemaakt voor de gewone Amsterdammer.

Kostbare start ‘Christelijk-Shell-Rutte III’: Andere naam voor corrupte Ministeries(Video).

Stem op de Stem van de Straat Partij: ‘Wat op het spel staat’(Video)

Ollongren is één van die corrupte ‘Ezel’(Video) die vertrekt naar Den Haag om in het ‘Christelijke-Shell-Kabinet Rutte-III’ vice  vieze premier en Minister van Corrupte Binnenlandse Zaken te worden. Vandaag, dinsdag, is haar laatste ‘werkdag in Amsterdam voor de Yuppies, expats, Toeristen en bovenal de VVD Vastgoed Maffia. De schaamteloze en gewetenloze ‘D66-Yuppie-fascist Ollongren’ schrijft afscheid te nemen met ‘gemengde-Duivelse-gevoelens’. “Omdat Amsterdam mijn stad is geworden zonder die walgelijke Amsterdamse Labbenkakken. Omdat het Wethouderschap een voorrecht is dat wij alleen kunnen worden als grofweg 30 procent van de Stemmers thuis blijven en niet gaan stemmen op de Stem van de Straat Partij en/of de Partij voor de Dieren en/of de SP of PVV. Ollongren vindt vooral dat we allemaal nog treuren om het heengaan van de door de MSM heilige verklaarde PvdA Burgemeester Van der Laan aka” de Fraude-King”. lk heb op 18 september als locoburgemeester zijn taken overgenomen en ben blij dat ik nu mij hielen kan lichten. Een verantwoordelijkheid die ik heel serieus heb genomen(kuch). Ik wil mijn grote waardering uitspreken voor alle corrupte ambtenaren die mij hebben ondersteund in deze bijzondere periode.”

In de Video reportage hierna wordt Ollongren terecht en comform de feiten ter zake uitgemaakt voor Maffioso tijdens de ‘Taxfree- Graai-King- Willem-Bilderberg  Cat Walk’: