(van onze ‘Internationale-Cracy Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Mad Dog Trump’: From Fake Anti-Interventionist to History’s Most Hawkish President(Video). Twee Onberekenbare Mad Dogs Trump en Kim Jong-un op Ramkoers voor Derde Wereld Oorlog(Video).
De Amerikaanse Twitter president ‘Mad Dog Trump’ denkt ( niet na) erover om alle handel met Noord-Korea stil te leggen zodat de bevolking nog sneller sterft van de honger. Ook sluit hij een Derde Nucleaire Wereld Oorlog niet uit met een aanval op Noord-Korea. „We zien wel en u hoort het wel per Twitter als u tenminste dan nog leeft”, bralde de hoog bejaarde, demente ‘Kruisengrijper Trump'(Video) toen hem gevraagd werd naar een eventuele aanval. Eerder op de dag liet Trump via Twitter al doorschemeren van uit de toilet ( oude man met slappe blaas) dat praten niet helpt als Mad Dogs onder elkaar. „Ze begrijpen maar één ding!” twitterde hij. De ex Generaal de Amerikaanse minister van Defensie  “The Shadow Wordl” ’ Killer Jim Mattis’ bralde zondagavond over een grote militaire actie als Noord-Korea de Verenigde Staten of één van hun bondgenoten aanvalt. „Het “Crazy-White House” van ‘Mad Dog Trump’ wil Noord-Korea niet vernietigen, maar we kunnen het wel bluft hij verlekkert, want we vernietigen al sinds de Tweede Wereld Oorlog het ene land na het andere land(Video), zoals Vet Nam, Laos, Cambodja, Iran, Libië, Syrië en vele Zuid-Amerikaanse landjes.”

’Nieuwe Mad Dog-maatregelen’:’Mad Dog Trump’ totally out of Control: Bombing every Thirth World country is now going for Bombing US Citizens(Video).

‘Mad Dog Trump’ aan de Kernbommen Knop. NATO en Boy’s Macron en Rutte doen alles voor Trump.
De Amerikaanse Minister van Financiën ‘Goldman en Sachs-Misdaadbank’ Steve Mnuchin liet op het ‘Neonazi & KKK-Fox News’ weten te werken aan een nieuw Wurg-pakket maatregelen. Die moeten de handel met Noord-Korea volledig stil leggen. Landen moeten straks kiezen: óf handel met de ‘VS-Elite’, óf Noord-Korea.„Als landen met de misdadige Elite van Verenigde Staten pluk de arme kaal zaken willen doen, moeten ze met onze bondgenoten de ‘slaafse- NATO’ samenwerken om Noord-Korea economisch af te sluiten en de bevolking letterlijk uit te hongeren , dat heet “Economische-Genocide”  ”, bralde hij na afloop van de test met een waterstofbom. ‘

Van welke Schurkenstaat heeft de Wereld meer last?  Is dat de US of Noord Korea? The US-Elite has Killed more than 30 million Poor People. Rutte mooi resultaat.

Trump bevestigde dat later in een tweet. Ook noemt hij Noord-Korea „vijandelijk” en „gevaarlijk.” China, het land waarmee ook Trump lang overhoop lag, krijgt steun waar het totaal niet om gevraagd heeft en ook niet nodig van Mad Dog Trump: „Noord-Korea is een Schurkenstaat die een grote bedreiging vormt voor China”, aldus een aan o.a. hoogmoed waanzin lijdende Trump, die stelt dat de toegeeflijke benadering, die Zuid-Korea voorstaat, bij Noord-Korea en hem niet werkt. „Zij begrijpen maar één ding.” Tja, Zuid Korea begrijpt dat als Trump militair aanvalt zowel Noord als Zuid Korea volledig worden vernietigd en wie zal het zeggen ook Japan en Taiwan en Guam. Maar wat kan Trump dat schelen want die zit al lang en breed met zijn bejaarde naad en zijn peperdure Oostblok Hoer en aanhang in de Luxe Atoombunker onder een Berg.Daarmee suggereert Trump militair ingrijpen. „We zien wel”, zei hij desgevraagd over die optie.

‘EU- Elite’ doet het ook in de broek voor Trump.
In navolging van Trump hebben ‘Boy- Macron’ en zijn ‘EU- Führerin Merkel een gemeenschappelijke ‘Kul-verklaring’ afgelegd(Video), waarbij ze stellen dat „de ‘EU-Elite’ nu ook stappen moet nemen en dat is om te beginnen hun Luxe peperdure Atoombunkers weer in gereedheid te  brengen .” „Deze provocatie van de heerser van Noord-Korea heeft een nieuwe dimensie bereikt”, aldus de Duitse overheid en zowel Merkel en Marcon hebben hun Luxe Atoombunkers in gereedheid gebracht. Pikant  is dat in de Luxe Atoombunker van ‘Boy-Macron’ een extreem grote voorraad aan poeder (Video)voor zijn gezicht is opgeslagen waardoor een paar Ministers er niet in kunnen.

Kim Jong-un alleen zwaar onder de indruk van’Eunuch Koenders’.

Ook de Schurkenstaatjes het Verenigd Koninkrijk  van ‘Liar-May’ en Nederland van de ‘Shell-Bank-Gangster Rutte’ hebben de proef met een waterstofbom veroordeeld. Volgens de PvdA Minister ‘Eunuch Bert Koenders’ moet Kim Jong-un „inzien dat de provocaties het land verder isoleren en de eigen bevolking duperen.” De ‘Super- Mad Dog Kim Jong-un’ is alleen van Koenders onder de indruk en erg geschrokken en dat komt omdat hij bovenaardse krachten toedicht aan Eunuch ‘s.

Vuur en woede van  ‘Twitter- Mad Dog Trump’  is levensgevaarlijk voor de Wereld.

‘Mad dog Kim Jong-un’ liet zondag weten een waterstofbom te hebben getest en dat het de gelukkigste dag van zijn hele was. Het kernwapen zou op termijn op een langeafstandsraket gemonteerd moeten kunnen worden. Volgens Kim Jong-un was de test „perfect geslaagd en houden zijn mensen  Zombies er van om gras te eten.”Voor de waterstofbom van zondag waarschuwde Trump al dat Kim Jong-un rekening moest houden met „vuur en woede en zijn Twitter” als het doorging met het bedreigen van de VS. Ook bralde hij dat „praten niet het antwoord” is op de houding van de ‘Super-Mad Dog Kim Jong-un ‘ in de atoombunker in Pyongyang.

‘Knecht Abe’ van de US-Elite en ‘Capo di tutti capi Poetin’.
President Puppet Trump’ van “The Shadow World” voerde zondag overleg met onder andere zijn knecht de Japanse premier Shinzo Abe over eventuele ‘Mad Dog-maatregelen’ na de nieuwste kernproef door Kim Jong-un. Na afloop stelde Abe dat de internationale gemeenschap hardere maatregelen moet nemen. Maar tegen wie? Tegen de beide Mad -Dogs? Het was het tweede telefoongesprek dat de politici zondag over Kim Jong-un voerden en dan is Abe meestal een paar dagen in de war. Abe belde ook met de Russische president Vladimir. Poetin, zo bevestigt een woordvoerder van het Kremlin. Beiden zouden de nucleaire test hebben veroordeeld. Poetin is echter niet van plan om de Noord-Koreaanse waanzinnige ‘Dictator Kim Jong-un’ te bellen.  Hij weet wel beter. Poetin stelde opnieuw dat de economische en militaire druk op Noord-Korea om het nucleaire programma te stoppen niet werkt, want zijn onderdanen
( Zombies) eten al gras. Hij pleit voor een dialoog tussen de verschillende landen en is tegenstander van verdere sancties en dat is wat ons betreft de enige oplossing voor de ‘Super-Mad Dogs’ Trump en Kim Jong-un.