( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Uniek in de Wereld: ‘Huurmoordenaar-Weduwe’ en Gangstersletjes zetten jacht in op Willem Holleeder met hulp van de Willem Holleeder Peter R de Vries in het bosMedia-maffiajournalisten Peter en John.
Nabestaanden van de in 2006 geliquideerde Serge Miranovic willen dat de rol van Knuffel crimineel ‘Monster Willem Holleeder’ als mogelijke opdrachtgever van deze moord opnieuw wordt onderzocht brallen zij in een artikel van de ‘politiescribent John van de Heuvel’. Men zou het haast niet meer kunnen geloven dat nog niet zo lang geleden Peter R. de Vries zichzelf rekende tot een bijzonder vriend van Cor van Hout en Willem Holleeder.

De in onderwereldkringen beruchte Joegoslaaf werd op 12 januari van dat jaar in Montenegro doorzeefd terwijl hij met zijn zoontje belde. Weduwe Ingrid de Bruijn van Martin Hoogland en Mrinavvic uit Amsterdam zegt niet te kunnen verkroppen dat Holleeder‘s rol bij talloze onderwereldliquidaties momenteel minutieus wordt nageplozen, maar dat het dossier over zijn mogelijke bemoeienis bij de moord op haar partner bij de recherche op de plank is beland. Ze heeft een advocaat ingeschakeld om duidelijkheid te krijgen over de status van het onderzoek. Pikant dat Van den Heuvel even vergeet in zijn prul artikel dat deze mevr. De Bruin ook de weduwe is van ex-rechercheur Martin Hoogland , die zelf tijdens zijn leven tegen o.a. Steve Brown (en de hele Amsterdamse Onderwereld) pochte als Huurmoordenaar Klaas Bruinsma  en Tony Hijzelendoorn  ( lees:” Steve Brown drugsbaron in Spijkerbroek”en “Killing Fields of Amsterdam”)  te hebben vermoord en negentien ander mensen. Hoe het ook zij er is weer iets heel bizars aan de hand in Nederland met Willem Holleeder. Wij vragen ons inmiddels af of er ook een onopgeloste moord uit de jaren ‘90 en 2000 niet door Holleeder is gepleegd in de “Killing Fields of Amsterdam” volgens de Pulp-media-maffia .

Daarnaast vragen wij ons nog steeds af waarom de moordaanslag op Brown niet is oplost. Daar zat immers de ‘Peter R de Vries misdaadgroep’ en de Hoogland-Maffia achter. Misschien kan Justitie daar ook eens naar onderzoeken (kuch), temeer Brown recentelijk nog weer is bedreigt door de Hoogland-Maffia en het corrupte college van procureurs generaal dat totaal geen punt van onderzoek vindt. ( staat op schrift)

Tot slot: Greetings from the Dutch underworld aan John van der Heuvel. An interview with ex-gangster Steve Brown.