( van onze dr. Goebbels Oorlogspropaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘ Samsom tegen Wilders: u doet hetzelfde als terroristen.
Playboy Samsom’ stapt niet op bij verkiezingsnederlaag, Diederik Roosmaar blijft zitten Haat-zaaien in de ‘PvdA-Bunker’.
Op grond van de uitlatingen van Diederik Samsom gedaan tijdens het ‘JE SUIS CHARLIE’ Tweede Kamer debat-gebral roepen wij iedereen op aangifte te gaan doen tegen de ‘PvdA Playboy Diederik’ Samsom wegens haat zaaien tegen Geert Wilders en zijn Bruinhemden aanhang.

Witgewassen Marcouch: “Wilders moet zich distantiëren van racisme in de Volkswijken en zwijgen over het racisme van Spekman, Samsom en Rob Ouderkerk”.
Rob Oudkerk Samosm, SpekmanSamsom bralde hysterisch de volgende Haat zaai citaten :“Ziet de heer Wilders nou niet dat wat hij hier tien minuten of zes minuten heeft staan doen, precies hetzelfde is als wat de terroristen doen? Haat, angst en verdeeldheid zaaien. Hij doet het met andere wapens, met het woord. Daarom staan wij hier tegenover elkaar. Daarom heb ik de kans om u deze vragen te stellen. Maar ik verwacht van u wel een antwoord. Waarom gelooft u dat een strategie van angst, verdeeldheid en haat of boosheid ook maar op enige manier bijdraagt aan de oplossing van dit probleem? “

‘Haat zaaier Diederik Samsom’:“Voordat we in onaangename woordenwisselingen terechtkomen: de strategie is dezelfde, maar de wapens zijn totaal anders. Laat het helder zijn dat de vergelijking in die zin gewoon niet opgaat, maar de strategie is wel dezelfde. U citeerde onlangs gretig Martin Luther King. Dat was ook de man die heel terecht de wereld vertelde dat je duisternis niet moet bestrijden met duisternis, maar met licht. Dat zou u zich ook kunnen aantrekken. “

Meer, meer vervolging voor Geert Wilders. 

Wij hoeven niet op te roepen om aangifte te gaan doen tegen Geert Wilders, want dat heeft de aartsbrutaal en schaamteloze ‘Haat-zaaier Diederik Samsom’ en zijn ‘PvdA gabbers in crime’ o.a. de Showbizz arbeider Hans Spekman met zijn nieuwe activisme armoede-racisme reeds gedaan. Wel roepen wij iedereen op om aangifte te gaan tegen Charlie Hebdo en hun vijf miljoen kopers helers  wegens Haat zaaien en nodeloos zwaar beledigen van Allah en zijn aanhang op hun ziel te trappen.

En tot slot roepen wij ook nog op tot meer,meer Marokkanen en minder Ratten in pak. PVV: Marokkaanse cultuur minderwaardig. Dutch ‘Ratten in pak’ cultuur Superieur.