A.C.BennisAan: De Hoof-officier van Justitie G. T. Hofstee en College van procureurs-generaal.

(Open brief: per mail en gewone post)
Met gelijkluidend afschrift aan de Leden van de Tweede Kamer commissie Veiligheid en Justitie. (cie.vj@tweedekamer.nl )

Aangifte tegen Ovj. A.C. Bennis en Mr. Groenendaal en Smit wegens valsheid in geschrifte en/of fraude en/of witwassen in crimineel verband ( art. 140) met als oogmerk afpersing en wederrechtelijk vrijheid beroving ( Gijzeling) jegens Brown en de zijne.

Amsterdam,2 november 2014

Geachte Hoofdofficier, College van procureurs-generaal,
Ondergetekende doet hierbij aangifte tegen Ovj. A.C. Bennis en Mr. Jurian Groenendaal en OM ambtenaar Smit op grond van valsheid geschrifte en/of fraude en/of witwassen met als oogmerk ondergetekende af te persen van 10,000,- tot 100,000,- en wederrechtelijk van zijn vrijheid beroven. De verdachte  (sociopaat?) Groenendaal tracht middels de valse OM-brief d.d. 21 januari 2013 10,000,- tot 100,000,- euro af te persen van ondegertekende en de zijne en bovendien ondergetekende te laten gijzelen . Groenendaal eist die bedragen middels een civiel procedure tegen Brown en de zijne, uw welbekend.

Ondergetekende heeft nadat hij kennis had genomen van de valsheid in geschrifte gepleegd middels de OM-brief d.d. 21 januari 2013 onmiddellijk d.d. 30 oktober 2014 telefonisch contact opgenomen met het OM en gevraagd naar diegene die kennelijk die valse OM-brief d.d 21 januari 2013 had ondertekend , namelijk de heer Smit. Ondergetekende werd door verbonden en kreeg een ander persoon aan de lijn die het verhaal aanhoorde en beloofde dat Smit ondergetekende zou terug bellen na drie uur. Aangezien dat zoals gebruikelijk bij het betreffende OM-Amsterdam niet geschiedde belde ondertekende wederom op om 4.45 voor sluitingstijd.

De des betreffende OM-medewerker die toen aan de lijn kwam wilde ondertekende eerst niet doorverbinden, maar zette ondergetekende na enig aandringen onder de knop voor 10 minuten. Daarna liet zij weten dat Smit te “druk” was om aan de telefoon te komen en niet eerder bereikbaar was dan volgende week woensdag. Hij was te “druk” en de brief d.d. 21 januari 2013 beruste op een “foutje”, aldus de betreffen ambtenaar. Ondertekende is zwaar is zijn grondrechten aangetast in deze gezien het feit dat twee medewerkers Bennis en Smit van het OM-Amsterdam en hun ‘Media-maffia advocaat Groenendaal’ betrokken zijn bij zware misdaden jegens ondergetekende als o.a. jusitie- ambtenaar en er wellicht sprak is hier van een crimineel ( ambtelijk) verband ( art 140). Temeer de verdachten N.B. opereren als overheid ambtenaren van Justitie op kosten van de belasting betaler Eén en ander wordt dan ook als zeer bedreigd ervaren in deze.

Ondergetekende heeft nimmer betaald in tegenstelling tot wat staat in de OM brief d.d. 21 januari 2013
Jurian Groenendaal
Deze valse OM -brief 21 januari 2013 is gevoegd door Groenendaal in de klachten procedure Brown tegen Groenendaal en een deel van die brief is gevoegd in de civiele procedure tegen Brown door Groenendaal met als eis 10,0000,- tot 100,000,- van Brown en gijzeling van Brown.

Ondergetekende lijdt hierdoor aanzienlijke materiële en immateriële schade en voegt zich in de komende strafzaak tegen misdaadgroep Groenendaal, Bennis en Smit als slachtoffer in deze en is van mening gezien de zware aard van de delicten en positie van de verdachten als gerechts dienaars dat 10,000,- tot 100,000,- euro een redelijke en billijke schadeloos stelling is.
Ik verzoek u met het oog op de lopende onrechtmatige civiele procedure  tegen Brown uw beslissing in deze tot (niet) vervolging aan ondergetekende binnen 2 weken kenbaar te maken in deze. Ondergetekende gaat er al vanuit dat u op grond van misbruik van het opportuniteitsbeginsel  niet over gaat tot vervolging en derhalve dan gedwongen zijn een artikel 12 Sv. (Doofpot procedure)starten, al was het maar voor de record inzake Justitiële corruptie in Nederland als leerstof .

In afwachting van uw beslissing,

Hoogachtend,

Ing S.K.A Brown

CC: Mr P van der laar

CC: De Deken P.N. Van Regteren Altena.

CC: President sector civiel Rechtbank Amssterdam.

Bewijs 1 : Valse Brief OM d.d. 21 januari 2013 kennelijk van Bennis getekend door Smit verstrekt aan Groenendaal.

Bewijs 2: schriftelijke gemotiveerde weigering betaling Brown inzake schikking Bennis inzake bedreiging Groenendaal.

Bewijs 3 : Valse OM-Brief d.d. 21 januari 2013 Bennis/Groenendaal ingezet door Groenendaal in civiele procedure tegen Brown en ingezet klachten procedure Brown tegen Groenendaal en P.N. Van Regteren Altena.

Opmerking: Ons is  opgevallen dat de verdachten Bennis en Groenendaal beide een kaalhoofdig zijn. Is dat toeval? Of is dat een indicatie dat zij naar de zelfde kapper gaan?  lid zijn geweest van de kaalhoofdige studenten dispuut ,dan wel  ( corrupte) studie genoten zijn geweest? Wij zouden dan ook gaarne vernemen van de Deken en het OM of zij daar onderzoek naar zou willen doen?