Halbe Zijlstra
Elite-Gangster ‘dr.Goebbels- Economie’. Illusies van de Vrijheid voor de Working Class. Halbe Zijstra de Boss van commissie Stiekem zet PvdA Playboy Diederik Samsom weer verschut.

( van onze Roof de arme scheel VVD redactie)

Amsterdam-NoirVVD-misdaadgroep waarschuwt zijn hoertjes voor onbespreekbaar menselijk Banen voorstel.
Burgers moeten na 2015 meer ‘PvdA’- lastenverlichting krijgen als het  roof de arme scheel economisch herstel doorzet. Daarvoor pleit  liegt VVD-fractievoorzitter Godfather Zijlstra, die daarmee afwijkt van zijn partijleider de ‘Valse Nicht Snake Mark Rutte’ en de Fractie-Voorzitter van de PvdA Playboy Diederik Samsom. Wie van de twee VVDers liegt er nu?  Of misschien beter gegezegd wie van de VVD-misdaadgroep liegt er niet.

goebels 2013Voor de waarheid zal de Burger moeten wachten tot dat ooit de ‘telefoon gesprekken van de VVD-Heren openbaar worden gemaakt zoals bij corrupte Franse president Nicolas Sarkozy. De premier VVD Snake stelde in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen dat het terugdringen van de overheidsschuld voorrang verdient ten koste van de arme, zieken en werklozen.
Dat was tot nu toe ook de criminele mening van  Zijlstra  dr Goebbels  vroegst aan het einde van de kabinetsperiode, in 2017, ruimte komt voor lastenverlichting voor ‘Jan met de Pet’. Maar, bralt de fractievoorzitter nu, gewone mensen snakken naar meer financiële lucht door al die roofpraktijken van onze Top leden de Ultra rijken en Bankier-Gangsters. Daarnaast ziet het er na uit dat na de komende verkiezingen de PvdA ophoudt te bestaan. Wij hebben de PvdA gewoon weg te veel uitgewoond( verkracht). Die zijn domweg uitgehoereerd in de graai maar raak politiek met hun volslagen Idioot geworden ‘Playboy Diederik Samsom’, aldus de brallende, liegende Zijlstra vanuit zijn vijf sterren vakantie oord, alwaar hij de komende twee maanden de VVD-Bink uithangt.