Koning Olifant
Gangster-Schoonzoon Spaanse “Koning Olifant” maakt Europese ‘Incest-Royals’ terecht belachelijk.

(van onze Koninklijke Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- De bekendste olifant in de Afrikaanse strijd tegen stroperij, is geveld door stropers. Was Koning Carlos VII de dader? Het mannetje werd met speren gedood in de bossen van Mount Kenya, dus waarschijnlijk niet, want de Koning  schiet met een kanon en de Olifant is meestal eerst gedrogeerd. Lees het E-mail verkeer van de familie van de grote olifantendoder Rey Juan Carlos.

Willem-Alexander wens zijn wereldleiders succes met hun Roof en moord praktijken.
Nu sterven er iedere zes seconde een arm kind van de honger, dus WHO cares over een Olifant? Nou, het blijft wat ons betreft iets onmetelijk triest hebben dat deze en vele andere dieren op zo een ongekende schaal worden afgeslacht. Vaak voor plezier van gewetenloze types al koning Carlos, soms uit pure ellende om te eten. Maar 99% van de Olifanten en Neushoorns  worden afgeslacht omdat de Rijke Chinese zo nodig hun Ivoren status beeldje met bijv. Boeddha om hun nek willen hangen om te pochen. Dan lopen er nog een paar 19-e eeuwse ‘Operette Koningen’ rond die voor hun zieke plezier een weerloze Olifant vermoorden.

Het dier werd vorige week aangetroffen door natuurbeschermers. Het lichaam van de stier was ernstig toegetakeld. De 46 jaar oude olifant liep sinds anderhalf jaar rond met afgezaagde slagtanden om hem te beschermen tegen ivoorjagers. Daarmee werd hij het symbool tegen olifanten-beulen als Koning Carlos. De RVD liet weten dat de Olifanten doder Koning Carlos welkom blijft bij het Dutch Koningshuis. RVD: wij zijn wel ergere moordenaartjes gewend in de kringen van het Koningshuis. Denkt u maar aan Jorge Zorreguieta (en Prins Pooier Bernard), een man die medeplichtig is aan spring uit het vliegtuig zonder parachute Moord-reis pakket in Argentinië.

Zaak-Sierra.Vriend van ‘Opa Jorge Zorreguieta’ spreekt:’We wisten allemaal van de verdwijningen’.
Jorge Zorreguieta
Begin april 2005 werd bekend dat een federale rechter in Argentinië bij overheidsinstanties informatie had opgevraagd over de mogelijke betrokkenheid van Zorreguieta bij de verdwijning van de biologe Marta Sierra. Tot haar ontvoering op 30 maart 1976 werkte ze bij een instituut dat een onderdeel was van het ministerie van Zorreguieta. Twee zoons van Sierra hadden de rechter verzocht Zorreguieta een verklaring te laten afleggen over de verdwijning van hun moeder. Hij verwees voor antwoord naar de Nederlandse RVD van zijn dochter Maxima.

Massa Moordenaar Zorreguieta welkom in “Banana-Fraude-Nederland”.
Op 31 augustus 1999, kort nadat de relatie tussen prins Willem-Alexander en Máxima bekend was gemaakt, publiceerde de Volkskrant dat de vader van Máxima een politieke functie had vervuld tijdens het regime van generaal Videla in de jaren 1976-1981.Een feit  op zich waarop na de Tweede Wereld oorlog de Nazi bij Nuremberg trials werden veroordeeld. In deze periode verdwenen vele tegenstanders van het bewind spoorloos. Het rapport uit 1984 van de Nationale Commissie op de Verdwijning van Personen (CONADEP), een organisatie die na het herstel van de democratie van regeringszijde opdracht had gekregen de ‘Verdwijningen’ te onderzoeken, schatte dat tussen 1976 en 1983 ongeveer 9.000 mensen waren “verdwenen”. Schattingen gedaan door mensenrechtenorganisaties plaatsen het aantal dichter op 30.000. Zorreguieta loog als burger niet op de hoogte te zijn geweest van deze schendingen van de mensenrechten, die bekendstaat als de “Vuile Oorlog”. Volgens velen is het onwaarschijnlijk dat Zorreguieta niets van de verdwijningen heeft geweten. Zorreguieta’s directe baas, minister van Economische Zaken José Alfredo Martínez de Hoz, speelde een belangrijke rol bij de repressie van de oppositie.