Charlene

Koninklijke vreemdgaan op kosten van het Klootjesvolk. De “Koninklijke Familie Nooit” genoeg laat zich zelfs neuken, mits boven de drie miljard euro.

‘Prinses Black Money de Monaco’, Prins Bernhard aka “Prins Pooier”,  Carlos aka ‘Koning Olifant’ de Spanje,  Prins Claus aka de ‘Schandknapen Prins’, Prinses Mabel aka ‘Prinses Marmot’, etc. 

(Van onze Royal Internationale Pedo-Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- En daar zat het ‘Klootjevolk’ weer op Koninginnedag met Oranje Vlaggetjes hysterisch hersendood hun Koning(en) en Koninginnen neuken alles op hun kosten toe te juichen. Ze kunnen in het vervolg beter met Oranje condooms gaan zwaaien.

De veroveringen van prinses Paola aka” Neuk er maar op los”.
‘Prinses-Call Girl Paola Ruffo di Calabria’, die als bloedmooie vrouw op 21-jarige leeftijd het hart stal voor een paar vette centen van de Belgische prins Albert, blijkt jarenlang heel wat escapades te hebben gehad. Het Belgische roddelblad Dag Allemaal heeft een lijst gepubliceerd van alle vermeende gekochte veroveringen van het voormalig Belgische staatshoofd.
Volgens hardnekkige berichten was Paola de eerste die betaalde spanning buiten het huwelijk zocht. De eerste naam die de kop opsteekt, is die van  louche zakenman Aldo Vastapane, die een fortuin vergaarde o.a. met taxfreeshops in luchthavens en heus niet met wippen van de Koninklijke Hoer.
‘Vrije Jongen Vastapane’ wordt er zelfs van verdacht de biologische vader van prins Laurent te zijn. Laurent heeft dat lange tijd zelf geloofd. Als Laurent met het personeel over zijn moeder praatte, noemde hij haar ‘La pute Italienne’, de Italiaanse hoer. Laurent legde zelfs dossiers aan over het buitenechtelijke rotzooien van zijn geile ouders.

In 1964 deed het gerucht de ronde dat Paola een romance beleefde met zanger Salvatore Adamo, die ‘Dolce Paola’ voor haar schreef. Twaalf jaar geleden werd Adamo door koning Albert in de adelstand verheven voor het geven van een goede beurt aan zijn Koninklijke Hoer. Volgens sommigen was dat om hem te bedanken voor zijn discretie over zijn amourette met zijn ‘Hoer-Paola’.

Later zou ze haar minnaar en  corrupte politicus François-Xavier de Donnéa ontmoeten, de latere burgemeester van Brussel. De lijst van louche mannen die zich laafden aan de charme van nimfomaan Paola is lang. Er staan onder meer nog een bankier-gangster, een ex-minister-fraudeur en een ‘Pedo-kunstpaus’ op en dan zijn de Volkse Gigolo’s nog niet eens mee gerekend. Afijn, wij beginnen nu steeds meer te begrijpen waarom al die koninklijke families zich er altijd op beroepen dat zij zo’n zware en intensieve ‘baan’ hebben met al dat rondreizen en rond neuken.