Bert van der Roest
Radeloze Volks-Misdaadgroepen eisen een Halt van de PvdA-Misdaadgroep.  

( van onze Dolgedraaide Pvda-Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- PvdA ‘Daklozen dief Bert v.d. R.’ kan geen afstand doen van de ‘PvdA-Lifestyle’.
De Daklozen PvdA dief Bert van der Roest bepaald zelf wel wat hij terug betaald en niet de Rechter of justitie.

Het stelende en liegende oud-raadslid Bert van der Roest zegt dat hij het volledige gejatte bedrag van 14.000 euro aan de daklozenkrant Straatnieuws heeft afgelost. Daklozendief Van der Roest moest zijn ‘Graai maar raak PvdA-zetel’ binnen de Utrechtse gemeenteraad opgeven, nadat bekend werd dat hij 40.000 euro bij de Daklozenkrant had gestolen en opgezopen en verhoereed had.

De PvdA’er heeft volgens RTV Utrecht een externe  foetsie boekhouder van de Witwascetrale ‘KPMG-Misdaadgroep‘, alwaar zijn partij genoot ex Minsister Wouter Bos ‘partner in crime’ was naar de zaak laten kijken.
Die kwam volgens Bertje tot de ’conclusie’ dat een bedrag van slecht 14.000 euro is ontvreemd uit de kas van de daklozenkrant. Die conclusie kostte Bertje overigens wel 8700,- euro  accoutans kosten, een vrienden prijs in die roof en plunder kringen.

Dat bedrag is zeer onlangs terugbetaald, zegt de  beroeps-leugenaar woordvoerder van Van der Roest en eist nu eerherstel van de media en van de PvdA partij leider Hans Spekman. Geen excuses, geen aanbod om het aangedane leed te compaseren, geen extra donatie in de kas van de Daklozen, Nee, helemaal niks van dat alles. Bert van der Roest is wat dat betreft een echte heuse schaamteloze beroepscrimineel politici, waarmee het ‘Elite-Gangster Billoard’ vol mee hangt.

Straatnieuws zelf weet niet of het geld al binnen is, maar laat weten het niet eens te zijn met het bedrag van 14.000 euro.

De daklozenkrant blijft erbij dat Van der Roest aanzienlijk meer gestolen heeft. De laatste weken noemde Straatnieuws een bedrag van 45.000 euro, maar dat werd later bijgesteld naar 40.000 euro.
Waarom de Daklozen-dief Bert van der Roest nog steeds niet is gearresteerd is wel weer het zoveelste bewijs dat er Klasse Justitie heerst in Banana-Fraude Nederland van ongekende orde.

Bert van der Roest kan geen afstand doen van de ‘PvdA- Lifestyle’ ten kosten van hongerde kinderen of Daklozen.
Eerder vandaag werd bekend dat Van der Roest de gemeente Utrecht te kennen heeft gegeven dat hij aanspraak wil maken op ‘Wachtgeld-Bonus”. Met dat besluit druist Van der Roest rechtstreeks in tegen het advies van partijvoorzitter de ‘Showbizz- arbeider Hans Spekman’, die hem eerder met een vette knipoog aanraadde om af te zien van het gemeenschapsgeld.