participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_

Crimineel Kabinet trekt recht op schone luier in voor arme bejaarde die de vergassing overleven.

Vrije Markt Waanzin: De Ultra rijken Elite-Gangsters zijn in 2012 maar liefst 241 miljard dollar rijker geworden. 

En elke 5 seconden sterft een kind van de honger. 
Crisis? Voor wie dan?

(Door Jesse Frederik en bewerkt door de waarheid commissie)

Amsterdam-Noir- Ouderen in de poep luier zijn de sjaak.
Al sinds 2010 holt de koopkracht van gepensioneerden achteruit en volgens het CPB zal het er de komende jaren niet beter op worden. Gevolg: terecht boze senioren, verminderde economische activiteit in vergrijzings-sectoren en een 50Plus-partij van ‘Bejaarde Graaier ex VVD’er Henk Krol’, die op elf zetels in de peilingen staat.

Een antwoord op deze ouderenwoede kwam vorige week. In een veelgeprezen artikel  door ‘Grachtengordel-participatie-Hersendode’ bracht Yvonne Hofs van de Volkskrant de kanonnen in stelling. Het getuigt van ‘schaamteloos egoïsme en onwetendheid’ dat ouderen zich verzetten tegen pensioenkortingen. Begrijpen ze de onverbiddelijke logica van het pensioen­fonds van de ‘Ratten in pak’ dan niet? Dat bij lage rentes de pensioenen gekort moeten worden of de premies verhoogd? Weten ze dan niet dat ze eigenlijk jaren te weinig hebben betaald? Nee, dat weten zij niet, omdat dat gewoon niet waar is.

Wie wat bewaart, kan wat inleveren bij de Ultra Rijken Elite-Gangsters, maar dat gaat de Jaknikkers Volkskrant boven de grachtengordel Chapeau.
Niets werkt zo opruiend als een journaliste met een scherpe valse grachtengordel pen die de geheimen van de pensioenfonds systematiek onthult, behalve het echte grote geheim dat er sinds de Globalisering van het ‘Casino-Fascistisch Kapitalisme’ ( Vrije marktwerking) 32000 miljard uit ons economisch systeem foetsie is gemaakt door de ‘Elite-Gangsters’, waarna de schokkende conclusie luidt dat er een overdracht plaatsvindt van jong naar oud en die is volgens ons pure kwats. Het geld is niet van jong naar oud gegaan, maar van de massa (98%) naar de Ultra-Rijke Elite-Gangsters ( 2 %) met  misdadige hulp van hun politieke lakeien de VVD , PvdA, CDA en D’66.

Pensioenplunder door de ‘Ultra-Rijke Elite-Gangsters’!
Vergeef me als ik me daar niet zo druk om kan maken. Het probleem met de hele Nederlandse pensioendiscussie is dat het vraagstuk enkel door een financiële bril van de Heersende rovende Klasse wordt bekeken. En dat werkt niet erg verhelderend.

Een overdracht van jong ( de massa) naar oud ( Ultra-Rijke) is namelijk onvermijdelijk. De essentie van gepensioneerd zijn is nu eenmaal dat je niet meer werkt als arbeider en dus voor de Ultra Rijken niks meer opbrengt. Gepensioneerden consumeren dus zonder te produceren en dat is alleen maar weg gelegd voor de Ultra Rijken Elite-Gangsters en hun politieke Lakeien.

De ‘Zorg-Maffia’ zorgt goed voor zijn ‘Dikke Deuren’
Hun consumptie wordt per definitie mogelijk gemaakt doordat er nog een generatie is die wél werkt – een generatie die ervoor zorgt dat de verzorgingstehuizen bezet zijn met personeel en een stabiele stroom van senioren luiers en puzzels vervaardigt (kuch). Hier wordt voor het gemak maar even vergeten dat de “Dikke Deuren” Mega-Graai uitkeringen trekken over de rug van arme bejaarde en rond scheuren in heuse Pooiers-bolides van rond de 80 duizend euro op hun kosten en niet eens een schone luier ontvangen in de Maffia zorg sector.

De ‘Oeps-Economie’: Honderd miljard verspild aan ‘Maffia- Fraude’ door de Bestuur-Gangsters. Oeps niemand de bak in.
Ik word echter geacht boos te worden over de ‘Oeps-Foetsie de miljarden organisatie’  van financiële stromen – de dekkingsgraden, de premies, de uitkeringen, de nauwe logica van het pensioenfonds. Als we niet genoeg sparen, de dekkings­graden niet op peil houden, dan zal mijn generatie het zwaar krijgen. Alsof de huidige generatie het nu al niet extreem zwaar heeft en daar komt geen arme bejaarde aan te pas.

Nederland is eentopplek voor belastingontwijkingdoor Narco en Maffia misdaadgroepen.
Het ABP heeft echter geen stapels goed opgeleid personeel en medische apparatuur in zijn kelder liggen, maar obligaties, aandelen en ander waardepapier. Zulke financiële bezittingen zijn claims op toekomstige productie, maar niets garandeert dat die er ook zal zijn. Wat ouderen uiteindelijk consumeren zijn geen bankbiljetten en munten – eet ook niet zo fijn – maar echte spullen. Die spullen zijn niet spaarbaar, maar zullen in de toekomst gemaakt moeten worden. We kunnen ons niet naar rijkdom sparen, want dat geld wordt steevast weer gejat door Bankier-Gangsters en aanverwante politieke criminelen. 

Maar zijn kortingen niet onvermijdelijk zonder besparingen? Waar betalen we straks de pensioenen van als we geen goedgevulde spaarpotten meer hebben?  Misschien met de gejatte 32.000 miljard van de Elite-Gangsters die nu zwart weg geparkeerd staat op wat Tropische Belasting  Paradijzen? Nu gaat er en siddering door de  ‘Jaknikkers Volkskrant’ heen, want hun krant is nu uitgerekend ook eigendom van een beruchte Elite-Gangsters familie Van Thillo. Hoeveel heeft bijvoorbeeld de eigenaar Van Thillo van de ‘Jaknikkers Volkrant ‘zwart weg geparkeerd? Vragen die niet gesteld worden op de grachtengordel-redactie van de Volkskrant, want dat zitten zij ook opeens in de poepluiers.

Met pensioenfondsbezittingen van 138,2 procent van het bbp is Nederland een absolute koploper in de wereld. Een vergelijking met het buitenland – Noorwegen (7,4 procent), Duitsland (5,5), Oostenrijk (4,9), Frankrijk (0,2) – leert dat elders de spaargeneigdheid een stuk lager ligt. Toch verhongeren oudjes in deze landen niet. Sparen voor het pensioen is namelijk slechts één financieringswijze. Een financieringswijze die in de meeste landen niet wordt gebruikt. Neem Oostenrijk. Het gros van het pensioen wordt hier betaald uit publieke gelden. Je betaalt gedurende het leven sociale premies aan de overheid en ziet bij pensionering, afhankelijk van het aantal jaar aan betaalde premies, een bepaald percentage van het levensinkomen terug. Geen spaarpotjes of duurbetaalde vermogensbeheerders Bestuurs-Gangsters, geen pensioenkortingen als de Wallstreet Maffia rente daalt. En toch verdienden volgens de Europese Commissie senioren in Oostenrijk in 2006 gemiddeld 68 procent van het laatst verdiende inkomen (Nederland: 70,7 procent).

Het probleem is dat we in Nederland een bepaalde  Maffia achtige financieringswijze, het pensioenfondsstelsel, als doel op zich zijn gaan zien, in plaats van als een middel om ouderen van een redelijke levensstandaard te voorzien. Een hele generatie domkoppen is ervan overtuigd geraakt dat door ouderen te korten, en daarmee thuishulp werkloos te maken en investeringen in vergrijzingsinfrastructuur na te laten, zij er in de toekomst beter van worden. Terwijl alleen de Bankier-gangsters  en ander Bilderberg-Groupe Tuig er beter van werd en wordt.

Het is allemaal te herleiden tot twee misvattingen. Eén: dat hogere besparingen gelijk staan aan een hogere toekomstige levensstandaard. Twee: dat besparingen de enige mogelijke financieringswijze zijn voor het pensioen. Misvattingen gedeeld door zowel de pensioenpotdemonstranten als de Henk Krols van deze wereld.

Maar er is ook nog een derde misvatting.
Wat de pensioendiscussie nodig heeft is meer verbeeldingskracht. Pensioenfondsen zijn nu nog een instrument in handen van de Ultra-rijken Elite-Gangsters. De Top-Bestuurs-Gangsters zijn niet voor niks ere gasten op de ‘Bilderberg-Groupe’ conferenties.

Als die het beoogde doel niet kunnen bereiken, moeten we op zoek naar nieuwe instrumenten , bijvoorbeeld simpel eerlijk delen. We ( wie is we?) zijn niet te arm om onze ouderen te voorzien, we hebben honderdduizenden werkloze extreem arme en radeloze arbeidskrachten, een productieve bevolking, die steeds meer en meer wordt ‘Particpatie-uitgezogen’ door de VVD en de PvdA en sturen al zestig jaar meer naar het buitenland dan we terugkrijgen. Korten op ouderen is niet onvermijdelijk, zolang we maar buiten het pensioenfondsstelsel willen denken en met dit laatste punt zijn wij het meer dan eens.