Wilma Haan is het prototype van een pseudo-integer( crimineel) persoon, die alles doet voor geld uit het tijdperk van de ‘Maffia-Media-pulp’.

( van onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noir Pseudo-integere personen zijn de smeerolie van de ‘Elite-Gangsters’ in “Banana-Fraude-Nederland”.
Pseudo-integer is een begrip dat van toepassing is op personen, die (zeer) goed opgeleid zijn. Zich keurig gedragen in omgang. Een goed gesprek kunnen voeren en zich niet bedienen van ordinaire scheldwoorden of erger in deze zin van (Volkse) geweld. Zij doen voorkomen dat zij redelijk en billijk zijn en met een groot normbesef en geweten. Zij kleden zich ‘fatsoenlijk’ en gedragen zich als ( grachtengordel) intellectueel. Zij beogen dat zij onafhankelijk en niet corrupt zijn en in beginsel de Rule of Law en Vrijheid van mening voorstaan. Hun (criminele) gedragingen zijn niet ingegeven uit noodzaak van overleven in de zin van het niet kunnen betalen van huur of eten, zoals bij de onopgeleide “Volks-Criminelen Schlemielen”, maar kennelijk uit pure egoïsme. Maar in werkelijkheid onder de hiervoor beschreven façade gaat een bikkelhard, gewetenloze, intens corrupte alles voor geld doende dienaar ( crimineel volgens het natuurrecht) schuil van de Heersende (Elite) Klasse en zijn ‘Maffia-Pulp-media’.

Sanoma en John de Mol :”Rent a ‘journalist’ en hij doet wat u wil.”
Wilma Haan  wordt adjunct-hoofdredacteur van NUcensuur.nl. Haan volgt de ‘pseudo -integere Gert-Jaap Hoekman op, die sinds het vertrek van de pseudo-integere Wouter Bax hoofdredacteur is bij de geen ‘echt-nieuwssite’. Haan was chef redactie bij NUcencuur.nl  van Sanoma en Voorzitter sectie Internet bij NVJ

Banana-Fraude-Nederland is qua ‘Ratten in pak’ corruptie werkelijk waar op hol geslagen.
De Bestuurs-Elite en hun peusdo-integere handlangers weten het simpele verschil tussen goed en kwaad niet meer. Het normbesef  en geweten bij types als ‘pseudo-integere Wilma  Haan’ is volledig zoek geraakt met de opkomst van de privatisering van het ‘Casino Fascistische Kapitalisme’ en hun ‘Maffia-Pulp-Media’( van o.a. Sanoma en zijn SBS- compagnon de ‘Maffia Boss John de Mol’).

Micha Kat uit de NVJ gezet.
Hoe kan het dat een journalist als Micha Kat, die opkomt voor het Vrije woord en het gewone Volk en de Rule of Law en strijd tegen de corruptie van de Heersende (Pedo) Elite-Klasse uit de NVJ wordt gezet en zo een normloze Maffia-Pulp-media pseudo-integer persoon als Wilma Haan, die Nu de eindverantwoording heeft van de censuur van het corrupte NU.nl van Sanoma doodleuk de Voorzitter is van de NVJ.

NVJ is speelbal van de Media-Maffia en de Heersende Klasse.
Het is een feit van algemene bekendheid dat NU.nl publicaties die ook maar een beetje maatschappij kritisch zijn systematisch weigert. Publicatie die de ‘Media-Maffia’ en de wan en misdaden van politici en Bestuurders ( zoals de ‘Ratten in pak’ en Wilma de Haan en haar NVJ) aan de kaak stellen categorisch worden geweigerd. Ook dit artikel is natuurlijk geweigerd door ‘pseudo-integere Wilma de Haan’ bij haar ‘Noord-Koreaanse Nucensuur.nl’.Wij roepen onze lezers dan ook op om dit artikel bij Nu.nl te plaatsen. De enige nog Vrije-Woord  verzamel Nieuwssite’s zijn o.a. Ekudos en Zaplog in “Banana-Fraude-Nederland”.

Opmerking: Wij hebben de NVJ verzocht ons te laten weten hoe zij de Heersende klasse censuur rijmen bij Nu.nl met het grondrecht van Vrijheid van menings uiting onder verantwoording van hun Voorzitter sectie Internet Wilma de Haan. Daarnaast hebben wij de NVJ verzocht het hiervoor geschreven artikel te plaatsen in hun Clubblad Villa Media ten einde dat hun leden kennis kunnen nemen van hetgeen hiervoor gesteld. Wij achten dat laatste in het algemeen belang en in het belang van de Journalistiek en de Vrije  integere deel van  de NVJ.