Elmer Mulder Emile Lohman Bert Bruggeman  

PvdA’er Jetta Klijnsma aka de “VVD-Kapo”: “er is  echt geen geld voor Wajong-uitkeringen en 350.000 hongerde kinderen”.

( van onze gewetenloze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- Het Graai en Jat feest in “Banana-Fraude Nederland” kent geen einde.
Ruim 3 miljoen euro totaal ontvingen de 12 Ziekenhuisbestuurders-Gangsters aan uitkeringen die vorig jaar een ‘Vertrek-Fraude-premie’ kregen. De Mega-premie van de tien die in 2012 het meeste opstreken, steeg met maar liefst 29 procent tot drie ton, in vergelijking met het jaar daarvoor. Crisis? Voor wie dan?

Dat blijkt uit een inventarisatie van vakblad Medisch Contact op basis van de jaarverslagen van 89 Nederlandse ziekenhuizen.

Zieke Gouden Fraude handdruk.
De hoogste gouden fraude handdruk ontving voormalig gewetenloze bestuursvoorzitter Godfather  Emile Lohman van het Universitair Medisch Centrum St Radboud in Nijmegen.  ‘Godfather Lohman’ streek na zijn vertrek dertien maanden lang een vergoeding van 30.000 euro per maand op, zogenaamd voor ‘advieswerk’, een fraude-truc die ongestraft blijft door de VVD- klasse-Justitie van Ivo Opstelten en zijn Crimefighter Volksonderdrukker ‘Fred-Big Head- Teeven’.

In totaal roofde Emile Lohman met de pen ruim 660.000 euro mee en loopt sindsdien met een waanzinnige, manische smile op zijn gezicht rond in vijf steren hotels en  exlusieve sexhuizen in Monaco. Wij houden ons hart vast dat hij niet per toeval opduikt voor de wettelijk verboden verborgen camera in het kinderprostitutie project van de  gesubsidieerde AVRO & TROS- Man ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R. en zijn hoerencrew’. 

Op de plaatsen twee en drie staan ex-topmannen Godfathers Elmer Mulder van het VU medisch centrum in Amsterdam (een ras-residivist met TBS-trekjes die al op het Elite-Gangster Bilboard pronkt) en Bert Bruggeman van het Universitair Medisch Centrum Groningen, met bedragen tussen de 4 en 5 ton.

‘Ad personam’ plunder maar door en raak wet
In de wet normering topinkomens, die sinds begin dit jaar van kracht is, staat dat de ontslagvergoeding voor Bestuurs-Gangsters in de (semi) publieke sector maximaal 75.000 euro (5 jaren bijstandsuitkering voor een hele familie) mag zijn. Als er echter bezoldigingsafspraken voor 1 januari 2013 zijn gemaakt, geldt dat maximum niet, dus de komende tien jaren of langer ( hangt dus van het contract af) gaat het jat en plunder feest met de wet in de hand vrolijk verder. Wie heeft die nieuwe ‘roof en plunder maar door wet’ (ad personam’ )  eigenlijk gemaakt? U raadt het al de roof en plunder het Volk partijen leeg tot op het bot het CDA, VVD, D66 en de PvdA. U heeft wel op die ad personam – partijen gestemd, toch?

De hiervoor genoemde frisse vrolijke twee gewetenloze Bestuurs-Godfahters gaan dan ook met stip op het ‘Elite-Gangsters Billboard’ van de Volkspolitie.

Opmerking; wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan de betrokkenen en aan de Universitair Medisch Centrum Groningen en VU medisch centrum in Amsterdam en Universitair Medisch Centrum St Radboud in Nijmegen . zij beriepen zich allen op hun zwijgrecht.