De hamvraag: Wanneer is het (voorlopig) contract getekend van Gerard van Olphen als nieuwe directeur SNS-REAAL

( van onze Tweede Kamer-kroeg redactie)

Gerard van OlphenAmsterdam-Noir-De leugens van “Snake Rutte”en zijn ‘PvdA Hoer Minister Jeroen Dijsselbloem’.
Zonder ingrijpen faillissement en direct ‘Good Old Boy Gerard van Olphen’ als nieuwe Directeur Bankier-Gangster was noodzakelijk, aldus Rutte en Dijssebloem.

Waarom geen toch Aap als directeur.
Gerard van Olphen, de nieuwe Directeur van SNS Reaal, kreeg als Bestuurs-Gangster van verzekeraar Achmea in 2011 geheel ten onrechte al 1,5 miljoen euro. Als opvolger van zijn voormalige gabber in SNS-crime de opgestapte ‘Bankier-gangster Ronald Latenstein’ gaat Gerard van Olphen 550.000 euro  Staats-uitkering ontvangen. In politiek Den Haag ontstond gisteren meteen z.g. ophef voor de Bühne over het Mega-salaris van deze Oude Bankier-Graaier Gerard van Olphen, maar niemand hoorde men over feit dat het z.g. net genomen besluit direct vergezeld ging van een heuse benoemde nieuwe directeur Gerard van Olphen van het kaliber ‘ ik ga niet over één nacht ijs’. M.a.w. die benoeming was al veel eerder bekend (zie: arrest Plas/Valburg (18-06-1982) en/of getekend door Gerard van Olphen en Minister Dijsselbloem. Laat de Tweede Kamer maar eens om het contract vragen en dan is gelijk al een leugen bewezen.

De VVD Premier “Snake Mark Rutte” noemde de ‘beloning-uitkering’ van over de vijf ton marktconform in tijden van extreme bezuinigingen en zei voor een lager bedrag niet de kwaliteit te kunnen krijgen die nodig is. En dat is weer leugen van de “VVD-Snake Rutte”. Verderop in dit stuk zullen wij die leugen nog nader aantonen.

De “Snake Rutte” legde niet nader uit waarom de benoeming van directeur Gerard van Olphen als voldongen feit werd gepresteerd. Waarom was bijv. niet eerst een Bankier of twee of drie van De Nederlandse Bank tijdelijk aan het hoofd gezet, zoals bij de DSB-bank van de Klompen Maffia?

Meer leugens: Besluit was al eerder genomen.
‘Zonder ingrijpen door de staat zou SNS Reaal onherroepelijk failliet zijn gegaan stelde ‘PvdA-Hoer- Minister Dijsselbloem’. Daarom koos de staat (= Het “Rechts-Links Kabinet”, helemaal niet de Staat, dat kan men pas stellen na goedkeuring van de Tweede en Eerste Kamer, klein dagelijks leugentje) voor het uiterste middel: volledige nationalisatie van de bank”, aldus ‘De PvdA-Hoer-Dijsselbloem’. Hij zei dat het besluit donderdagavond was genomen in overleg met premier Mark Rutte en De Nederlandsche Bank, weer een leugen.

Tot donderdagavond 18 uur was gekeken naar oplossing met een private partner, maar die legde volgens ‘Pvda-Hoer-Dijsselbloem’ te veel risico’s bij de Staat zonder dat hij daar voldoende zeggenschap voor terug kreeg ( kuch).

De volgende leugen van “Snake Rutte” en zijn ‘PvdA Hoer Minister Dijsselbloem’ bestaat uit het volgende element:

En direct daarop was daar ook al de nieuwe Bank directeur van de net genaturaliseerde bank bekend. Just Like That! Hoe snel is deze man aangesteld? En door wie? En waarom speciaal deze gewetenloze man, die om maar wat te noemen in het verleden al de nodige Bankier-schade en ellende heeft aangericht. Bankier-gangster-Van Olphen zijn CV leest als een onvervalste Bankier-Gangster strafblad, werkte eerder tien jaar voor de Reaal misdaadgroep en vanaf 1997, toen de verzekeraar fuseerde met de SNS Bank, voor SNS Reaal. In 2002 werd hij de financiële topman van Achmea-misdaadgroep, de grootste oplichter-verzekeraar van Nederland. In 2008 ‘verloor’ de verzekeraar 2,8 miljard euro en kwam onder verscherpt toezicht te staan van De Nederlandsche Bank. Misdaadgroep-Achmea moest daardoor 2500 banen van gewone werknemers zonder bonus schrappen. Nou, is hij goed of is hij goed?

Buffett rule en 10 High-Powered Executives with $1 Salarie
Was er een onafhankelijke commissie die sollicitanten had gescreend ? “Snake Rutte” noemt deze Bankier-gangster een top-expert en Top- experts komen niet goedkoop.
“Snake-Rutte” en de kennelijk weer eens dronken Tweede Kamer hebben nog nooit gehoord van markant genieën als mensen zoals o.a. Steve Jobs, (symbolisch salaris van één dollar per jaar) David Beckham (Beckham geeft hele salaris weg aan goed doel ), Bill Gates ( geeft miljarden aan goede doelen), en Warren Buffet, die allemaal voor niks werken in deze tijd van extreme ‘Jan met de Pet Crisis”. Mensen, die wat men ook van hen denkt niet meer voor geld werken, maar voor het Algemeen belang van de op instorten staande wereld en hun land in bijzonder en de mensen in nood.

Durft de “VVD-Snake Rutte” die Bankiers delinquent Gerard van Olphen, die al een spoor van ellende heeft achtergelaten in de financiële roof maar raak wereld met hiervoor genoemde mensen te vergelijken qua niveau en kennis en betrokkenheid bij de gewone man ? Indien hij dat zou durven zou dat weer een keiharde leugen zijn. M.a.w. er zijn dus zeer capabele, eerlijke mensen met ook nog eens een keer het hart op de juiste plaats te vinden die een dergelijke job voor niets zouden doen!

Faillesement van de waarheid bij Mark Rutte en Jeroen Dijsselbloem.
Niet alleen de SNS Reaal is donderdag 1 februari 2013 om 18.00 uur failliet gegaan , maar gelijker tijd ook dat beetje ( besef van) waarheid dat Premier Rutte en Minister Dijsselbloem misschien nog hadden.

Opmerking: wij hebben Premier Mark Rutte en Minister Dijsselbloem ,alsmede de PvdA en de VVD verzocht ons te informeren wanneer precies de precontractuele fase was gepasseerd inzake het arbeids contract tussen de Staat der Nederlanden en de heer Gerard van Olphen in deze.

Noot:
Buffett is een uitgesproken tegenstander van excessieve beloningen in het bedrijfsleven. Vanuit die overtuiging betaalt Berkshire Hathaway de eigen top dan ook geen grote bonussen.

Op 26 juni 2006 maakte Buffett bekend dat hij 37 miljard dollar zou geven aan liefdadigheidsorganisaties, waaronder de Bill and Melinda Gates Foundation van Bill Gates.

In 2011 riep Warren Buffett de regering op om de belasting voor miljonairs te verhogen. Hij wees erop, dat hij verhoudingsgewijs minder belasting betaalde dan zijn secretaresse. Die secretaresse zat op 20 januari 2012 naast Barack Obama bij de opening van het parlementaire jaar. De president gaf daarmee een signaal af, en hij diende daadwerkelijk een wet in om de belasting voor de superrijken te verhogen. Deze belasting, in de pers de “Buffett rule” genoemd, werd op 16 april 2012 door de Senaat verworpen.