( van onze Internationale Politieke- Elite-gangster redactie) 

Een siddering van angst door ‘Bestuurs-gangsters-Nederland en op het Elite-gangster Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Billboard Elite- Gangsters

Amsterdam-Noir- De Oostenrijkse oud-Europarlementariër Elite politieke Gangster Ernst Strasser heeft een onvoorwaardelijke celstraf van 4 jaar gekregen voor corruptie. Dat hebben Oostenrijkse media maandag gemeld. Politieke-Gangster Strasser gaat in hoger beroep tegen het vonnis. Oostenrijk is hiermee één van de weinige landen in Europa die een voorbeeld geeft om met name in deze tijd van de ‘roof de arme en eerlijke werkende man crisis’ de rovende en plunderen Bestuurs-gangsters aan te pakken.

“Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak”.

Wanneer volgt Nederland Oosterijk?
Strasser had tegen Britse undercover journalisten van The Sunday Times opgeschept over zijn lobby kwaliteiten. Voor 100.000 euro per jaar wilde hij zijn invloed wel gebruiken om de wetgeving te beïnvloeden, zei hij, terwijl hij niet wist dat het gesprek werd opgenomen.

Dat het beloofde geld niet is overgemaakt, vond de rechter niet relevant. Als een functionaris een beloning aanvaardt voor een bepaalde tegenprestatie, is hij al corrupt. De rechter zei ook dat de politicus het aanzien van Oostenrijk met zijn gedrag veel schade had berokkend.

De verdediging van Politieke-Elite-gangster Strasser zei dat de oud-politicus de journalisten meteen doorhad ( kuch). Hij dacht alleen dat ze geheime agenten waren en speelde hun spelletje mee om te kijken wie hun opdrachtgever was. Dat was volgens rechter Georg Olschak „het avontuurlijkste” dat hij in 20 jaar had gehoord.

De toenmalige  Europarlementariër-gangster kreeg veel kritiek over zich heen en verliet het Europees Parlement in 2011. De affaire leidde tot nieuwe gedragsregels voor Europarlementariërs. Strasser is ook nog Roof en plunder Minister van Binnenlandse Zaken geweest in Oostenrijk. En waarom ook niet?