(van onze corrupte News of the World redactie i.s.m onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir-Wat u niet leest in Panorama:” Sam Klepper:“Steve Brown is toch karate expert, John Mieremet: “Karate expert….. boem is toch ho”. (daar was Bas van Hout bij)

M.a.w de lafaards John Mieremet en Sam Klepper en Bas van Hout, Martin Hoogland, Peter R. de Vries schoten daarom Steve Brown middels een Joego-huurmoordenaar maar in zijn rug.

Volgende week maandag: Nooit vertoonde beelden inzake dat Bas van Hout aka ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ werkzaam is als loopjongen voor Sam Klepper en John Mieremet en ‘schreef’ en ‘deed’ wat hem gedicteerd werd door hen. Zo ongeveer zijn  positie die hij en Peter R. de Vries eerst vervulde bij de Martin Hoogland-groep
( vermoord)en  nu vervullen voor Willem Holleeder c.s. Gelukkig dat onze Publiekelijke Mega-Graaier Grachtengordel Flapdrol  Twan Huys van “College Tour” dat nu allemaal niet weet (kuch) en echt niet wil weten. Vragen, geen vragen van Twan Huys voor Holleeder. Pffffffff was dat even zweten.

Kennelijk mocht stalker en moordenaar in spé Bas van Hout deze week weer eens zijn orgie van leugens verspreiden.


(Frans Lomans)

“Herinneringen van een Stalker en Moordenaar-Beroeps-Leugenaar Bas van Hout in Fantasie-blad Panorama onderleiding van Hoofd- Kapo Frans Lomans.

Noot:
“Net als zijn collega John van den Heuvel figureert Van Hout ook in het onderzoek naar corruptie bij de politie, dat deels aan de Holleeder-zaak is toegevoegd. In zijn voormalige televisieprogramma Crime Café liet de misdaadjournalist uiterst geheime stukken zien, die nota bene werden becommentarieerd door Van den Heuvel – het maakte de indruk van een kruisbestuiving. Toen de rijksrecherche ook nog eens post van Van Hout vond in de cel van de later geliquideerde Martin Hoogland (de moordenaar van Klaas Bruinsma), was de argwaan bij de opsporingsinstanties helemaal gewekt. In de enveloppe met het adres van Crime Café zaten interne politiestukken. Van Hout maakte er later bij zijn verhoor geen geheim van dat hij de afzender is. Die informatie lag immers toch al op straat.
Bron: Vrij Nederland