( van onze Corrupte News of the World redactie i.s.m. onze corrupte Pedo-justitie redactie)

“Belasting betaler moet tonnen ophoesten voor Pedo-Demmink zijn procedures tegen het Algemeen Dagblad” om zijn schuld op de lange baan te schuiven”.

Amsterdam-Noir- Nu berichten wij gisteren al dat indien de ‘Pedo-Corrupte Top van Justitie’ in het nauw zit zij standaard hun Maffiajournalist en politie informant Peter R. de Vries inzetten. De Corrupte’ Pedo-justitie-Kliek’ houdt op hun beurt Peter R. de Vries al twintig jaar uit de bak.

En hetgeen wij stelde werd dan ook direct bewezen gisterenavond bij DWDD uitzending “Affaire Demmink” bij de z.g. Linkse VARA, dat inmiddels een regelrechte dependance is gewonden van de ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’.

“Eindredactie “De Wereld Draait Door” in bed met Peter R de Vries.”
Vooral het z.g. linkse VARA programma de Wereld Draait Door waarvan de eind productie in handen is van één van ‘Pooier Peter R. de Vries’ zijn gangstersletjes Leonie Kragt en zijn persoonlijke ‘Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’ de z.g. Star -presentator is. Wat die nep- linkse ‘Mega-Graaier Miljonair Mathijs van Nieuwkerk’ bezielt om zich keer op keer zo publiekelijk te laten verkrachten en vernederen is ons een raadsel. Deze linkse komediant is immers veelvoudig miljonair. Dus nogmaals waarom laat die onbenul zich keer op keer verkrachten door “Pooier-Peter’. Hij is een regelrechte schande voor Amsterdam-Noir en krijgt nu van ons de ‘Rode Kaart’.

Afijn het Algemeen Dagblad had de euvele moed gehad om een artikel te publiceren gebaseerd op o.a. drie afzonderlijke getuigen dat de Top- Pedo-Baas van Justitie Joris Demmink minderjarige jongetjes had afgenomen van een keiharde walgelijke ‘Pedo- Pooier’. De Vries liet even tussen neus en lippen vallen dat hij die Pooier goed heeft gekend en vaak persoonlijk heeft gesproken. Ook jongetjes afgenomen Peter? Wie zal het zeggen de waarheid is immers altijd ongelofelijk, denk maar eens aan prins Bernard.

Een gemiste kans voor Koen Voskuil om daar nader naar door te vragen. Lijkt ons een zeer belangrijk feit voor het Algemeen Dagblad om diep gaand nader uit te zoeken.

Hoe durven jullie brieste Pooier-Peter R. de Vries met zijn bekende tot grimas vetrokken psychopaten  leugen-kop tegen Koen Voskuil de verslaggever van het Algemeen Dagblad.  Drie getuigen is toch helemaal niks beet hij Koen toe. De Vries is nu even als zich zelf de beste misdaadjournalist van Nederland kwalificerend artikel 342 Wetboek van Strafvordering inzake getuigen als bewijs ‘vergeten’. Twee getuigen is bewijs, laat staan drie.

“Wordt VARA directeur Frans Klein aka ‘de Kleine zwetende Otter’ bedreigt of gechanteerd door de  Vries- Pedo-Maffia?
‘Schandknaap Mathijs van Nieuwkerk’ kijkt inmiddels als een waanzinnige Schandknaap uit zijn ogen alsof hij keihard verkracht wordt door zijn ‘ Pedo-Pooier Peter R. de Vries’.  Geen bewijs? Wat bewijs?

Op welke titel zit deze ‘Pedo-justitie idioot Peter R. de Vries’ feitelijk bij de Wereld Draai Door zo keihard aantoonbaar te liegen in deze ? Hij werkt nergens als journalist.  Bij geen blad, krant of omroep. Hij is gewoon werkloos en een rechtens vastgesteld lid van een misdaadgroep. Waarom en voor wie meent deze beroeps-leugenaar Peter R. de  Vries zich te moeten opwerpen als Pr-man van de ‘Top-Pedo Justitie man Demmink’? Wat is zijn belang?

En tot slot: Waarom  en door wie wordt Pooier-Peter ‘uitgenodigd’ om  bij De Wereld Draai Door de ‘Top-Pedo Justitie Baas Demmink’ te verdedigen en tegelijkertijd zijn Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk en de waarheid publiekelijk te verkrachten?

Opmerking;
Echte onschuldige beperken juridische stappen in dergelijke zaken uitsluitend tot een Kortgeding, want dan wordt hun onschuld direct voor recht verklaard.

Dat ‘Pedo-Demmink’ naast een kortgeding (duurt 2- 14 dagen) in deze gelijktijdig een bodem procedure start is voor juristen al een indicatie dat hij hetgeen gesteld in Algemeen Dagblad op de lange baan wil schuiven en dus waar is. Een bodem procedure kan tussen de twee en zeven jaren duren (of zelfs nog langer). En wie dan leeft, wie dan zorgt. Daarnaast kost een dergelijke procedure tonnen en die kan nu het Algemeen Dagblad gaan ophoesten.

Joris Demmink laat de procedures gewoon betalen door Justitie, u dus de belasting betaler. Het Algemeen Dagblad zou in deze in conventie direct de kosten van hun advcocaten moeten verhalen op Joris Demmink op grond van misbruik van Recht.

Wij hebben dan ook aan justitie en de Tweede Kamer commissie justitie gevraagd waarom zij de belasting betaler laten opdraaien voor de kosten van Joris Demmink zijn Pedo-capriolen.