( Ingezonden door Volkstribunaal Rechtspraak onder Gewoonterecht)

VolkstribunaalAMSTERDAM-NOIR-(video)- Namens de plaatser van dit spandoek met gezichten erop waarvan vast staat zij misdrijven hebben gepleegd, zoals onrechtmatige ontruiming diefstal ontvoering schenden van de mensen rechten. Op het spandoek afgebeeld 2 deurwaarders en een politie agent hulp officier, namens de plaatser van het spandoek is er nog ruimte voor een foto van Mr Dhr J Boiten ( Notaris ) dit alles is reeds op Facebook geplaatst.


Attachment-1Deel 1: Onwettige Ontruiming soevereine mensen en schending Mensenrechten ‘politie’ en medeplichtigen”:
Bewijslast gevorderd te tonen bij alle partijen, nooit zijn de contracten van de corporatie ABN AMRO N.V. getoond, alle contracten zijn gesecuritiseerd ( verkocht op financiële markt)  dit geld voor alle mensen, tevens wordt geld door banken uit het niets elektronisch gemaakt en wij, de mensen liggen er 30 jaar voor krom….(voor meer info )

Deel 2: Onwettige Ontruiming soevereine mensen en schending Mensenrechten ‘politie’ en medeplichtigen”:
Hier wordt goed weergegeven dat de ‘Hulpofficier van Justitie’ opzettelijk met zijn vingers zijn naam bedekt. Tevens mag ieder mens de legitimatiebewijs op verzoek inspecteren op echtheid.Ook zeer nadrukkelijk aangegeven dat ik renco van de familie de gries heet. En niet de natuurlijke persoon ben en geen toestemming geef…. (voor meer info)

Deel 3: Onwettige Ontruiming soevereine mensen en schending Mensenrechten ‘politie’ en medeplichtigen”:

Bron: Volkstribunaal Rechtspraak onder Gewoonterecht