(Door Paul Harmans)

Amsterdam-Noir– Afgelopen mei dook er een video op op youtube waarin het nieuws werd gebracht dat het Rode Kruis het middel MMS met 100% succes had ingezet tijdens een experiment op malaria patiënten in Oeganda in dec 2012.

[youtube http://youtu.be/EG-HO6yvvgc]

Inmiddels is duidelijk geworden dat het Rode Kruis zich volledig distantieert van dat experiment en zelfs durft te beweren dat het helemaal niet heeft plaatsgevonden. In juli van dit jaar dook er echter een tweede video op die heel duidelijk laat zien dat het Rode Kruis wel degelijk in Oeganda dat 5 daagse experiment heeft uitgevoerd en dat het genezingspercentage van de patiënten (154) met malaria 100% was.

In de video zie en hoor je Klaas Proesmans heel enthousiast over MMS praten. Proesmans is de CEO en oprichter van het Water Reference Center, een dochterorganisatie van het Internationale Rode kruis. Ik heb er inmiddels een twee maanden durende mailwisseling met het Nederlandse Rode Kruis opzitten waarbij zij geen duimbreed toegeven en zich achter de verklaring opstellen die het Internationale Rode Kruis heeft uitgegeven, namelijk dat zij niet betrokken waren bij dat experiment.

Ik heb ook contact met Leo Koehof, ook hij komt in de video voor en hij is de Nederlandse vertegenwoordiger van Jim Humble en MMS. Het experiment heeft beslist plaatsgevonden, het Rode Kruis was op de hoogte, maar door de een of andere machtige organisatie is zowel het Rode Kruis als het Water Reference Center onder druk gezet om het experiment en het fantastische resultaat te ontkennen en geen vervolgtesten meer uit te voeren.Als je dan weet dat er per jaar 1 miljoen mensen aan de gevolgen van malaria overlijden, dan is dit een grof schandaal.

Ik heb onder de tweede video die in juli opdook een Nederlandstalige ondertiteling gezet, zodat het voor iedereen duidelijk te begrijpen is hoe het experiment is verlopen en dat het schandalig is wat er nu gaande is. Natuurlijk hoor je de gevestigde media hier met geen woord over reppen, Tros Radar heeft een paar jaar geleden het medicijn MMS met de grond gelijk gemaakt, zij maken zogenaamd programma’s voor de consument, maar likken de elite naar de bek, net als al hun andere collega’s in Hilversum!

Zou jij die video willen publiceren? Kijk er eerst zelf eens naar en beslis dan. Ik geef je nog wat links die je eventueel kunt bekijken waarop je wat aanvullende feiten en gegevens kan vinden:

Meer Info:
Het Rode Kruis Schandaal

Meer bewijs ontdekt voor de Rode Kruis MMS Test

E-mail verkeer met het Nedetlandse Rode Kruis over MMS en Malaria

 

Mocht je je afvragen waarom het Rode kruis hier niets mee doet, stuur ze dan net als mij een mailtje met je vragen, je verontwaardiging hierover en de links van bovenstaande video’s of de link van dit artikel:
http://www.rodekruis.nl/dit-zijn-we/organisatie/paginas/contact.aspx?nav=2topnav


Het boek van Leo Koehof:
http://www.bol.com/nl/p/mms/1001004011345747 (lees vooral de samenvatting en de reviews op deze link)


Zie ook het vervolgartikel: MEER BEWIJS ONTDEKT VOOR DE RODE KRUIS MMS TEST