Breaking: Loopbaan Peter R. ten einde.  En Corruptie- De Vries’ Bom’ onder Justitie Den Bosch.
Morgen om 06:00 op de klokkenluider  stukken die Peter R de Vries definitief zullen ontmaskeren als een corrupte joker en een justitie-jakhals.

( van onze Corrupte VVD-justitie i.s.m. onze Corrupte News of The Word redactie)

Amsterdam-Noir– Morgen komt Klokkenluider met schokkende onthullingen en  keiharde bewijzen over ongelofelijke verbijsterende corruptie en sluipmoordenaars gangsterpraktijken tussen bepaalde justitie en hun ‘politie-informant Peter R. de Vries’.

Ing. Steve Brown is bijna ontploft van woede en heeft regelrechte moordnijgingen bij het aanhoren van deze walgelijke criminele praktijken van de ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’ in verenging met bepaalde ‘Bolhaar-justitie’en ‘Kijkcijferpolitie’ en nu vast staat en bewezen is hoe hij en zijn familie al decennia lang crimineel worden genaaid en (maatschappelijk) vermoord door een bepaalde corrupte misdadige justitie en hun‘Maffioso Politie-informant Peter R. de Vries’.

Is er nog een greintje van fatsoen en moed in de Media.
Wij zijn benieuwd of en nog een greintje fatsoen aanwezig is bij de AVRO & TROS als zij morgen kennis nemen van de schokkende feiten en Peter R. de Vries nog handhaven. Ook zijn wij benieuwd of de meanstream media (en de Raad van Journalistiek en de Vakbond van journalisten) nu eindelijk haar taak opneemt en afstand neemt van de grootste crimineel die ooit hun beroep nu al een kwart eeuw heeft vervuild.