(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)\

AMSTERDAM-NOIR-Der Untergang: ‘US-‘Reptielen’-WEF-puppet-SS-D66-minister-psychophaat ‘-acteur-man/vrouw-Ollongren’ namens ‘Landverrader- Naziregime- Rutte’wil geen Vredesbesprekingen en democratie, maar Derde Wereld Oorlog en ‘CIA-Zelensky- Dodenlijst'(Video) en Dood aan de Russen, Chinezen Boeren, arme mensen en de Waarheid(Assange). Stem 15 maart ‘US-WEF-Nazi-regiem- Rutte’ weg en de cel in(Video)

Jaishankar’s savage jibe at West in presence of US-Reptilels-Puppet-psychopath- Blinken over Ukraine; ‘They think..

Russia dresses down US-Reptielel and there US-Vazal-State Naxzi Ukraine over war lecture; ‘Why silence on Iraq, Afghanistan, Vet-nam, Syria, Libië etc. , ect. :

China haalt hard uit naar de  US-‘Reptielen’-Child-Killers , beklemtoont het belang van de internationale rechtsorde en werpt zich in Oekraïne op als vredesduif. Een geopolitieke aardverschuiving tekent zich af. China-kenner Jonathan Holslag van de Vrije Universiteit Brussel sprak deze week van een “frontale aanval” van China op de VS zoals hij in geen decennia heeft meegemaakt. “Eigenlijk is het een oproep aan de rest van de wereld: keer de Amerikaanse ‘Reptielen  de rug toe, wij bieden een beter alternatief, laten we samen bouwen aan een nieuwe wereldorde waarin we de Amerikanen naar de zijlijn duwen.”

Holslag refereerde onder meer aan de woorden van Wang Wenbin, woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, die fulmineerde: “We laten ons niet de les lezen door de VS( Lees: US-Reptielen) . De VS moeten ophouden met olie op het vuur gooien. Ze verspreiden desinformatie over wapenleveranties. De VS zeggen voor vrede te ijveren, maar profiteren enorm van de oorlog. De Amerikaanse wapenindustrie verdient Bloed-Kapitalen. Waar is hun geweten?”

De US-Reptieleln puppet de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken psychopaat en Child-Killer- Antony Blinken had even daarvoor dreigende taal gesproken in de richting van China. Als het land wapens zou gaan leveren aan Rusland, dan zou dit “serieuze gevolgen” hebben voor de relatie tussen de US-‘Reptielen” en China.

Het was het zoveelste incident in korte tijd. Eerder was er al het ballon vooral. De US-‘Reptielen’ hadden een Chinese ballon neergeschoten, volgens de

Chinezen een weerballon. Het kwam bovenop een reeks aan militaire en economische spanningen tussen de landen. Zo oefenen de US-‘Reptielen’ druk uit op alle landen in de wereld en met name op hun Westers Slaven-landen om bepaalde Chinese producten en diensten in de ban te doen, waaronder communicatieapparatuur van Huawei en het

medium TikTok, of om bepaalde producten en diensten niet langer aan China te leveren, zoals machines voor de productie van geavanceerde chips, zoals die van het Nederlandse ASML en dat kost AML tussen de 15 en 20 miljard per jaar aan inkomsten en groot verlies aan werk gelegenheid .

De ‘US-‘Reptielen-‘-Child-Killerswerken ook gestaag aan een militaire opbouw rond China. Ze doen dit onder meer via de US-SS-NAVO. Op een US-SS-NAVO-top, vorig jaar in ÚS- Slavenland- Spanje”, waren voor het eerst in de geschiedenis van het militaire bondgenootschap vertegenwoordigers van van de US-Reptielen Slavenlanden Japan, Zuid-Korea, Australië en Nieuw-Zeeland te gast. De US-Reptielen ziet graag dat deze landen samenwerken met de US-Reptielen- Child-Killers-SS-NAVO voor een militair antwoord op ‘China’s toenemende assertiviteit’ (kuch). De US-Reptielen hebben hun ‘EU-WEF-Puppets-Naziregime Rutte, SS-D66-CIA Trol Kaag, CDA- Rat in pak Hoekstra, de Witwas boy van o.a. ‘Pedo-Rapits-Genocide-Corona- Gates ‘, SS-D66-War-Mongul-Ollongren en CHU- Schijnheil- Bikkers van US-Vazal-Staatje -WEF-Naziregime- Rutte-Nederland’ en andere US-SS-NAVO-Slaven aan een Opium-vlootopbouw in de Zuid-Chinese zee.

US-‘Reptielen’-WEF-puppet- Landverraders -Nazi’s- psychopaten- Kindermoordenaars-SS-D66-CIA-Trol-man/vrouw-Kaag &CDA-Rat in pak-Hoekstra’ aka “de Zuid-as -‘Reptielen’- ‘Gates-SOROS-Miljardairs- Witwasser” met zijn directe-‘US-‘Reptielen’- Duivelse-Boss’-‘Pedo-Rapist-Taxfree-Bloed-Miljardair-Pfizer-Killer- Bill Gates’ maken gewone NL-ers KAPOT en willen Russen levend Nazi-verbanden” ! Stem ze 15 maart weg en VOOR EEN TRIBUNAAL en dan de cel in!(video’s)

‘( US-Pedo-Rapist- Taxfree-Bloed-Triljonair-Genocide-Pfizer-King-Gates’ tegen zijn ‘VVD-CDA-Zuid-As-Witwas-Slaafje -CDA-Rat in pak-Hoekstra’: ” Ik verheug me echt om samen met jou GROTE LUL een klein ‘Epstien- meisjes’ te pakken en/of een gebarbecuede Rus op te eten”

It’s over… those are the words being told to CIA-MI6-AIVD-Ukrainian-puppet- president-Nazi-AZOV-Coca-Junkie- Zelensky about the war… it’s over. While at the same time the US-‘Reptiles’ is openly admitting that the US-‘Reptiles’ is actively attacking Russia using Ukrainians as cannon fodder to do it.:

China haalt hard uit naar de US-‘Reptielen’ en komt met vredesvoorstel US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne’.

Meer lezen en wordt Wakker: https://deanderekrant.nl/nieuws/china-roept-wereld-op-keer-je-af-van-de-vs-2023-02-24

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

(De Dam Staat bomvol in 40 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door corrupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ CIA-AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Share this: