(van onze ‘Wie neukt wie privé – Riool-Showbizz’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Lafbek Peter  Pannekoek: “Pedo-#Metoo-Matthijs krijgt drie 6  ton voor lezen autocue, dat wil ik ook.VARA-Subsidie- Miljonair-Pedo-Van Nieuwkerk’ dreigt met ‘NSB-overlopen’ naar ‘Media-Maffia-Boss John de Mol’(Video).
De corrupte lafaard ‘Nep& Fop Cabaretier Peter Pannekoek’ kreeg in College Tour de kans om de  ‘Grachtengordel-presentator’ -‘#Metoo- Pedo- Matthijs van Nieuwkerk’ te roasten. De lafaard Pannekoek benutte de mogelijkheid alleen maar om de ‘NPO-grootverdiener’ niet) aan te pakken op diens ‘Zakkenvullers- salaris’, wat iedereen al jaren weet. Over zijn ‘Pedo-# Metoo –gedrag’ en cocaïne gesnuif zweeg de lafbek Pannekoek. Hij doet zijn naam eer aan hij is een laffe ‘Grachtengordel- Pannenkoekje’.

‘Bagger- pyschopaat John de Mol’(Video) gaat de strijdt aan met Facebook & Google kopt De Volkskrant met ‘Hoer-Menno’ op de voorpagina en is wanhopig op zoek naar domme Investeerders.

Witwas-Predikant-Ondernemer Van Zwieten’& Nimfomane Van Royen’& Pannekoek ‘Roasten’“#Metoo-Johnny de Mol’ de Hemel in(Video).
Zou je ooit een ‘Nep en Fop roast’ willen maken over ‘Pedo-Matthijs’?”, vroeg één van de aanwezigen zondagavond in het ‘Grachtengordel- NTR-programma’. Peter Pannekoek van de ‘Staats-NPO’ ‘Pimp Frans Klein'( Video) zei twee problemen te hebben om Van Nieuwkerk niet een hele avond af te kunnen fakkelen Faken: ’veel goodwill in Nederland  op de Grachtengordel en weinig veel  ‘Pedo-# Metoo-& cocaïne snuif- schandalen’ die ik niet mag noemen, want anders word ik geboycot door de Staats-NPO van onze geweldige ‘NPO Leider- Witwasser- Fraudeur- Pimp Frans Klein‘  ’. „Je bent geen ‘Junkie-Gordon’ of  ‘Bral-Giel Beelen’. Ook omdat die ‘Riool-Showbizz- mensen’ van John de Mol wel karakter hebben.”, slijmt de lafbek.

Johnny de Mol doet zijn ‘Potloodventer-naam’ eer aan in het kader van de Roast en zet foto met zijn ‘grote’ LUL online.Pannekoek& Van Royen hebben direct  aangeboden zijn Lulletje te zuigen(Video). 

VARA Coryfeeën&Zakkenvullers Joosten en ‘#metoo Van Nieuwkerk& Van Jole’ wekken Walging en Verontwaardiging op(Video).
Wel greep hij het feit aan dat de ‘Pedo-#Mettoo-talkshowhost’ de best cashende Zakkenvuller NPO-ster Flapdrol is van de bejaarde Grachtengordel . „Je verdient drie  6 ton voor gewoon de autocue lezen. Dat is eigenlijk het enige wat je kan. Gewoon niet dyslectisch zijn.” De ‘Pedo -#Metoo- Van Nieuwkerk’ vond dat de lafaard  Pannekoek beter kon. „Ik vind drie ton weinig, als je vrijwillig naar ‘Bral-Prem Radhakishun ‘moet luisteren”, gooide de ‘Nep en Fop cabaretier’ er bovenop en moest zelf als enige in de zaal keihard lachen om zijn opmerking.

Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV: Peter R. de Vries zet zichzelf op Dodenlijst van Taghi &Holleeder(Video).

Hij sprak de grote wens uit om zijn Held Peter R. de Vries een keer (niet) onder handen te nemen. „Hij heeft geweldige  vreselijke dingen gedaan, hij heeft heel veel onschuldige mensen uit de gevangenis in gekregen en werkt al jaren voor bepaalde Politie en Justitie en heeft in die dubbelrol heel veel mensen de cel in geholpen . Maar tegelijkertijd vinden mensen hem nog steeds een ‘Judas-Politie-informant’ en een Monster  l*l.” De ideale roast-kandidaat voor mij om de Hemel  in te prijzen en een wit voetje te halen bij ‘Media- Maffia Boss John de Mol’ , volgens lafaard  Pannekoek. De corrupte  laffe Nep en Fop cabaretier deed eerder mee aan de Nep en Fop roasts van Junkie Gordon, Giel Beelen en de #Metoo-Cocaïne-snuivende Johnny de Mol Jr. op Comedy Central. Hij bekende dat hij bij de Nep en Fop-roast van De Mol een grap niet heeft durven maken. Van Nieuwkerk drong aan, maar Pannekoek liet zich niet verleiden tot uitspraken. „Alsof het jou het wat kan schelen als mijn ‘Konte-bonk-NSB-carrière ‘ direct klaar is en ik in de honger bijstand zit, jij hebt toch ook nog nooit één onvertogen woord durven zeggen over Peter R de Vries Johnny de Mol Jr. en zijn (Bagger-psychopaten) vader John de Mol ”, lachte hij  nerveus en bang als een echte NSB-lafaard die het in zijn broek doet voor de Media Maffia Bos John de Mol en zijn ‘Media- Huurmoordenaar- Junkie Peter R. de Vries’ en de ‘NPO-Boss- Witwasser&Fraudeer Pimp Klein’ net als ‘Pedo-Bral-Van Nieuwkerk’.