(van onze ‘VVD-misdaadgroep’ redactie i.s.m met onze ‘VVD&CDA-(Pedo)-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Er komt geen einde aan de corruptie Rat in pak weken van ‘Doener-Rutte&Co'(Video) Fake- Rapport’: IND laat criminele ‘CIA-IS-(pedo)-asielzoekers’ niet met opzet massaal lopen: Rutte: Pas op voor de Russen & Baudet& Wilders(Video).
Het lijkt erop dat de altijd liegende ‘VVD staatssecretaris Gangster-Mark Harbers’ gaat opstappen vanwege het fraude plegen met cijfers over criminele ‘CIA-Pedo-IS-White- Helmets- asielzoekers. Hij is de zoveelste liegende VVD Minister en staatsecretaris die weer eens betrapt is op de liegen, bedriegen en de boel oplichten. Voor hem gingen op dezelfde wijze de eveneens altijd liegende en corrupte  Frans Weekers aka “de Witwasser van de aarts- VVD Boef -Jos van Rey, “,’3 x Dood door Schuld-Hennis’ & ‘Bral –Opstelten’ & ‘Fraudeur van der Steur’& ‘Griezel-Teeven’ en de ‘Super- Leugenaar Zijlstra'(Video). Dan laten wij nog maar buiten beschouwing de afgetreden Voorzitter van de VVD-misdaadgroep de ‘Mega -Fraudedeur&Witwasser van 30 miljoen Henry Keizer‘ en het afgetreden #Meetoo -Tweede kamerlid Ten Broeke en de afgetreden VVD Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes’,( is al weer aan de Graai&Naai-slag) en de pas nog gedwongen afgetreden corrupte Senator Duthler (Video)en de Huisjesmelker Haga( die zit nog steeds in de Tweede Kamer)etc..

‘Penthouse-Pechtold’ Exit: Op naar een ‘Verweggistan- Hennis & Zijlstra & Ten Broeke & Teeven–Graai en Naai-Baantje(Video)’.

Tja, de VVD de partij die staat voor bikkelharde  Law en Orde voor ‘Jan met de Pet’, maar zelfs corrupt en perverser is tot op het bot. ‘Maar past u vooral op voor de Russen, Chinezen, Wilders en Baudet’ volgens de ‘VVD -Godfather Rutte ‘en stem met de ‘EU-Parlement  Verkiezingen op mijn misdaadpartij,’ aldus Rutte. Tijdens een ingelaste persconferentie bralde de VVD-bewindsman Boef bijna (Fake)-huilend  dat er een verkeerde afweging fraude is gemaakt. En dat hij net als zijn voorganger Teeven altijd heeft gehandeld heeft naar ” Eer en geweten en voor Volk en Vaderland”  als hij weer eens betrapt was op liegen en/of ‘Drugs- witwassen’. Hij wil – liefst vandaag nog – (Geen)-verantwoording afleggen in de Tweede Kamer bralde hij eerder op de dag, en gaat er vanuit dat  zijn ‘laatste Lieg -Kamerdebat’ zal zijn en hij verheugt zich desondanks al op het Luxe Wachtgeld en zal zich hartstochtelijk weer met ‘VVD- hart en ziel’ storten in het ‘Koninklijk- onderscheiden Konte-bonken’, totdat er ook voor hem een ‘Graai &Naai- Baan’ is gevonden. Verantwoording  heeft hij later op de dag niet afgelegd in de Tweede Kamer, want hij trad gelijk ‘Nep en Fop-snikkend’ af net als Weekers, Opstelten, Van der Steur, Hennis, Teeven en Zijlstra. De oude VVD ‘Nep en Fop-truuc’ om nooit verantwoording af te leggen aan het door hen kaal geplukte  Volk.

Uber Misdaadgroep’ van ‘VVD-Gangsterin Kroes’ moorddadiger(Video) dan de ‘Mocro Maffia’ in Amsterdam en niet verboden!

‘VVD- staatssecretaris- onmenselijke -Harber’ & echtgenoot Bart’ duiken onder in een Darkroom tijdens de zaak Lili en Howick(Video).

 Harbers doet aan ‘ dr-Goebbels-Fake-News'(Video) en daar kom geen Rus  en/of Wilders en/of Baudet aan te pas.

De ‘VVD -Boef Harbers’ gaf vorige week  valse cijfers vrij van (geen)zware (pedo)misdaden waarbij ‘CIA-IS-Pedo-White Helmets-asielzoekers’ betrokken waren. Probleem was echter dat Harbers zeer ernstige misdaden zoals (pogingen) moord en doodslag, mishandelingen en zedendelicten bleek te hebben ondergebracht onder het kopje ‘overige  GroenLinksRechts – Bennie Boekra-Doofpot ’(Video). Hierdoor was het niet te lezen in het  ‘Doofpot-GroenLinksRechts ‘overzicht dat het om deze vormen van zware criminaliteit ging. Het gaat in ieder geval om 1179 zedenmisdrijven, 151 zware mishandelingen en 131 verdenkingen van (poging) moord en doodslag.
De ‘VVD- Gangsters-Harbers’ loog  al snel weten dat de foutenFraude niet bewust waren gemaakt, maar in de Tweede Kamer werd wel degelijk gezegd door met name de PVV,SP, de Partij voor de dieren en DENK dat  Halbers en zijn het ‘Pedo-Neuk-Van Nimwegen- OM’(Video) opzettelijk fraude hebben gepleegd en derhalve geen recht op Wachtgeld, maar vervolgd dient te worden door Justitie.

 (advertentie)VVD&D66 sluiten zich aan bij  ‘beweging-Boy Macron’ van de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’(Video).