(van onze ‘VVD&CDA-Defensie -Wie neukt  en Moord wie privé’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Stijf van de cocaïne staande ‘Majoor-Fantast Kroon’ doet voor het eerst ‘Heldendaad’ en geeft ‘Gay-agent’ Kopstootje.
Nu zwijgt Rutte!(Video).
Huilend en snikkend heeft één van de drie slachtoffers van mishandelingen en bedreigingen tijdens het ‘3x- dood door schuld -schrik-bewind’ van de corrupte en laffe VVD Minister van Defensie ‘Yab Yum Hennis’ vrijdag zelf zijn Horror-verhaal gedaan in de militaire kamer van de rechtbank in Arnhem.Hij moest dat staande doen, want lang zitten is nog steeds moeilijk. De oud-militair verblijft al tijden in een kliniek voor oorlogsslachtoffers vanwege de ernstige psychische gevolgen die hij opliep omdat hij „de pispaal & Anus-boksbal was” bij de laffe luchtmobiele brigade in Schaarsbergen. „Ik ben nooit naar oorlogsgebied in het buitenland geweest, mijn oorlog was in Schaarsbergen onder het schrik bewind van o.a. de voormalige VVD Minister van Defensie’ Yab Yum Hennis’ en die is daarvoor beloond met een vet betaalde Graai en Naai- baan bij de VN(Video), maar die zou hier als eindverantwoordelijke ook terecht moeten staan, zij wist er van en keek de andere kant op net als die ‘Nep en Fop -Christen ‘de huidige Minister van Defensie Bijleveld vandaag de dag nog doet”.

Penthouse-Pechtold’ Exit: Op naar een ‘Verweggistan- Hennis & Zijlstra & Ten Broeke & Teeven–Graai en Naai-Baantje’(Video).

#4 mei Dodenherdenking: Waarom vertelt King Willem nooit op de Dam over de ‘Heldendaden’ en ‘verliezen’ van zijn Familie voor, tijdens en na de Tweede Wereld Oorlog(Video).
De betrokkene is de voornaamste aangever van misdadige toestanden, die plaatshadden in 2013. Hij kwam in 2017 met zijn verhaal naar buiten via de media, waarna grote ophef ontstond. Ook het Openbaar Ministerie (OM) wierp zich op de zaak en vervolgt vijf verdachten, maar die ontkennen alles stellig en verwijzen ook naar hun voormalig Boss ‘Yab Yum Hennis’ .Het slachtoffer eist per verdachte 5000 euro schadevergoeding, maar het is hem niet te doen om het geld, zei zijn advocate. Hij trekt volgens haar meteen de vordering in als de verdachten hun verantwoordelijkheid nemen en erkennen wat er is gebeurd en daarvoor spijt betuigen. „Ik wil gerechtigheid. Drie woorden, het spijt me van Ministers van Defensie Hennis en Bijleveld, het zou  zoveel helpen. De gebroken oud-militair verhaalde hoe hij vanaf jongs af ervan droomde militair te worden, om mensen te helpen vermoorden. Maar vanaf de eerste dag op de Oranjekazerne was hij het doelwit van collega’s. „Het was niet wat gepest of een ontgroening, het was puur sadisme en dagelijkse aanrandingen.”Nog steeds hoort hij hun hoongelach doorklinken en ruikt hij pis & poep-lucht als hij doucht, omdat ze hem vaak ondergepist hebben en bijna dagelijks ‘gekonte-bonkt’. Volgens hem wisten zijn meerderen en de Minister van Defensie ‘Yab Yum Hennis’ van dit laffe beestachtige gedrag, ook van drugsgebruik en de -handel op de kazerne. Maar ze deden niets volgens hem. Wel moest hij een geheimhoudingsverklaring tekenen en zijn kontje altijd gereed houden voor ‘geheime anus-actie’.

‘Konte-Bonk-Verklaring’:Puppet-Trump’ nominate Shanahan the embodiment of the ‘US-military-industrial complex’. Rutte& CDA Minister Bijleveld het is Oké(Video).
Mijn woede en pijn in mij anus is groot, jullie hebben geen benul wat jullie hebben aangericht. Ik begon fit en gezond in deze militaire eenheid, niet wetende dat ik in de hel van Hennis zou belanden. Dagelijks werd ik uitgescholden, gekleineerd en bedreigd, ‘gekonte-bonkt’.  De daders beschermd door de hoge heren en Minister Hennis. Jullie maakten mij kapot.”Dat heeft één van de andere slachtoffers laten optekenen en voor laten lezen in de rechtbank.

GroensLinks(advertentie): Stem bij de EU Verkiezingen op ons voor meer ‘Konte-Bonke’ en Oorlog’s Hitserij van onze ‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video).

De man en een andere oud-militair lieten hun slachtofferverklaring voorlezen door een medewerkster van Slachtofferhulp. Zelf konden ze het niet aan, stelden ze. Beiden zijn voor hun psychische problemen in therapie als gevolg van de gebeurtenissen zes jaar geleden en beweren nog steeds pijn in hun gat te hebben. De ander verhaalde in zijn voorgelezen verklaring ook over angst, woede, schaamte en onrecht, elke dag weer. Hij ging ervan uit dat de laffe en psychisch gestoorde Konte-Bonk- verdachten -die publiekelijk alles stellig ontkennen – heus wel weten wat ze hebben gedaan. „De ‘Konte-Bonker -meelopers’ (video)zijn vast ook bang voor de VVD-misdaadgroep en hun Judas-partijtjes CDA. Maar ik ben trots dat ik me nooit zo heb misdadig laf gedragen als jullie.”

Opgeschort: Rambo-Fantast-Blote- Kont-Bonk-Marinier-Kroon’ dikte eigen ‘Heldendaden’ in zijn boek aan(Video).

De rechtszaak tegen de vijf laffe  ‘Konte-Bonk-militairen’ is in de loop van de middag abrupt opgeschort. Dat komt omdat het Openbaar Ministerie (OM) in hoger beroep is gegaan tegen de verjaring van een deel van de feiten die op de aanklacht stonden. De militaire raadkamer van de rechtbank in Arnhem besloot donderdag dat feiten die zijn gepleegd voor 20 maart 2013 niet meetellen in dit proces, omdat de termijn van zes jaar is overschreden.De twee officieren van justitie verzetten zich daar om principiële redenen tegen, zo bleek halverwege het requisitoir. Ze vinden dat de raadkamer pas een uitspraak kan doen als het gerechtshof een oordeel heeft gegeven over de verjaring.Het OM wilde de zitting wel afronden, maar de verdediging vond dat een schending van de belangen van hun cliënten. De raadkamer heeft daarop het  ‘Konte-Bonk-proces’ voor onbepaalde tijd aangehouden.