( van onze VVD&CDA- Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Halsema: ‘Moordenaars’- Uber &’VVD-misdaadgroep’ blijven altijd open en snel besluit Smoke Palace & Hells Angels dicht(Video)
CDA&VVD-Klasse Justitie& Democratie-Buma-Ondermijnend'(Video):Na de ‘Witwas& Fraude Misdaadbanken- ING & Rabo’ (Video) ‘schikt’ nu ook de ‘Uber-misdaadgroep ‘ voor 2,3 miljoen met de CDA & VVD Klasse Justitie ,terwijl feitelijk de Top VVD-er-Gangsterin CEO Neelie Kroes in de cel hoort net als dat zooitje’ Rat in pak Tuig’ de CEO’s  ‘CDA Rat Balkenende aka “de Kuttenvanger”,de D66 ‘DDR66-Mega Zakkenvuller -Wijers’(Video) en ‘Super Elite –Gangster- Wiebe Draijer’ van ING& RABO. De Mocro Maffia is wederom geschokt. Willem Holleeder heeft inmiddels ook al een verzoek ingediend (video) of hij ook kan schikken (lees:afkopen, c.q.,omkopen van Justitie), temeer Uber verantwoordelijk is voor meer ‘Moorden ‘dan wat hem ten lasten word gelegd. Bij een Volkse (Kruimel)-Misdaadgroepje zouden per direct beslag worden gelegd op alle auto’s en bank te goeden en andere bijtringen van de CEO’s, maar niet bij Uber & ING & Rabo!

Top ‘ING-Bankier-Gangster Hamers ‘koopt tijd met de Kop van ‘PvdA-Hoertje-Bendelid Frans Timmermans'(Video).

‘OM-Neuk-paar Nimwegen& Bloos‘ maakte omstreden ‘Love-Pedo-Demmink-‘dienst’-Trip’ naar Thailand(Video).

Uber crime group’ heeft in navolging van ING & RABO ook vervolging door het OM afgekocht met een voor hun peulenschil boetetje van iets meer dan 2 miljoen euro omdat het de ‘misdaad-dienst’ ‘Fraude&Witwas-UberPop’ in Nederland heeft aangeboden. Daarmee konden gewone radeloze kaal geplukte burgers hun privéauto gebruiken voor taxiritten. De Moordende ‘Uber crime group’ laat weten dat ze van hun misdaden hebben geleerd en er alles aan zullen doen om niet meer te worden gepakt. Dat veel van hun dronken 3 Dollar a day   Chauffeurs Slaven(Video) in India vrouwen en kinderen verkrachten in de ‘Uber-Alles-auto’ tijdens zo een ‘goedkoop’ ritje horen we ze niet over. Het corrupte en laffe ‘Klasse Justitie -VVD&CDA OM’ had Uber betrapt dat het met UberPop de taxiwet heeft overtreden en ‘Mega-fraude&witassen pleegde’. De zwaar onder betaalde en  an oververmoeidheid ‘Moordende’ ( minimaal 6 x Dood door schuld)burgerchauffeurs van Uber hadden geen taxivergunning, terwijl die wel verplicht is. UberPop was tussen juli 2014 en november 2015 beschikbaar. Voor die periode hebben Uber en het laffe en corrupte  Openbaar Ministerie nu een schikking getroffen. Uber betaalt een boetetje van iets meer dan 2 miljoen euro en staat bijna 310.000 euro aan inkomsten af. Dat is het geld dat chauffeurs aan Uber moesten betalen als commissie. In totaal betaalt Uber dus 2.334.409 euro aan justitie wat voor hun letterlijk een peulenschil is. Degene die verantwoordelijk was en is voor de ‘Mega -Fraude&Witwassen’ en ‘Moorden’ is uiteraard de eind verantwoordelijk de CEO van Uber Neelie Kroes voor het uitrollen van UberPop in Nederland en die wordt niet eens genoemd door het OM en de MSM. Men heeft eerder een Katvanger een werkstrafje van 90 uur gegeven. Die is ook al uitgevoerd op een Uber Taxi.

In strijd met wet geldt alleen voor de Labbenkaken in het ‘Mooi Land’ van Rutte&Co.
De rechter zette in 2014 een streep door UberPop omdat die in strijd is met de Nederlandse wet. Uber kreeg daarvoor toen al een boetetje opgelegd. Uber bralt nu van zijn Skala aan betrapte misdaden geleerd te hebben en wil het nu  er voor zorgen dat zij nooit meer op hun misdaden worden betrapt . ,,We hebben de misdadige manier waarop wij werken  uitbuiten wereldwijd veranderd, waarbij integriteit Rat in pak-corruptie voor ons centraal staat. We zijn vastberaden om een goede en verantwoordelijke partner te zijn voor steden als bijv. Amsterdam van onze zeer gewaardeerde Wethouder-“Miss Cow”- Dijkstra(PvdA-Hoertje). In 2015 hebben we de ‘UberPOP- Witwas-Fraude-dienst’ stopgezet nadat we betrapt waren. Sindsdien werken we alleen met professionele zwaar onder betaalde ‘Moordende’ chauffeurs die hun diensten aanbieden via uberX, Van en Black.’’

Rutte&zijn  ‘Rent a D66 Hoertje- Stientje van Veldhoven’: Klasse Justitie Straf schikking voor de ‘Elite-Maffia’ hartstikke goed.
De extreem corrupte en laffe Staatssecretaris D66′ DDR66 -Rent eenHoertje- Stientje van Veldhoven’ en haar ‘VVD-Maffia-Boss Rutte’  reageren instemmend op de straf  schikking voor taxidienst Uber en dat hun gabber in crime de  ‘Top VVD-er en Uber- CEO Kroes’ niet is gearresteerd . Ze vindt de boete een hele goede illustratie van het feit dat iedereen in Nederland (niet) aan dezelfde regels moet voldoen. Als die worden overtreden moet er ook (selectief)  op gehandhaafd worden. ,,Dat is hartstikke goed en belangrijk voor de veiligheid van de reiziger   van onze ‘CEO-Ratten in pak’, aldus de knettergekke ‘ Rent een D66-Hoertje-Bewindsvrouw Sientje’ (Zie: Stem van de Straat-Amsterdam-/Sato TV van deze week).

Mega-Misdaden heten voor Uber& ING&RABO & Kroes& Balkenende & Wijer Foutjes.
De Moordende ‘Uber crime groupe’  is al een paar jaar zogenaamd  bezig om schoon schip te maken, na een reeks schandalen misdaden en doden( alleen al zes doden in Amsterdam wereldwijd  moet het in de honderden en wie weet in de  duizenden doden lopen). Zo moest oprichter Travis Kalanick in 2017 plaatsmaken voor de huidige ‘Elite-Gangster topman& Serie Moordenaar- Dara Khosrowshahi’.