(van onze ‘VVD& CDA Klasse –Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Tegen ‘Monster’-Holleeder is levenslang geëist door het ‘Riool-Lynch-Showbizz-OM’ namens de ‘Judas-Zussen Holleeder’ en hun ‘Media Pooier- Peter R. de Vries’. Wij voorspelde al voordat het ‘Lynch-Riool-Showbizz-proces ‘was begonnen dat er Levenslang tegen Holleeder zou worden geëist en dat de ‘Killer Queen-Nienke Waele – achtige’  Rechter van de ‘Judas Raadkamer’ van Peter R. de Vries die eis zal gaan overnemen. Het vonnis was al het getikt voordat de zaak was begonnen: ‘Lynch-Show-Time’: ” ‘Holleeder Monster-proces’ vandaag van start en hij is nu al veroordeeld tot Levenslang”(Video).  

 

 

Willem Holleeder onder ede:”Peter R. De Vries & Justitie wil mij levenslang bezorgen met Knip&Plakwerk net als bij Steve Brown voor 12 jaar”(Video).

 Alle (Kroon)-getuigen tegen Holleeder plegen meineed en/of zijn‘ Ros & La Serpe & De Vries &Zussen Holleeder-Roddelaars’(Video) .

John van de Heuvel & Peter R. de Vries’ maken ‘Holleeder-Tape’ ten gelden bij ‘RTL-Boulevard’, maar in de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV wordt De Vries ontmaskerd als Junkie(Video).

25 miljoen reden voor ‘Judas-Zussen Holleeder’ & Peter R. de Vries om Willem levenslang te bezorgen(Video).

Volgens het bijna altijd liegende  ‘CDA-VVD-Openbaar Ministerie’ is Holleeder (mede-)opdrachtgever van vijf liquidaties in de periode 2003 – 2006. En volgens de ‘Judas-Zussen Holleeder’ en hun ‘Media-Pooier Peter R de Vries’ is Holleeder ook markant de opdrachtgever van alle andere niet opgeloste liquidaties van de afgelopen twintig jaar. Dat laatste sensatie gebral komt vooral de boek(en) verkoop van de ‘Judas-Zussen Holleeder’ en hun ‘Media Pooier-Peter R. de Vries’ en al die andere Aasgieren zoals ‘NSB-NRC-NATO-Jan Meeuws’, etc. en al die ranzige Tv-serie’s en Films over de rug van Holleeder ten goeden: Vet ‘Bloed-Kassa’. Het gaat om de moorden op Cor van Hout, Kees Houtman, Thomas van der Bijl ( Van der Bijl is zo goed als zeker voor Peter R. de Vries vermoord), Willem Endstra en John Mieremet. Volgens het ‘CDA&VVD-OM’ vormde Holleeder samen met Dino Soerel en Stanley Hillis de top van een ‘Volkse-( Kruimel)- ‘criminele-organisatie’. Soerel is al eerder tot levenslang veroordeeld op grond van een ‘Judas-getuigenis’ van de veroordeelde Moordenaar Ros, die daarvoor ‘Taxfree- Miljonair’ is gemaakt en vrij loopt als veroordeelde moordenaar op een Tropisch Eiland door het OM.  En de ‘Kruimelaar Hillis’ werd in 2011 doodgeschoten.

Stem van de Straat:Schokkend: ‘Testament’ Domme Willem Holleeder verraden door ‘Judas Peter R. de Vries’(Video).

Judas-Zussen Holleeder’ lanceren 2de Leugen boek in ‘De Telegraaf & John van den Heuvel’ over de Rug van Justitie en Holleeder(Video).

De 60-jarige verdachte  Holleeder ontkent alle beschuldigingen. Zijn advocaten zeggen vijf dagen nodig te hebben voor hun pleidooi, dat begint op 7 maart. De Rechtbank doet in juli uitspraak en wij voorspelde al jaren geleden dat Holleeder Levenslang krijgt:”Krijgt Holleeder een eerlijk proces( artikel 6 EVRM)? Wat denkt u zelf? Nou, wij kunnen u nu al verklappen dat hij tot Levenslang zal worden veroordeeld. Dat vonnis is al getikt voordat het ‘Showbizz -Lynch-Monster–proces’ van start gaat. Kosten noch moeite zijn gespaard door de corrupte ‘VVD-Justitie’ met hulp van o.a. hun ‘Misdaadteam- Peter R. de Vries’ en de ‘NSB-Telegraaf’- ‘Politiescribent John van den Heuvel’(video) om Holleeder veroordeeld te krijgen en de boekies’ van zijn ‘Judas-zus’ van Wannebe Moordenares Astrid Holleeder tot bestseller te maken.”

Het politieonderzoek is gedaan onder leiding   van de extreem corrupte en altijd liegende Amsterdamse Politie Top(Video)
Het ‘Mega- Riool-Lynch Showbizz-proces’ tegen de Holleeder begon in februari vorig jaar en heeft met het politie onderzoek erbij een kleine 30 miljoen euro gekost. Ex. de miljoenen kostende ‘Judas- Kroon-getuigen’ La Serpe, Ros Peter R. de Vries en de Judas-Zussen Holleeder. Sindsdien zijn er 62 in hoofdzaak onzin brallende en liegende ‘Junkie- getuigen’ gehoord, verspreid over ruim 50 zittingsdagen en ontelbare ‘Judas-Boeken’ verkocht en ontelbare Riool-Sensatie Tv-series en Films.

Zie hierna een historisch  overzicht van de stiekeme corrupte  banden van ‘Junkie Peter R. de Vries’ als Politie-informant onder het mom van ‘Pr-loopjongen’ van o.a. de Maffiabazen Klaas Bruinsma,Cor van Hout en Willem Holleeder: