(van onze ‘Pedo-VVD en CDA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘ING- Misdaadgroep’ wast straffeloos honderden miljoenen wit en weigerde Stem van de Straat partij als cliënt(Video).
Waarom laat Justitie van het misdadige Kabinet Rutte 3 niet de Top-Bankier-gangters zelf de boete betalen? Het antwoord is simpel en leest u hierna en nergens anders: De ‘ING-Misdaadgroep’ schroeft per 1 oktober de ‘Wurg-Maffia-tarieven’ voor zijn kleine MKB zakelijke en ‘Jan met de Pet ‘ klanten fiks omhoog. Als reden liegt de Misdaadbank het moeten doen van (Witwas)-investeringen, maar iedereen weet dat de werkelijk reden is dat zij de boete van 775 miljoen  moeten ophoesten zoals wij reeds eerder berichtte(Video). De meerderheid van de laffe en corrupte Tweede Kamer die ‘Taxfree Shell & Misdaad-Banken- Rutte’ steunen kijkt zo als gewoonlijk in dit soort ‘Elite-misdaadzaken’ ff de ander kant op. Terwijl zij zouden moeten eisen dat de’ ING- Bankier-Gangster-Top’ Ralph Hamers(VVD-misdaadgroep), Koos Timmermans(D66), Steven van Rijswijk(‘CU-intenst-Bijbelbelt’), Hans Wijers ( ‘Rent a D66′(Video)),Herman-Josef Lamberti,  de ex CDA Premier  Duivelse Jan Peter Balkenende aka” de Kuttenvanger” (‘Nep en fop Christen CDA’), Erik de La Boyer de La Giroda (Feodale Adel en VVD-er) en Henk Breuking(VVD-misdaadgroep), Marina Gheorghe( Oostenrijkse Zakkenvuller), Margate Haase(VVD-misdaadgroep) en Robert Riebestein(VVD) de cel en/of een TBS-Kliniek in gaan en zelf voor de boete opdraaien middels de Plukze wet.Maar niets van dat alles. Ook de ‘Riool-Showbzizz-Lynch-Misdaadjournalisten’ van het corrupte allooi Politie-Informanten ‘Geilneef-Peter R de Vries'(Video) & ‘Parool -Huurmoordenaar Paul Vugt‘ & NSB-Telegraaf-Hoer Saskia  Belleman’. etc., die anders van’ Riool-daken’ schreeuwen dat (Volkse-)Kruimel-crimineeltjes a la ” Holleeders” & de “Mocro Maffia” en ‘No Surrender ex Baas Kuipers'(Video)  compleet kaal geplukt aan de hoogste boom moeten worden opgehangen zwijgen nu als het ‘Doofpot-graf’. En dat is logisch wat de ING-misdaadgrope is een van hun grote Mega-‘reclame-sponsors’ en “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt” is het motto van de laffe en corrupte ‘Riool-Misdaadjournalisten’ net als bij de Staats-NPO(Video).

Scheringa sleept corrupte DNB’ers & President Willink en  Top PvdA- Bankier-Gangster-Wouter Bos voor de Rechter(Video).
Het zooitje Mega -Zakkenvullers Bankier-Gangster- Tuig is gezamenlijk meer dan 2-4 miljard waard, al dan niet weg geparkeerd bij de ‘Panama-Papers Royal-Belasting-Vrije Paradijzen’. De corrupte Miljardairs Top van de ‘ING-Misdaadgroep’ ontkent dat de ‘Wurg-Maffia-tarieven’ verhoogd worden om de eerder deze week uitgedeelde recordboete van 775 miljoen euro te betalen. De Misdaadbank heeft aan 26.000 kleine zakelijke ‘MKB- rekeninghouders’ laten weten dat een korting, die ze tot op heden ontvangen, vervalt. Dat bevestigt de Misdaadbank na een tip van een kleine MKB-ondernemer uit Baarn, die €140 per jaar meer moet gaat betalen.

Ex-Minister –Gangster Hans Wijers’ vindt 4 miljoen euro per jaar niet echt veel in zijn  ‘boven de wet verheven  Duivelse’ kringen( zie Video). ‘Ik liet voor dat prijsje wel een kast vol lijken achter bij AKZO-Nobel’.