(van onze Wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Amsterdam is sinds Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher een ‘Fraude-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren(Video) en dat moet zo blijven met Halsema.
Gisteren werd de niet gekozen Halsema officieel en feestelijk geïnstalleerd als ‘Doofpot-Burgemeester‘ van Amsterdam. De corrupte en meedogenloze Amsterdamse Elite (de ‘Subsidie vretende-Grachtengordel &Bakfiets Maffia’ en de ‘Royal-Bernhard en ‘VVD-Haga Huisjesmelkers’),de gehate Gerechtelijk macht in de corrupte personen van de Hoofd Officier Nicole Zandee en de Hoofdcommissaris Aalbersberg van de Vingerpolitie(Video),de GroenLinksRechts Wethouder Rutger Groot Wassink en corrupte D66 ‘DDR66 fractieleider Reinier van Dantzig’ overlaadde hun niet gekozen Burgemeester Halsema met haar geheime en ondemocratische benoeming. Halsema pinkte bij haar dankwoord ‘Bral-speecht’ een heus vals traantje weg op advies van haar spindokter. Zij kreeg daarop een staande ovatie van de voor het merendeel ook corrupte en laffe ‘Jaknikkers-raadsleden’ en de aanwezige corrupte ‘Elitaire–Faude-parasieten’ op de tribune die letterlijk uitpuilde.Moeten die’ Elite-parasieten’ niet werken? Wat denkt u zelf?

Ergernis over eerste Duistere bezoek ‘ “Deep State”- Halsema’.

Femke Halsema: Mijn kinderen gaan naar een Witte school om GroenLink te integreren.
De zaal zat bomvol met zware criminele van de corrupte Heersende Klasse en hun instrumenten Justitie en Politie om de “Straf de armen maatschappij” te handhaven en onder de duim te houden. Uiteraard deed hun AT5 er  dr. Goebbels ‘Halsema-propaganda’ verslag van. Deze criminele lieden leven in een ‘Buitenzorg-parallel -wereld’  die niets met de echte Wereld van doen heeft waar 30 procent van de Amsterdammers mede door hun wan en misdadige ‘Mega-Fraudebeleid’ onder de armoedegrens moet zien te overleven. De D66 DDR66 fractieleider Van Dantzig maakte het helemaal bont. Die hield ook een welkomst ‘bral-speech’ als duister en corrupte lid van de benoeming ‘s commissie. Over de duistere rol van de benoeming commissie kon hij kort zijn bralde hij schaamteloos. “Die is geheim en dus daar kan ik kort over zijn, behalve dat onze Femke de beste Burgemeester van (onze) Wereld is” . En zo gaat het dus altijd in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co'(Video) als het om belangrijke beslissingen en benoemingen van corrupte Bestuurders en Burgemeesters gaat  in de ‘Nep en Fop democratie ‘ dan zijn die gewoon geheim. Na deze valse geframede schertsvertoning was er een receptie waar de gratis drank rijkelijk vloeide uitgeserveerd door gedwongen werkloze “Labbenkakken” en het zooitje Tuig doorging tot de late uurtjes elkaar te overladen met complimenten en uiteraard met ‘Fraude-Tips’ en hier en daar was al weer een dronken ‘Hoge-Fraude-ambtenaar’en Wethouder gesignaleerd met “Metoo losse-handjes’ .

Buiten het Stadhuis waar de duurste bakfietsen en mass fout geparkeerd stonden scharellende wat bejaarde wanhopig naar voedsel. Halsema en haar ‘Gerechtelijke Tuig’ kregen nog een geschenk uit de Hemel omdat er een ‘Mocro-Maffia-schietpartij'(Video) was en dat leidt altijd af van de ‘Mega-Fraude en uitbuit-misdaden’ (de echte zware Criminaliteit) van Halsema en haar bende die in het Stadhuis haar ondemocratische installatie vierde.