( van onze Haagse Orgie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het ‘Romeins-Orcchie-afscheid’ van de corrupte Ministers en Staatssecretarissen van het misdadige Kabinet ‘Tuig van de Richel-Rutte II’ heeft de belastingbetaler ruim 3 ton gekost. Zij smeten met poen alsof zij een stel Drugsdealers zijn die net 1000 kg cocaïne hebben binnen gehaald en dat vieren in een peperduur sexhuis.Dat blijkt uit bonnetjes die RTL Nieuws heeft opgevraagd. Hoeveel het in werkelijk is, is niet bekend. Een meerderheid van de Tweede Kamer wil dat de Romeinse ‘Orgie-afscheidsrecepties’ soberder worden. De Ministeries van Financiën voor de Rijken  van de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ , Klasse Justitie en Veiligheid voor de Rijken van de corrupte en altijd liegende VVD-ers Opstelten Teeven, Van der Steur en Blok en Binnenlandse corrupte Zaken van de zieke ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ zijn de ‘Big spenders’ van de ‘Orgie-afscheidsrecepties’. De VVD ‘Aasgier Stef Blok’, “Klaas-Two faces- Dijkhoff” en Plasterk kregen gezamenlijk een feestje van in totaal 71.000 euro. Het Ministerie van Financiën voor de Rijken trakteerde bewindspersonen Gangsters Dijsselbloem en de VVD-er Eric Wiebes aka “Alle armen aan het Gas” op een ‘Orgie- afscheidsfeest’ van in totaal zo’n 46.500 euro. Deze corrupte ministeries gaan de volgende keer ‘kijken of ze dit soort Romeinse Orgieën evenementen tegen lagere kosten kunnen organiseren bijv. in een plaatselijk Bordeel’, hebben ze aan RTL Nieuws laten weten.

Dit is bizar en ronduit misdadig ‘.

Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuk Jort Kelder’ & Mark Rutte(Video).

Een afscheid mag maximaal 30.000 euro per bewindspersoon kosten, zo is afgesproken, wat ook al een klap in het gezicht is van de mensen die aangewezen zijn op de giftige  PvdA-Kapo Klijnsma-Voedelbanken(Video). Uit de aan RTL Nieuws verstrekte bonnetjes en antwoorden blijkt niet dat de richtlijn is overschreden. CDA, PVV, GroenLinks, SP, PvdA en de PvdD vinden de richtlijn nu te royaal.“30.000 euro is heel veel geld voor een borrel. Voordat bedrag kan met de hele groep een sexshuis in en je nog te pletter snuiven aan de cocaïne ook. ,Het zou goed zijn met elkaar te bezien of dat nog steeds van deze tijd is dat zo te doen“, zegt CDA-Kamerlid Harry van der Molen ( ‘Nep en Fop Christen- CDA’). Henk Nijboer van de PvdA-hoertjes  vindt de huidige richtlijnen ‘bizar’, maar zwijgt als het graf dat twee van zijn PvdA Minister Dijsselbloem en Plasterk ook met belastinggeld hebben lopen smijten alsof zij Julius Caesar zijn. “Ik snap niet waar dat voor nodig is.”(kuch)

‘Stop  die Romeinse Orgies meteen’.

Nevin Özüturk van GroenLinks vraagt zich af waarom de hele ploeg niet in één keer afscheid neemt. “Als je het in één keer doet, neuk een paar schandknapen en/of hoeren, snuift wat cocaïne en heb je een heel leuk Haags feest en bespaar je kosten.”Dat gaat de PvdD niet ver genoeg. “Ze dronken een glas, ze deden een plas en lieten de zaak zoals ze was. Wij zijn tegen bewindslieden die te diep in het glaasje kijken op een wijze waarvoor de burger te diep in de buidel moet tasten. Als het aan ons ligt stopt dit meteen”, laat de partij weten. De ‘VVD-Misdaadgroep’ en ‘D66-Yuppie-Fascisten’ van de ‘Elite-Schandknaap-Appartement –Pechthold'(Video) hebben geen moeite met de huidige richtlijn. D66 benadrukt dat het niet alleen om een persoonlijk afscheid gaat, maar dat de afscheidsreceptie een ‘bredere functie naar de vaste schandknapen, dealers en hoeren’ heeft. VVD-Kamerlid psychopaat Albert van den Bosch benadrukt dat de recepties ‘vele honderden, zo niet duizenden’ corrupte bezoekers hebben waaronder bijv. Prins Bernhard. “Wij zijn fel tegen extravagante borrels van belastinggeld, maar daar is hier geen sprake van dit is een normale VVD borrel zolang de belastingbetaler(=Labbenkakken) de rekening  betaald,hahahaahaha.”

De opvallendste en bizarre afscheidscadeaus.Geen afscheid zonder cadeau natuurlijk. Ook hiervoor zijn richtlijnen opgesteld: het ‘richtbedrag’ is 750 euro. 

  • ‘Jeanine -Yap Yum- Hennis ‘kreeg een (net te) royaal afscheidscadeau. Ze kreeg onder meer een survivalkit (met een kompas, poncho, multitool, hoofdlamp en een rugzak en een Kingsize viberator ). Totale kosten van haar afscheidscadeaus: 768 euro.
  • ‘Een bijdrage’ aan het moestuintje van Stef Blok. De ex-minister moet nog wel even op het ‘juiste seizoen’ wachten voordat hij zijn cadeautje daadwerkelijk krijgt.
  • Klaas Dijkhoff moet ook nog even wachten: het door hem gewenste cadeau een opblaas sex pop is op het moment niet leverbaar.
  • Melanie Schultz van Haegen krijgt ‘een erotische belevenis’ cadeau. Het plan is om dat tijdens een ballonvaart te gaan doen.
  • Ook Sharon Dijksma aka “Miss Cow” gaat wat doen op kosten van het ministerie. Zij krijgt een kookworkshop (kuch).
  • Ronald Plasterk is een fervent amateurfotograaf van naakte ‘natuur’ , en dat blijkt ook wel weer uit zijn afscheidscadeau: een tweedehands lens van Canon voor 599 euro.
  •  Hysterische  Lilianne Ploumen heeft een foto van kunstfotograaf Margi Geerlinks gekregen die 689 euro kostte.
  • De foto die Minister ‘Eunuch -Bert Koenders’ kreeg, was een stuk goedkoper: 260 euro. Het is een foto van hemzelf in een leren Speedo met een banaan er in aan de achterkant wel te verstaan tijdens een bezoek aan Rawagede​ in Indonesië

Opmerking: Stem op de Stem van de Straat partij(Video) en maak een einde aan de  Haagse Orgies van de corrupte  Ratten in pak(Video).